Мис Пластична хирургия

Все същите
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мис Пластична хирургия

Мнение от Stranniche »

Имало и такъв конкурс.

Plastic Surgery prize

Не помня дали е пускана подобна тема тук. Бихте ли се подложили на пластична хурургия и при какви обстоятелства?
Вярно, че сме още мляяяяди за такива работи, но не изключвам възможността един ден...
:connie:
Една позната - на възрастта на майка ми - го направи, за да има по-големи шансове да намира работа. И успя жената.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Мис Пластична хирургия

Мнение от frisky lioness »

Stranniche написа:Имало и такъв конкурс.

Plastic Surgery prize

Не помня дали е пускана подобна тема тук. Бихте ли се подложили на пластична хурургия и при какви обстоятелства?
Вярно, че сме още мляяяяди за такива работи, но не изключвам възможността един ден...
Една позната - на възрастта на майка ми - го направи, за да има по-големи шансове да намира работа. И успя жената.
Аз-ДА:grin::cool:

ку имам достатъчно мангизи:cool:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

frisky lioness написа: Аз-ДА:grin::cool:

Радвам се да те видя! :dance3:
Днес си мислех за теб. :-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа:
frisky lioness написа: Аз-ДА:grin::cool:

Радвам се да те видя! :dance3:
Днес си мислех за теб. :-)
:kiss::kiss::kiss:
ако трябва да съм честна:shy::winkw:, аз не си мислех за теб, но адски се радвам да те видя:kiss:

за сметка на това онзи ден те споменах в разговор с мой колега, по повод странстванията ти и мъгливите снимки, които си показвала от онези плажове:-)

П.П. Само някой да си помисли за мен и се появявам ...като една истинска фея:cool: :darky:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Plastic Surgery prize

Не знам, не мога да бъда сигурна какво ще ми дойде в главата и до главата след време.
Но от сегашната си гледна точка нямам такива желания. :huhthink:
Panta rhei...
Влад

Мнение от Влад »

Момичета, (сега, нали, темата е за мис пластична)
вие само поддържайте блясъка в очите си, ние имаме грижата за останалото!
:kiss: :kiss: :kiss:
Против пластиките съм!
Както и против многото гримове и макиажи (и камуфлажи!), но кой ли ме пита... :lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Plastic Surgery prize

аз съм ЗА и бих си направила някога (то ще стане като ходенето на козметик)
около мен много си сложиха силикон и са доволни, но сякаш с ринопластиката лекарите не се справят добре - две познати си махнаха гърбиците на носа, резултата не е добър
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Влад написа:
Против пластиките съм!
Както и против многото гримове и макиажи (и камуфлажи!), но кой ли ме пита... :lol:
и аз така, но за съжаление, сигурно 90% мислят обратното, което за мен е много жалко. Мразя я тази изкуствена красота. няма да ми повярвате, но аз мога видя много повече красота (евентуално) в една 100 кг жена без грим, отколкото в някоя изкуствена мадама. Одъртявам сигурно вече.

учудвам се, че и сноу е "за", за мен въобще няма аналогия с козметиката, да не говорим, че не съм видяла особена полза и от козметиката, ама това е друга тема
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа: и аз така, но за съжаление, сигурно 90% мислят обратното, което за мен е много жалко. Мразя я тази изкуствена красота. няма да ми повярвате, но аз мога видя много повече красота (евентуално) в една 100 кг жена без грим, отколкото в някоя изкуствена мадама. Одъртявам сигурно вече.

