Не мога да не споделя
Не мога да не споделя
Идете да гледате
това
Ама на всяка цена! И изчакайте пет минутните финални надписи до края.
Прекрасен е!
И са го програмирали в "Одеон", а не в Зала 1 на най-големия екран, не ги е срам!
Забравих! В прогламата на Киноманията е.
това
Прекрасен е!
И са го програмирали в "Одеон", а не в Зала 1 на най-големия екран, не ги е срам!
- сър Айвънхоу
Re: Не мога да не споделя
Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Аз лично го гледах още преди две години...
Имам си го и на диск
П.П. И не само гледайте, а гледайте ВНИМАТЕЛНО!!!
Имам си го и на диск
Това е нещо, което бих си купила на хубаво качество, особено ако има допълнителни материали.сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Безобразие е, че идва на голям екран у нас цели три години след премиерата, като се имат предвид нЕкои съображения.
Режисьорът твърди, че не е използвал специални ефекти, въпреки че поне за два епизода (според мен де) леко послъгва. Но дори 50% от филма да се ефекти - те просто служат на историята, така че няма никакво значение колко са. 5 години се е бъхтал човека, за да го направи.
Последно промяна от annonymus на 11.11.09, 11:31, променено общо 1 път.
да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ох. Големият екран в случая ИМА значение. Ама защо правите така бе, хора! Разни попкорн мувита ги гледате на кино, а това дето си струва наистина - на телевизора!ELBI написа:да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
права си, но понякога мързелът и удобството си казват думата. хубуде ... ще се опитам да го зърна на голямотоpocti_bezobidna написа:Ох. Големият екран в случая ИМА значение. Ама защо правите така бе, хора! Разни попкорн мувита ги гледате на кино, а това дето си струва наистина - на телевизора!ELBI написа:да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
И музиката му е страхотна! Пък си има едни изпипани, изпипани кадърчета, дето малкия екран просот ги унищожава.ELBI написа:права си, но понякога мързелът и удобството си казват думата. хубуде ... ще се опитам да го зърна на голямотоpocti_bezobidna написа:Ох. Големият екран в случая ИМА значение. Ама защо правите така бе, хора! Разни попкорн мувита ги гледате на кино, а това дето си струва наистина - на телевизора!ELBI написа:да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Сори, много съм пристрастна, ще взема да те напомпам с очаквания и да се разочароваш.
в момента едва излизам от вратата - ще изпусна малко от въздуха...pocti_bezobidna написа:И музиката му е страхотна! Пък си има едни изпипани, изпипани кадърчета, дето малкия екран просот ги унищожава.ELBI написа:права си, но понякога мързелът и удобството си казват думата. хубуде ... ще се опитам да го зърна на голямотоpocti_bezobidna написа:Ох. Големият екран в случая ИМА значение. Ама защо правите така бе, хора! Разни попкорн мувита ги гледате на кино, а това дето си струва наистина - на телевизора!ELBI написа:да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Сори, много съм пристрастна, ще взема да те напомпам с очаквания и да се разочароваш.
Ааа, с това вече нямам нищо общо!ELBI написа:
в момента едва излизам от вратата - ще изпусна малко от въздуха...
не се отричай от думите си - ти ме напомпа ...pocti_bezobidna написа:Ааа, с това вече нямам нищо общо!ELBI написа:
в момента едва излизам от вратата - ще изпусна малко от въздуха...
страшна си! благодаря много! сценарий на Валери Петров??? Много ме изненада товаpocti_bezobidna написа:Идете да гледате
това
Прекрасен е!
и всичко, което прочетох изглежда повече от обещаващо
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Е то очевидно идеята е от любимия ми "Йо хо хо", ох, размазах се, като се сетих.latrevw написа:страшна си! благодаря много! сценарий на Валери Петров??? Много ме изненада товаpocti_bezobidna написа:Идете да гледате
това
Прекрасен е!
Благодаря, ще го запомня това...
Panta rhei...
