Прахта е по- малко
- Green Light
Прахта е по- малко
в София. Според мен. Миналата година колите ни побеляваха за един ден. Може да е заради по- малкото строителство, може да е заради спрения Кремиковци, но и Бате Гойко взе да мие улиците. И продължава вече трети месец, пу пу пу.
Аз засега само за това му се радвам. Но пък се радвам много. Бравос!
Re: Прахта е по- малко
абе и метрото помага. Като ходя към Борисовата виждам как бая хора ползват станцията на с. В. Левски. Което е прекрасно!Green Light написа:в София. Според мен. Миналата година колите ни побеляваха за един ден. Може да е заради по- малкото строителство, може да е заради спрения Кремиковци, но и Бате Гойко взе да мие улиците. И продължава вече трети месец, пу пу пу.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Света вода ненапита
метро...Мнемозина написа:Исках да ви питам какво е положението със задръстванията напоследък?
На мен миналата седмица ми се наложи да мина през Орлов мост в някакъв пиков час и в крайна сметка пристигнах доста по-рано от очакваното. Имала съм късмет или наистина нещо се е променило?
Виж подводницата!
- Green Light
Ми страх ме е да предполагам. Дано да се е променило. И с чистотата, и със задръстванията. Нататък не знам. Като премиер все още не вярвам на ББ. Експертен кабинет, без политическа воля идея и платформа. Не струва за мене тая работа. Но признавам, че досега каквото съм си мислил самичък, със собствената си глава, това тези хора го правят.Мнемозина написа:Исках да ви питам какво е положението със задръстванията напоследък?
На мен миналата седмица ми се наложи да мина през Орлов мост в някакъв пиков час и в крайна сметка пристигнах доста по-рано от очакваното. Имала съм късмет или наистина нещо се е променило?
- Света вода ненапита
- Green Light
- Света вода ненапита
- snowprincess
Re: Прахта е по- малко
верно имахте много прах в софия, час след като тръгнех по улиците и обувките ми побелявахаGreen Light написа:в София. Според мен. Миналата година колите ни побеляваха за един ден. Може да е заради по- малкото строителство, може да е заради спрения Кремиковци, но и Бате Гойко взе да мие улиците. И продължава вече трети месец, пу пу пу.