учудвам се, че и сноу е "за", за мен въобще няма аналогия с козметиката, да не говорим, че не съм видяла особена полза и от козметиката, ама това е друга тема
аналогията е - хората си боядисват косата, слагат си грим, лак на ръцете и краката, мажат се с кремове против бръчки, с лосиони за тяло, слагат си порфюм - защо го правят?
аз съм ЗА за всяко нещо, което прави хората щастливи и не вреди на другите
защо да съм против ако едни цици, един нов нос, присаждане на коса, зъбни импланти, абдоминопластика, липосукция, стомашен байпас или смяна на пола ще направи някой да се чувства по-добре
щастливият човек е здрав човек
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: щастливият човек е здрав човек
да, това е добър мотив. НО това ли прави хората щастливи? аз съм против в това да се изразява щастието и това да кара хората да се чувстват щастливи. Гади ми се от тази масово насаждана представа за щастие. Не искам дъщеря ми да хуква да си слага цици, защото това ще я направи щастлива. Ай на бас, че няма да я направи щастлива. Вместо да ходя да ми смучат сланините, много по-щастлива ще ме направи, ако успея една година да тренирам упорито, за да си ги премахна сама, не ли?

Аз също се възхищавам много на красиви жени, гледки и т.н. Но се вълнувам обикновено от "не-красиви" хора. Колко много снимки, пейзажи и други красоти са пускани тук. От всичко в главата ми е запечатана една снимка на Боев - баба и дядо на каручка. прекрасна!
Още един пример - гледам ВИП денс - да съпоставим Николета и Мария Силвестър. Първата красива, с цици, абе шест отвсякъде, втората плоска като дъска, нормална външност като лице. Да ама Николета не може да постигне и да бъде и грам от това, което е другата. По твоята логика Николета е щастлива, защото има прекрасна външност. Хич не съм убедена обаче, че под показното самочувствие, наистина се харесва и е доволна и щастлива със себе си.
Много се отплеснах, дано съм казала каквото исках да кажа :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
snowprincess написа: щастливият човек е здрав човек
да, това е добър мотив. НО това ли прави хората щастливи? аз съм против в това да се изразява щастието и това да кара хората да се чувстват щастливи. Гади ми се от тази масово насаждана представа за щастие. Не искам дъщеря ми да хуква да си слага цици, защото това ще я направи щастлива. Ай на бас, че няма да я направи щастлива. Вместо да ходя да ми смучат сланините, много по-щастлива ще ме направи, ако успея една година да тренирам упорито, за да си ги премахна сама, не ли?

Аз също се възхищавам много на красиви жени, гледки и т.н. Но се вълнувам обикновено от "не-красиви" хора. Колко много снимки, пейзажи и други красоти са пускани тук. От всичко в главата ми е запечатана една снимка на Боев - баба и дядо на каручка. прекрасна!
Още един пример - гледам ВИП денс - да съпоставим Николета и Мария Силвестър. Първата красива, с цици, абе шест отвсякъде, втората плоска като дъска, нормална външност като лице. Да ама Николета не може да постигне и да бъде и грам от това, което е другата. По твоята логика Николета е щастлива, защото има прекрасна външност. Хич не съм убедена обаче, че под показното самочувствие, наистина се харесва и е доволна и щастлива със себе си.
Много се отплеснах, дано съм казала каквото исках да кажа :-)
не го гледам и не знам нито една от двете
аз пък не мога да повярвам, че гледаш негативно на пластичната хирургия, лягаш-ставаш и това, което не харесваш вече го няма
http://www.angelenchev.com/plastichna-h ... e-na-gardi
Изображение
Влад

Мнение от Влад »

snowprincess написа:...аз съм ЗА за всяко нещо, което прави хората щастливи и не вреди на другите
защо да съм против ако ... ще направи някой да се чувства по-добре
щастливият човек е здрав човек
Знам, че има много силни аргументи в полза на твоята теза.
И знам, че дори звучат логично. Но аз имам няколко въпроса, допълващи Latrevw:
Всъщност най-бързия начин да си доставиш щастие е ... да вземеш една "линийка"(бялото прахче, нали се сещаш). Не си ли против?
Смяташ ли, че Майкъл Джексън беше един щастлив човек?
Не ти ли се струва, че няма никакво бързо постигнато щастие?
Всъщност живеем във века на бързото, незабавното щастие.
Започна се с разтворимите (т.н. instant) напитки - кафе, 3 в 1,
разтворими мечти...
Само залейте с гореща вода!
И няма нужда да страдате и да се потите в спортзалата (както казва Latrevw),
и няма нужда да рискувате, и няма нужда да проявявате воля и упоритост. Няма болка. Няма неприятни миризми....
Всъщност ... няма нищо.
Даваш пари и получаваш нищо.
Но за сметка на това веднага!
И изглежда добре.
Триумф на консуматорското общество.
:lol:
Ако ми позволиш, пак един цитат от The Devil`s Advocate:

