Гледам промени тука. "Май ш`си о`дя" вече го няма "Явор Митев" се завърна.
Благодаря на ........ / незнам дали трябва да цитирам ника/ за мейла, който ми изпрати.
Ей ме пак. Продължавам да снимам, да ходя по планините, да пиша пътеписи, да си обичам момичетата и т.н. и т.н.
В момента съм в Габрово, защото "изпращам" баща си в прекия смисъл. Хора, не пушете цигари...финала е ужасен / макар че в този момент я загасям /
Радвам се, че се появяваш пак.
Ама защо баш в събота? То пак днес е някаква по-населена събота, де, щото в някои други съвсем пък никой не се появява.
Темата ти със снимките сигурно е потънала, щото сме си доста пописали, докато те нямаше. Но има много други теми със снимки, или пък ще си пуснеш нова...
Гледам промени тука. "Май ш`си о`дя" вече го няма "Явор Митев" се завърна.
Благодаря на ........ / незнам дали трябва да цитирам ника/ за мейла, който ми изпрати.
Ей ме пак. Продължавам да снимам, да ходя по планините, да пиша пътеписи, да си обичам момичетата и т.н. и т.н.
В момента съм в Габрово, защото "изпращам" баща си в прекия смисъл. Хора, не пушете цигари...финала е ужасен / макар че в този момент я загасям /
Радвам се, че съм отново сред вас....
P.S....де ми е темата за снимките бре
Здравей отново!
Лека му пръст. От другата страна е по-хубаво, нали знаеш.
Олеййй...аз май явно съвсем съм загубил способността си да се изразявам правилно.
Всъщност дните на баща ми са преброени. Остава му много малко. Под "изпращане" имах впредвид, че още не е тръгнал, но....."багажа е подготвен". Много е зле милият, в малкото случай, когато е в съзнание, се разплаква като ме види. Аз съм му слабост и последното, което ми каза, преди съвсем да загуби словото си, бе че му е мъчно за това, че няма вече да ме види, да ми направи боб, да ми оправи леглото вечер, когато пътувайки за Варна, спирам в Габрово да преспя..../ те живеят в габрово / Казаха ни, че му остава най-много седмица-две, макар че това е относително и индивидуално, но....на финала сме.
За тези, които не си спомнят кой съм - adieli, който си тръгна преди година, след непрекъснатите скандали, провокации и обиди....Нещата сега са по-различни, за което се радвам.
Имам страшно много снимки, но ще направя нова тема по-нататък....сега нямам много време и влизам за кратко, колкото да попрочета нещо...
Кръговрат - сложно нещо е живота друже!
Ние сме тук и ще бъдем тук. Ще те чакам да разкажеш/покажеш нещо ново в областта на астрофотографията...или пък някоя нощна снимка от онова прекрасно село с високите дувари.
Кураж, някой вече са минали, а на други ни предстои да минем по тая трънлива пътека.