Отстъпвам два патента
Отстъпвам два патента
върху гениалните идеи, които ми хрумнаха вчера:
1. водоустойчив сапун;
2. надуваема мишена за дартс.
Е, този, който ги патентова, може да ме черпи бира-две с кебапчета, ако не е стиснат.[namigam][got mi e]
1. водоустойчив сапун;
2. надуваема мишена за дартс.
Е, този, който ги патентова, може да ме черпи бира-две с кебапчета, ако не е стиснат.[namigam][got mi e]
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Отстъпвам два патента
Тази идея е най-добре да си я патентоваш сам. И един ден нищо чудно да те видим в предаването "Най-богатите хора в света".АВе написа: 2. надуваема мишена за дартс.
Подобни мишени биха се превърнали в стока от първа необходимост в междусъседските отношения.
е патентовай ги първо де, за да ни ги остъпиш
аз мисля да патентовам чадър на дупки и с помпа и пръскачка ако случайно е слънчево
ще се захранва от движението и ще се пълни от дъжда, е може ако сте в сахара, и има откъде да намерите малко вода, да напълните и ръчно резервоарчето
есента дойде
наздраве
http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0
аз мисля да патентовам чадър на дупки и с помпа и пръскачка ако случайно е слънчево
ще се захранва от движението и ще се пълни от дъжда, е може ако сте в сахара, и има откъде да намерите малко вода, да напълните и ръчно резервоарчето
есента дойде
наздраве
http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0
Re: Отстъпвам два патента
Stranniche написа:Тази идея е най-добре да си я патентоваш сам. И един ден нищо чудно да те видим в предаването "Най-богатите хора в света".
Подобни мишени биха се превърнали в стока от първа необходимост в междусъседските отношения.
- Stranniche
- Обратна връзка:
И обувки с турбо водопропускливост. ако не са достотъчно дълбоки локвите, в тока има малки помпички, които циркулират вече постъпилите в обувката водни запа:blum:си.Remmivs написа:аз мисля да патентовам чадър на дупки и с помпа и пръскачка ако случайно е слънчево
- Green Light
Ама моля ви се!bead_ написа:къде шега, къде истина, ако продължавате в същия дух... ще стане от вас, мадам, перфектната кокетка:winkw:Мнемозина написа: както ни е учила Бийд...:
Когато учителят е готов, ученикът се появява, както е казал Народът!
Имаш идеалната невъзможност да развиеш у някого нещо, което изобщо не е завито в него.
Panta rhei...