Kevin:What are you offering?
John Milton:Everything.
Anything.
What do you want?
How about bliss, for starters?
Instant bliss.
Bliss on tap.
Bliss any way you want it.
That first line of cocaine.
That walk into a strange girl's bedroom.
Familiar?
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Влад написа: Знам, че има много силни аргументи в полза на твоята теза.
И знам, че дори звучат логично. Но аз имам няколко въпроса, допълващи Latrevw:
Всъщност най-бързия начин да си доставиш щастие е ... да вземеш една "линийка"(бялото прахче, нали се сещаш). Не си ли против?
Смяташ ли, че Майкъл Джексън беше един щастлив човек?
Не ти ли се струва, че няма никакво бързо постигнато щастие?
познавам жена от варна, която от 120 кг. отслабна на 50 кг, имаш ли дори бегла представа как е изглеждала кожата и преди операцията на корема, бедрата и ръцете?
познавам жени, които си купиха нови гърди, а години наред се чувстваха зле от това, че са плоски
Изображение
кръстницата ми и още едно момиче имаха подобни носове и цял живот са страдали от това (не ми се търсеше по-гърбави)
Изображение
...
това не е бързо щастие, а изстрадано
и няма значение кой ще им казва, че са красиви, защото те не се смятат за такива
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Няма нищо лошо в пластичната хирургия, стига доктора да си разбира от работата. Щото стават и сакътлъци, нали...:cool:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Въпросът е сложен.

За мен също е трудно за приемане това втренчване във външността; това, че хората градят самочувствието си само върху нея. Струва ми се нелепо човек да определя собствената си ценност чрез формата на носа или гърдите си.
От друга страна ако пък наистина толкова много ги потиска нещо такова, защо да нямат възможност да опитат другото?

От трета страна, имам колега, наскоро се пенсионира. Лявата половина на лицето й е един голям невус, лилаво и изкривено. Другата е с много красиви черти. Невероятно фина, чувствителна и умна жена, просто разкош някакъв. Питала съм се например ако е можело някога лицето й да се оправи, дали днес щеше да бъде същата като човек, като личност, като дълбочина, като отношение към хората и света? В нейния случай мисля, че щеше да е същата, но няма и как да съм сигурна, разбира се.
Не е омъжена, но от много години е гадже (пфу, каква дума) на един много добър и доста известен... художник. От тия връзки, дето обикновено ги определят като кармични.
Не мисля, че е нещастна, но е така, защото е съумяла да приеме себе си. А това е път, по който пластичната операция е препятствие... може би, не знам.
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

всеки е свободен да избира как да се чувства щастлив
и това наистина е важно
защото, ако не се обичаме ние самите, не обичаме обикновено и тези около нас, уви
аз съм повече на мнението Влад
не, че имам против хубавите гърди или задници, напротив
дори гледах мисля новините, когато даваха за този конкурс
хубави са мацките, адски даже
но истински ли са
това е проблема
и според мен след първоначалната еуфория може би настъпва момент на отрезвяване
когато разбираш вътрешно че това е една маска - не ти
една някак куха обвивка
и изобщо не може да става дума за грим или лак и подобни
те целят да подчертаят не да променят изцяло
истинското щастие е другаде
дълбоко
много дълбоко
там където никакъв силикон не може да стигне
и добре че е така
Влад

Мнение от Влад »

Beauty is only skin deep.
Казват.
Сноу, аз може би не се изразих добре. Трябва наистина да зарежа тази лаконичност! :-)
Мен по-скоро ме притеснява именно това, че се отдава такова значение на нещо, което може да се купи с пари...
В смисъл, не че не е важно, но напоследък ни го пробутват като единствено важното.
Подмяната на ценностите.

