Благотворителност 3
- Green Light
Благотворителност 3
Понеже нали сега пак разчистваме гардероби. Ще има омаели дрешки, обувки, якета, е такива работи. Ако мислите, че може да съберем нещо детско, може да направим още един- два колета. Той оня дом пак там си седи, колко му е. А?
Re: Благотворителност 3
аз съм за. даже вече съм събрала два кашона книжки и дрешки и четири пакета корнфлейкс от по 500 гр., които мойте деца /поразлигавила съм ги/ се оказа, че не харесват. давай дата!Green Light написа:А?
Последно промяна от bead_ на 06.10.09, 12:23, променено общо 1 път.
just perfect
- Green Light
Не съм ги питал. Преди малко по радиото говореха за Карузо и как правел поздрави с ариите си за да събира пари за благотворителност. И светнах! Понеже нали и сезона е подходящ.latrevw написа:аз на децата дрехите вече ги разпратих наляво-надясно, но ще разровя пак
а те не казваха ли от какво точно имат нужда или приемат всичко и което могат ползват
Ще звънна. Ще потърся телефона на директорката, ще звънна и ще пиша тук
- Green Light
- Green Light
- Green Light
Обади се. Директорката това. Казах и кои сме, тя се сети. Мерси вика, че пак се сещате за нас! Молиф, бе- викам- ма как!?
И така:
Хората ще приемат всичко, каквото събереме, имат нужда, хем голяма. Най- голяма нужда имат от спални комплекти. Казах и че ние по- скоро ще съберем омалелите дрехи на нашите деца и едва ли ще можем да дадем спални комплекти, но жената си споделя какво нещ я боли. Та боли я това че нямат спални комплекти. Долен чаршаф, горен и калъфка. По- натам изброявам каквото си говорехме и каквото ми дойде наум, като подходящо
- стари дрехи и обувки
- памперси - май имаше няколко несъбрани пакета. В Гаспода и Ремиус
- санитарни разни неща- четки за зъби, пасти...
- храна - консерви, пастет, сухи пасти, кроасани
Сега. Всички неща извън старите дрехи ще са с пари. Ако се съберат, аз ще ги купя от метро, като наблегна на спалните тва. Ако обаче съберем хубави запазени якета, дрешки и здрави обувки, на бас, че също така ще има да им се радват цяла зима.
Крайна дата 15 ноември. Аз се кандидатирам за събирач. Но няма да ги нося в дома. Ако няма носач, ще ги изпратя по куриер(или ще преметна пак двамата ми приятели от предния път. Шарани да търси човек)
П.П. Забравих. Дома е Вяра, Надежда и Любов, гр Мездра. Децата са 72
И така:
Хората ще приемат всичко, каквото събереме, имат нужда, хем голяма. Най- голяма нужда имат от спални комплекти. Казах и че ние по- скоро ще съберем омалелите дрехи на нашите деца и едва ли ще можем да дадем спални комплекти, но жената си споделя какво нещ я боли. Та боли я това че нямат спални комплекти. Долен чаршаф, горен и калъфка. По- натам изброявам каквото си говорехме и каквото ми дойде наум, като подходящо
- стари дрехи и обувки
- памперси - май имаше няколко несъбрани пакета. В Гаспода и Ремиус
- санитарни разни неща- четки за зъби, пасти...
- храна - консерви, пастет, сухи пасти, кроасани
Сега. Всички неща извън старите дрехи ще са с пари. Ако се съберат, аз ще ги купя от метро, като наблегна на спалните тва. Ако обаче съберем хубави запазени якета, дрешки и здрави обувки, на бас, че също така ще има да им се радват цяла зима.
Крайна дата 15 ноември. Аз се кандидатирам за събирач. Но няма да ги нося в дома. Ако няма носач, ще ги изпратя по куриер(или ще преметна пак двамата ми приятели от предния път. Шарани да търси човек)
П.П. Забравих. Дома е Вяра, Надежда и Любов, гр Мездра. Децата са 72
Последно промяна от Green Light на 06.10.09, 13:29, променено общо 1 път.
- snowprincess
- Green Light
- сър Айвънхоу
както пеят "Сигнал": "В друго време, в друг свят"...snowprincess написа:другата година ли или с един месец назад живеешGreen Light написа: Крайна дата 15 септември.
п.п. Грийни, абе... аз детски неща нямам... ама имам едни мои ризи, дето няма да ги ползвам... дали ще станат... на някое по-голямо дете... или там бяха само малки?...