Амиии, всъщност не е само идеята, ами си е чист римейк.Мнемозина написа:Е то очевидно идеята е от любимия ми "Йо хо хо", ох, размазах се, като се сетих.latrevw написа:страшна си! благодаря много! сценарий на Валери Петров??? Много ме изненада товаpocti_bezobidna написа:Идете да гледате
това
Прекрасен е!
Благодаря, ще го запомня това...
Режисьорът казва, че гледал филма преди години и бил омаян направо, та откупил правата, за да направи своята приказка. Сума ти години търсил кинти и съмишленици, 5 години го работил - сниман е в над десет държави. Получило му се е, определено.
Ами не знам, още преди да съм гледала филма, ме радват следните неща:pocti_bezobidna написа:
Амиии, всъщност не е само идеята, ами си е чист римейк.
Режисьорът казва, че гледал филма преди години и бил омаян направо, та откупил правата, за да направи своята приказка. Сума ти години търсил кинти и съмишленици, 5 години го работил - сниман е в над десет държави. Получило му се е, определено.
Че режисьорът е гледал филма;
че е бил омаян;
че е откупил правата, щото сигурно е можело да се направи и на разсеян...
Човек като го обсеби нещо такова и по този начин, май няма начин да не направи читаво нещо накрая...
Panta rhei...
Мнемозина написа:Ами не знам, още преди да съм гледала филма, ме радват следните неща:pocti_bezobidna написа:
Амиии, всъщност не е само идеята, ами си е чист римейк.
Че режисьорът е гледал филма;
че е бил омаян;
че е откупил правата, щото сигурно е можело да се направи и на разсеян...
Човек като го обсеби нещо такова и по този начин, май няма начин да не направи читаво нещо накрая...
Само ме е яд, че трябваше толкова време, преди да го пуснат тук.
Да, в края на дългите финални надписи са имената на Валери Петров и Зако Хеския.
Ето това търсех:
Педупреждавам - СПОЙЛЕР! Ако не искаш, не чети!
напротив - беше любопитно и мерси, че го даде!!!
Ааа, да, сега се сетих, че съм го чела някога това... и щом към твоята препоръка се добавя и тая на Нева Мичева, няма начин да не е истински хубаво.pocti_bezobidna написа:
Много красиво го е заснел и не е опростил историята, та да я направи по-смилаема и лесно приемлива от западния зрител.
Само ме е яд, че трябваше толкова време, преди да го пуснат тук.
Да, в края на дългите финални надписи са имената на Валери Петров и Зако Хеския.
Ето това търсех:
Педупреждавам - СПОЙЛЕР! Ако не искаш, не чети!
Panta rhei...
Гледах го снощи, не можах да изчакам да стигна до големия екран.
Обикновено филмите ги отлагам за неопределено време, защото у дома почти никога нямам два часа, в които да мога да седна и никой да не ме пита нищо и да не ми иска нищо.
Снощи обаче заключих децата в гардероба, зарязах гостите и седнах.
Наистина е страхотен филмът. И е хем същият като Йо хо хо, хем съвсем различен...
Страшно харесвам такива обсебени хора, пощурели от някаква идея.
Ама то зависи и от идеята все пак.
Обикновено филмите ги отлагам за неопределено време, защото у дома почти никога нямам два часа, в които да мога да седна и никой да не ме пита нищо и да не ми иска нищо.
Наистина е страхотен филмът. И е хем същият като Йо хо хо, хем съвсем различен...
Panta rhei...
Мнемозина написа:Гледах го снощи, не можах да изчакам да стигна до големия екран.
Ама то зависи и от идеята все пак.
Аз изпитвах недоверие в началото - ами ако вземе да го съсипе! Отдъхнах си като го гледах!
Представях си нещо мрачно, претенциозно, почти без думи - де да знам и аз защо.
А той хем е запазил основното в идеята, хем си е разказал своето приключение.
При това много красиво го е направил!
Според мен тук не се прави необходимото за рекламата на филма - не знам колко източноевропейски филми са откупувани за римейк. Едва ли са много. Чака се три години и накрая завират филма в зала за максимум 120 души... Никой не пише по вестниците, никой не казва "Абе хора, вижте, от другия край на света са очаровани и обсебени от наш филм!"
Карай...