И ... аз пък също имам една позната... И тя много страдаше, именно от носа си. Направи невероятното за да се оперира (не е особено "заможна")...
Еуфория. Забелязват я мъжете. Раздели се с приятеля си (обикновен мъж, който я обичаше не заради не/правилната форма на носния хрущял). Щастие... гаджета (по много!), купони...
Така се случи, че не се бяхме виждали две години. Видяхме се на сватбата. На този същия мъж. Тя беше сама. Напи се грозно. Счупи една чаша и преди някой да успее да я спре, жестоко си поряза носа. Младоженката (съвсем обикновено момиче) плака с глас.
Не знам защо го направи. Нито знам какво е преживяла (намериха се там услужливи да подхвърлят това - онова). Но все ми се струва, че тя не успя да получи щастието си от ножа на хирурга.
Прощавай, наистина не вярвам в пластиките. Но, още веднъж искам да подчертая - имаш известно право!
Аз бих казал така: Дай Боже, до пластична хирургия да прибягват само хора, на които тя ще донесе щастие!
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Влад написа:Beauty is only skin deep.
Казват.
Сноу, аз може би не се изразих добре. Трябва наистина да зарежа тази лаконичност! :-)
Мен по-скоро ме притеснява именно това, че се отдава такова значение на нещо, което може да се купи с пари...
В смисъл, не че не е важно, но напоследък ни го пробутват като единствено важното.
Подмяната на ценностите.

И ... аз пък също имам една позната... И тя много страдаше, именно от носа си. Направи невероятното за да се оперира (не е особено "заможна")...
Еуфория. Забелязват я мъжете. Раздели се с приятеля си (обикновен мъж, който я обичаше не заради не/правилната форма на носния хрущял). Щастие... гаджета (по много!), купони...
Така се случи, че не се бяхме виждали две години. Видяхме се на сватбата. На този същия мъж. Тя беше сама. Напи се грозно. Счупи една чаша и преди някой да успее да я спре, жестоко си поряза носа. Младоженката (съвсем обикновено момиче) плака с глас.
Не знам защо го направи. Нито знам какво е преживяла (намериха се там услужливи да подхвърлят това - онова). Но все ми се струва, че тя не успя да получи щастието си от ножа на хирурга.
Прощавай, наистина не вярвам в пластиките. Но, още веднъж искам да подчертая - имаш известно право!
Аз бих казал така: Дай Боже, до пластична хирургия да прибягват само хора, на които тя ще донесе щастие!
такаааа, вече разбрах защо си против пластичната хирургия, но щом ми признаваш известно право, не си съвсем изгубен за каузата :lol:
остава да разбера защо на Лат е отрицателно отношението, тя обикновено е с много либерални възгледи, а сега - против, "има нещо гнило в дания" :blum:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: такаааа, вече разбрах защо си против пластичната хирургия, но щом ми признаваш известно право, не си съвсем изгубен за каузата :lol:
остава да разбера защо на Лат е отрицателно отношението, тя обикновено е с много либерални възгледи, а сега - против, "има нещо гнило в дания" :blum:
ами аз съм на мнението на Влад, мислех, че е станало ясно и мисля, че с теб говорим за различни неща. В този конкурс не става дума за пластична хирургия като необходимост, като средство някакъв тежък дефект да бъде отстранен или коригиран. Аз говоря за представата, която се налага, за това, че на 18 годишни момичета подаръка за рожденния ден от татко е нови цици. Това става масово, всеки тръгва да си коригира нещо. А според мен дори не стават по-хубави, стават изкуствени кукли барби. Ами сори, за мен това не е красота, нито пък пътя към щастието. Естествено, всеки да прави това, което го прави щастлив, но само това ни се тика в очите отвсякъде, повръща ми се вече. Дадох ти пример с Мария Силвестър от ВИП денс, плоска е почти толкова, колкото тази от снимката в твоя пост. Е и? Сто пъти по печена е от плеймейтката. И въобще сега като се замисля, адски тъпо е да разглеждаме пластичната хирургия като път към щастието. Изключвам случаите, когато това просто се налага - дори за гърбав нос съм съгласна, но пък новият нос не те променя чак толкова. И друг пример ще ти дам - Мерил Стрийп и Шер.