- Green Light
Малки са. До 4ти клас, ако не бъркам. Дай ги в някоя църква ризите, например, ако са запазени.сър Айвънхоу написа: както пеят "Сигнал": "В друго време, в друг свят"...
п.п. Грийни, абе... аз детски неща нямам... ама имам едни мои ризи, дето няма да ги ползвам... дали ще станат... на някое по-голямо дете... или там бяха само малки?...
изпери, сгъни, пакетирай и надпиши отгоре "ризи, мъжки" - към дома има защитено жилище за пораснали деца от дома, които вече нямат право да живеят на държавна издръжка, те са до 25 години, т.е. ще им свършат работасър Айвънхоу написа: ама имам едни мои ризи, дето няма да ги ползвам... дали ще станат... на някое по-голямо дете... или там бяха само малки?...
just perfect
е това със защитеното жилище е супер, така можем и по-големи якета и дрехи да пратим.bead_ написа:изпери, сгъни, пакетирай и надпиши отгоре "ризи, мъжки" - към дома има защитено жилище за пораснали деца от дома, които вече нямат право да живеят на държавна издръжка, те са до 25 години, т.е. ще им свършат работасър Айвънхоу написа: ама имам едни мои ризи, дето няма да ги ползвам... дали ще станат... на някое по-голямо дете... или там бяха само малки?...
Грийн, дай адрес къде да пратим колета и една сметка, ако ще даваме по малко пари за чаршафите и другите неща.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
ми не сме всички в София беbead_ написа:latrevw написа: и една сметка
тва със сметката трябва да се обмисли, защото банковите такси не са жълти стишки /ква интертекстуалност тече, леле-мале:winkw:/. според мен е не разумно.
ако искам да пратя пари, как да стане
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Green Light
bead_ написа:те тва станА ясно веднага. па некои сме шопи и сме стиснати.latrevw написа:
ми не сме всички в София бе
не сте стиснати бе, събирате за обувки и си правите сметката, кво сега
- Green Light
Green Light написа:Аз имам командировка до варна. При всички положения ще е поне два пъти, до края на октомври. Мога да мина да ги взема тия два бона.
супер!!! обади се малко предварително, да приготвя и разните дрехи. А за парите, аз ще да сто, а другите ти ще ми ги заемеш и ще имам да ти връщам
bead_ написа: забележка: за обувки не събираме. събираме обувки.
ох, ще ме умориш
обаче те разбирам, аз вече не събирам обувки, но тази страст я познавам много добре и наистина ги разглеждам като нещо много специално.
чантите не ме вдъхновяват, но обувките са съвсем друго нещо
нали!! запалвам аз колекционерска страст в жените веднага. само кажи по кво - шалове, часовници, очила, палта, колани, бельо...latrevw написа:
НО! помня една твоя чанта, виж тя ме вдъхнови - една такава голяма, много гот, на събирането някога назад във времето беше с нея
п.п. в тая тема обаче малко ми е некомфортно да говоря за тва.
just perfect
да бе, спирам, че и аз си го помислихbead_ написа: п.п. в тая тема обаче малко ми е некомфортно да говоря за тва.
само последно - винаги съм си мислела, че работиш като стилист, пък не било вярно.
- сър Айвънхоу
- Green Light
Moже. Аз ще погледна, но напоследък давам дрешки (вкл. наши и такива на мои роднини) на 1-2 села, дето познавам хората и ги виждам, че нямат доходи и семейства карат на по една заплата. Та - ако някои от вас имат такива дрехи - не ги хвърляйте... (разбира се говорим за дрехи в прилично състояние).Green Light написа:Понеже нали сега пак разчистваме гардероби. Ще има омаели дрешки, обувки, якета, е такива работи. Ако мислите, че може да съберем нещо детско, може да направим още един- два колета. Той оня дом пак там си седи, колко му е. А?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Глас в пустиня
Брой ме и мен. И за дрехите, и за спалния комплект.
аз съм готова. ще минеш ти да ги вземеш като миналия път или аз някъде да ги донеса?
just perfect
- Green Light
Ще мина. Може утре. Към 10. ОК?bead_ написа:аз съм готова. ще минеш ти да ги вземеш като миналия път или аз някъде да ги донеса?
И аз съм готова. Ще ти звънна утре.bead_ написа:аз съм готова. ще минеш ти да ги вземеш като миналия път или аз някъде да ги донеса?