Ами виж, то просто е правено с обич това нещо и му личи. Но наистина няма как да го усети човек, преди да изгледа целия филм.pocti_bezobidna написа:
Радвам се, че ти е харесал!
Аз изпитвах недоверие в началото - ами ако вземе да го съсипе! Отдъхнах си като го гледах!
Представях си нещо мрачно, претенциозно, почти без думи - де да знам и аз защо.
А той хем е запазил основното в идеята, хем си е разказал своето приключение.
При това много красиво го е направил!
Според мен тук не се прави необходимото за рекламата на филма - не знам колко източноевропейски филми са откупувани за римейк. Едва ли са много. Чака се три години и накрая завират филма в зала за максимум 120 души... Никой не пише по вестниците, никой не казва "Абе хора, вижте, от другия край на света са очаровани и обсебени от наш филм!"
Карай...
Между другото (защото подличкото сравнение с българския филм си вървеше и у мен) - той наистина прави нещо различно, и ако Йо хо хо си остава с нещо ненадминат, то е точно с лекотата си, условността и бутафорността на пиратите там носи много смях, дистанция някаква и финес.
Докато тук е много по-страстно всичко, по-истински са фантазиите... Абе страхотно е, просто няма какво да се каже.
Много се радвам.
Panta rhei...
- Green Light
- Green Light
Ами не ви обичам хич! Как другояче? Губите ми времето. Първо тука, после с книги български ме заразите, трето фантастики разни не ми излизат от главата, сега и български филми Йохохо, нам кво си. Ама не мога, бе! Тая Земя някой трябва да я върти! Аааа!pocti_bezobidna написа:Това как да го разбирамGreen Light написа:Бреййй! Аман от вас!
Исках да ти кажа и за това, обаче ме затвориха в гардероба и не успях.pocti_bezobidna написа: Според мен тук не се прави необходимото за рекламата на филма - не знам колко източноевропейски филми са откупувани за римейк. Едва ли са много. Чака се три години и накрая завират филма в зала за максимум 120 души... Никой не пише по вестниците, никой не казва "Абе хора, вижте, от другия край на света са очаровани и обсебени от наш филм!"
Карай...
Ами че то и това е по темата за журналистите и не ми се коментира много-много. Дали е щото кой го помни Валери Петров, дали е щото оня полуделият е индиец в края на краищата...
Но няма значение всичко това. В края на краищата който има очи за такива неща, вижда.
Още ми се пише за тоя филм, но ще взема да се запра.
Мистикът е чудна идея например, а сцената с картата е направо като оня танц от "Хаос"...
Panta rhei...
Мен питаш ли ме, като не мога да си говоря с никого почти, щото не е гледанМнемозина написа:Исках да ти кажа и за това, обаче ме затвориха в гардероба и не успях.pocti_bezobidna написа: Според мен тук не се прави необходимото за рекламата на филма - не знам колко източноевропейски филми са откупувани за римейк. Едва ли са много. Чака се три години и накрая завират филма в зала за максимум 120 души... Никой не пише по вестниците, никой не казва "Абе хора, вижте, от другия край на света са очаровани и обсебени от наш филм!"
Карай...
Ами че то и това е по темата за журналистите и не ми се коментира много-много. Дали е щото кой го помни Валери Петров, дали е щото оня полуделият е индиец в края на краищата...
Но няма значение всичко това. В края на краищата който има очи за такива неща, вижда.
Още ми се пише за тоя филм, но ще взема да се запра.
Мистикът е чудна идея например, а сцената с картата е направо като оня танц от "Хаос"...
И танца с картата, да! И Дарвин с туй палтенце беше съща пеперуда, нали? И играта с перспективите на финала в двореца на губернатора и в лабиринта в началото, в който бягаше мацката! А не! И аз спирам и отивам да работя!
О, да, а пък тия два момента, дето някакви хора се появяват направо от пейзажа, от природата - единият пак там с картата, а вторият с онези стълбички изумителни, дето не мога да повярвам, че съществуват... абе ще го гледам още няколко пъти със сигурност.pocti_bezobidna написа: Мен питаш ли ме, като не мога да си говоря с никого почти, щото не е гледанАз много харесах началото и края с черно-белите кадри. Оставил е по-отворен финал, в сравнение с Йо хо хо.