Боли ме тиквата днес, пипнала съм някакъв вирус, сори, ако не ми много ясен поста.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

latrevw написа: Аз говоря за представата, която се налага, за това, че на 18 годишни момичета подаръка за рожденния ден от татко е нови цици.
Сетих се пак нещо от далеч - на младите японки пък скъп подарък от родителите е операция за "отваряне" на очите и уголемяване на носа, за да изглеждат като бели. Но това е друг въпрос.

Това си е индустрия - манипулират се обществените "ценности", пропагандират се модели, внушава се на "обикновените" жени, че щом са различни от тези модели, не са красиви, внушават им се комплекси, дава им се "шанса" да "поправят" природата си и... им се взимат ПАРИТЕ.

Красотата е в това, как се чувстваш отвътре. Това се излъчва навън и възприема от околните.
Последно промяна от Stranniche на 18.10.09, 18:41, променено общо 1 път.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

пий някакво хапче за главобол
а темата не е за конкурса
въпросът на Странничето е: Бихте ли се подложили на пластична хурургия и при какви обстоятелства?
аз казах - някога да
твоят отговор какъв е (не, в никакъв случай или бих си направила някога?)
и още нещо - на каква база съдиш кой е печен, какво знаеш за едната или другата? нали разбираш, че това е само твое мнение, ти харесваш/симпатизираш едната, а другата не и поставяш знак за равенство - симпатизирам=добър/печен

ходих да питам гугъл и да ги видя двете
значи според теб тази е по-печена
Изображение

от тази, така ли?
Изображение

да питаме ли момчетата, коя е по-добра само по снимка, м :-)
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: да питаме ли момчетата, коя е по-добра само по снимка, м :-)
въобще нямам съмнение кого ще харесат повече, като съдят по външен вид, нали точно за това говоря

ти това ли цениш, как изглеждаме и дали ще ни харесат мъжете?
а на въпроса - бих си направила пластична операция, ако се налага по медицински причини.

говорихме си наскоро с една майка от градината на дъщеря ми, на какво ще ги записваме, на какви занимания извън градината да ходят. Знаеш ли какви бяха нейните мотиви - пиано и английски нямало толкова смисъл, друго било спорта - гимнастика, плуване, защото тя искала да я научи да се грижи за външния си вид и да изглежда перфектно. Тя си има нейните приоритети, аз моите. Яд ме е, че само това им е в главите на всички. Мразя фръцли, колкото и перфектни да са им телата и лицата.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:
въобще нямам съмнение кого ще харесат повече, като съдят по външен вид, нали точно за това говоря

ти това ли цениш, как изглеждаме и дали ще ни харесат мъжете?
а на въпроса - бих си направила пластична операция, ако се налага по медицински причини.

говорихме си наскоро с една майка от градината на дъщеря ми, на какво ще ги записваме, на какви занимания извън градината да ходят. Знаеш ли какви бяха нейните мотиви - пиано и английски нямало толкова смисъл, друго било спорта - гимнастика, плуване, защото тя искала да я научи да се грижи за външния си вид и да изглежда перфектно. Тя си има нейните приоритети, аз моите. Яд ме е, че само това им е в главите на всички. Мразя фръцли, колкото и перфектни да са им телата и лицата.
не можеш да знаеш какво им е в главата на хората, всеки има различен вкус, а ти проектираш като решаваш, че всички мъже ще харесат точно определена жена
може и двете да са им симпатични, да не харесват и двете, да харесват повече първата или втората
за мен и двете са еднакво разголени момичета и не предизвикват нито симпатия, нито антипатия
яд и мразя показват вътрешна емоционална нестабилност, Лат, защо ще мразиш някой, който не ти е направил нищо лошо ако не разбутва някакво парче в теб, запитай се защо фръцлите те отблъскват, а те привличат по-невзрачните (така да ги наречем)
всеки има право да постъпва/изглежда така както смята за "правилно"

ще ти дам един пример:
в този клуб веднъж съм обиждала, кво ли не написах тогава - боклук, парцал и т.н
за да осъждам аз някого толкова лошо и да лепя етикети, означава че има нещо в мен, което не съм отработила
или се идентифицирам с майката
или с децата
или завиждам
или...
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

snowprincess написа:да питаме ли момчетата, коя е по-добра само по снимка, м :-)
по-добра в какво :grin:
не може по снимка бе, момичета
не може
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Remmivs написа:
snowprincess написа:да питаме ли момчетата, коя е по-добра само по снимка, м :-)
по-добра в какво :grin:
не може по снимка бе, момичета
не може
знам, че не може по снимка, но Лат е определила, коя е по-печена
и щото не ги знаех, реших да видя какъв е изборът и
дава ми за пример и Шер, дето е царица на пластичните операции
бе, нещо днес говорим с нея на различни езици
:lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

друго имах предвид и ти го знаеш, принцесо :blum:

нищо де

всички сме различни и това е хубаво

представяш ли си да бяхте и вие момчета

пфуууууу

ама не сте

ехааааа

:cool:
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

snowprincess написа: не можеш да знаеш какво им е в главата на хората, всеки има различен вкус, а ти проектираш като решаваш, че всички мъже ще харесат точно определена жена
може и двете да са им симпатични, да не харесват и двете, да харесват повече първата или втората
за мен и двете са еднакво разголени момичета и не предизвикват нито симпатия, нито антипатия
яд и мразя показват вътрешна емоционална нестабилност, Лат, защо ще мразиш някой, който не ти е направил нищо лошо ако не разбутва някакво парче в теб, запитай се защо фръцлите те отблъскват, а те привличат по-невзрачните (така да ги наречем)
всеки има право да постъпва/изглежда така както смята за "правилно"

ще ти дам един пример:
в този клуб веднъж съм обиждала, кво ли не написах тогава - боклук, парцал и т.н
за да осъждам аз някого толкова лошо и да лепя етикети, означава че има нещо в мен, което не съм отработила
или се идентифицирам с майката
или с децата
или завиждам
или...
ох, или аз не мога да се изразя, или просто не можем да се разберем
естествено, че на никого не мога да кажа какво е добро или лошо, красиво или грозно. в случая ти предположи кого ще харесат и аз потвърдих, защото това е най-нормалното. но не искам да се налага представата, че трябва да си красив, за да те харесват, за да успееш по някакъв начин.
за яда и омразата - принципно си права вероятно, но първо, "мразя" в случая означава "не харесвам", "дразнят ме". такива задълбочени психологически тълкувания са не нужни в случая. и не ме привличат невзрачните или некрасивите, привличат ме естествените хора, били те жени или мъже, харесват ми хората с малко акъл в главата. а реакцията ми е малко по-остра може би, защото ми писна да гледам девойките и приоритетите им. ти имаш две дъщери, не виждаш ли съученичките им? не чуваш ли какво си говорят? аз се шашкам просто. Ужасява ме мисълта, че телевизия, филми и т.н. насаждат тази фалшива красота като еталон. Не искам това за дъщеря си. Искам да е красива оф корсе, но по-важно е да се приемеш такъв, какъвто си отрано и да имаш една нормална и адекватна представа и поведение, и да си живееш живота, като му се наслаждаваш, а не като търсиш начини да коригираш повърхностни неща.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