И танца с картата, да! И Дарвин с туй палтенце беше съща пеперуда, нали? И играта с перспективите на финала в двореца на губернатора и в лабиринта в началото, в който бягаше мацката! А не! И аз спирам и отивам да работя!
Луд, луд, луд човек. Голям кеф!
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
немаш проблеми... ама можеш да си го свалиш и от торентите... щото аз от там го... преди три години...ELBI написа:да дадеш едно копийце или да дадеш да си направим такова?сър Айвънхоу написа:Мдаааам... задължително трябва да се гледа!
Имам си го и на диск
Защото когато плача, предпочитам да съм сам със себе си.pocti_bezobidna написа:Ама защо правите така бе, хора! Разни попкорн мувита ги гледате на кино, а това дето си струва наистина - на телевизора!
Това са моите ..чакай да ги преброя.. нямат и 5 цента.
п.п. Все пак съм мъш .. явно не понясам да ме виждат другояче.
Тези стълби си мисля, че са декор. Но може наистина да има такова място! Според мен гвардията на губернатора се крие в сенките, обаче ефекта поразителен - едно мигване и нашите герои са обградени от безброй врагове!Мнемозина написа:О, да, а пък тия два момента, дето някакви хора се появяват направо от пейзажа, от природата - единият пак там с картата, а вторият с онези стълбички изумителни, дето не мога да повярвам, че съществуват... абе ще го гледам още няколко пъти със сигурност.pocti_bezobidna написа: Мен питаш ли ме, като не мога да си говоря с никого почти, щото не е гледанАз много харесах началото и края с черно-белите кадри. Оставил е по-отворен финал, в сравнение с Йо хо хо.
Луд, луд, луд човек. Голям кеф!
А има едно проектиране през ключалка - пак в началото, преди да започне разказа на Каскадьора - в двора е каруцата на доставчика на лед, слънцето е зад нея, един лъч минава през ключалката на вратата и коня се проектира на стената... Страхотия!
Да, да - абе направо ме беше яд, че минават толкова бързо тия неща, и точно това с ключалката е още в началото и не може да се освести човек.pocti_bezobidna написа:
Тези стълби си мисля, че са декор. Но може наистина да има такова място! Според мен гвардията на губернатора се крие в сенките, обаче ефекта поразителен - едно мигване и нашите герои са обградени от безброй врагове!
А има едно проектиране през ключалка - пак в началото, преди да започне разказа на Каскадьора - в двора е каруцата на доставчика на лед, слънцето е зад нея, един лъч минава през ключалката на вратата и коня се проектира на стената... Страхотия!
А стълбите ми подействаха като картина на Ешер, точно ми вързаха погледа, имах желание да спра, да върна, да разгледам по-внимателно... удържах се, де, но си го обещах за после. И за лабиринта беше така.
Последно промяна от Мнемозина на 13.11.09, 11:27, променено общо 1 път.
Panta rhei...
Благодаря ти, почти безобидна, гледах го!pocti_bezobidna написа:Идете да гледате
това
Прекрасен е!

Виждам, че ти е харесал и това много ме радва!vyara написа: Благодаря ти, почти безобидна, гледах го!
Че кой ще те види в тъмнотоМЪЖжжж написа: Защото когато плача, предпочитам да съм сам със себе си.
Това са моите ..чакай да ги преброя.. нямат и 5 цента.
п.п. Все пак съм мъш .. явно не понясам да ме виждат другояче.
Брей, шаблоння образ на истинския МЪШ бил много устойчив - рамене кат гардероб, квадратно чене и си шие лютата рана с губерка без да му трепне окото.
Страшно се радвам!shshtt написа: потресена съм така ми хареса
Аз много обичам Валери Петров и "Йо-хо-хо" и ще се пърсна от гордост, че най-важното в този филм - историята - си е наша. И че я е направил индиеца толкова прекрасно, но е запазил емоцията.
И понеже никой не му обърна внимание по официалните медии, ще се радвам да го видят колкото се може повече хора.
- Green Light