latrevw написа:да имаш една нормална и адекватна представа и поведение, и да си живееш живота, като му се наслаждаваш, а не като търсиш начини да коригираш повърхностни неща.
ох, чак сега разбрах защо ми пишеш за Мерил Стрийп и Шер, ти си противопоставяла двете, че едната прави, а другата не
помислих, че ми даваш за пример Шер за добре изглеждаща без да си е правила корекции
виж Мерил Стрийп какво е правила, за да получи секси роли
http://showbusiness.actualno.com/news_253840.html
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Stranniche написа: Бихте ли се подложили на пластична хурургия и при какви обстоятелства?
.
вероятно. но не, за да залича следите на времето или да "поправя" даденото от природата, а в критични ситуации като обезобразяване след катастрофа, премахване на гърда след лечение от рак и пр.
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

snowprincess написа: Изображение
Изображение
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:Изображение
хахахаха
ей
различни са мозъците ни, факт
хем няма и месец откакто го гледах това в уфициту

:good:

PS
въобще не загрях, че е същата поза
това исках да кажа
различни сме
и слава Богу
jazz

Мнение от jazz »

тия не се кълцат
за да са те щастливи
а да направят други такива
като едните майки терези са
раздават се за красотата
и любовта на този свят
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

jazz написа:тия не се кълцат
за да са те щастливи
раздават се за красотата
и любовта на този свят
Ъхъ ъхъ :good:

Ето тези, примерно са ощастливили някого...
Човек за кво живее ако не за да носи щастие на другите, м?
:grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

jazz написа:тия не се кълцат
за да са те щастливи
раздават се за красотата
и любовта на този свят
хех
филантропки фикаш са
или друг е филиоса
направо ерес
пардон
ерос
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

bead_ написа: Изображение
Хахаха!

За тази картина се редихме близо 7 часа пред галерия "Уфици". Като стигнахме до нея, мъж ми каза: "Тая нещо е болна - виж й краката долу какви са безформени. :rotfl24:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

snowprincess написа:
latrevw написа:да имаш една нормална и адекватна представа и поведение, и да си живееш живота, като му се наслаждаваш, а не като търсиш начини да коригираш повърхностни неща.
ох, чак сега разбрах защо ми пишеш за Мерил Стрийп и Шер, ти си противопоставяла двете, че едната прави, а другата не
помислих, че ми даваш за пример Шер за добре изглеждаща без да си е правила корекции
виж Мерил Стрийп какво е правила, за да получи секси роли
http://showbusiness.actualno.com/news_253840.html
Аз пък съм в луда възхита от Шер:grin:
и пет пари не давам колко пластики има по себе си:lol::grin::cool:
Изображение

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Stranniche написа:
Хахаха!

За тази картина се редихме близо 7 часа пред галерия "Уфици". Като стигнахме до нея, мъж ми каза: "Тая нещо е болна - виж й краката долу какви са безформени. :rotfl24:
И има крещяща нужда от "Активия", си мисля аз:grin:
Изображение

Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

frisky lioness написа: Аз пък съм в луда възхита от Шер:grin:
и пет пари не давам колко пластики има по себе си:lol::grin::cool:
аз също много я харесвам. Но мисля, че е велика и без пластичните операции. Давам я за пример, защото не пластичните операции са й помогнали да е щастлива или да е това, което е.
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

frisky lioness написа:
Stranniche написа:
Хахаха!

мислиш, че е дебела ли?
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

frisky lioness написа:
Stranniche написа:
Хахаха!

Пък и си е забравила циците в гардероба.:shocked:
Публикувай отговор