Варненци, разхождайте се вечер!
Съжалявам но не можах да намеря хубави снимки на украсата. Тези, които набързо видях в интернет не предават впечатлението. Браво на който е аранжирал това!
Това е снимката в Дневник:

Не че нещо, ама в събота аз пък шпацирах по софийските улици. И ми направи вчепетление украсата тук-таме. Пред бЕнЕбЕто примерно. И срещу нея една сграда има зад партийния дом - направено е се едно се стичат светлинките по стената. И елхата пред х-л Рила е както винаги украсена. Има напредък, има... Та разхождайте се чат-пат и по софийските улици, риш`лиGreen Light написа:Понеделник срещу вторник, късно вечерта влезнахме във Варна. Приказна е украсата. Бяхме с един колега в колата и чак се умълчахме. Влезнахме в града откъм МОЛ-а и по главните улици, покрай общината стигнахме до морската градина. Всичко е пищно украесно, с много вкус. Нямаше никакви коли, смълчан град и красиви светлини по сгради и дървета.
Варненци, разхождайте се вечер!
Съжалявам но не можах да намеря хубави снимки на украсата. Тези, които набързо видях в интернет не предават впечатлението. Браво на който е аранжирал това!
На мен това ми е болна тема от няколко години.Gaspode написа:... разхождайте се чат-пат и по софийските улици, риш`ли
Ми не знам - може аз да съм случил по кои улици да мина. Но на мен ми направи впечатление като да е хубава.pocti_bezobidna написа:На мен това ми е болна тема от няколко години.Gaspode написа:... разхождайте се чат-пат и по софийските улици, риш`ли
Искам много светлинки и навсякъде!
Искам да свирят коледни песнички по улиците и да има колички с печени кестени, греяно вино и грог.
Всяка година ми изглежда все по-проскубана Коледната украса.
Магазините по центъра спасяват донякъде положението.
На варненци за поредна година люто им завиждам за украсата
И на мен това много ми хареса.Gaspode написа:И срещу нея една сграда има зад партийния дом - направено е се едно се стичат светлинките по стената.
Абе нещо сме станали стеснителни напоследък, което не значи, че сме нежелаещи.latrevw написа: в събота пътуваме с Уишеса за София и ще разгледаме софийската украса.
Може ли да ползвам темата и да питам или желаещи да се видим в събота или неделя вечер?
събота най-вероятно съм на 2 купона. Ако се откажа от 2-та съм с вас. Иначе - в неделяlatrevw написа:да ви кажа ли защо във Варна е хубава украсата - не че съм я виждала, де
доколкото знам, ако не са се променили нещата, съпругата на кмета има фирма, чийто предмет на дейност е осветление, празнично и реклама. преди няколко години Варна цъфна, много се зачудих, а после се оказа, че понеже сега изпълнител е фирмата на жена му - кмета не жали средства за украса
трябва да се разходя някоя вечер мамка му.
в събота пътуваме с Уишеса за София и ще разгледаме софийската украса.
Може ли да ползвам темата и да питам или желаещи да се видим в събота или неделя вечер?
доколкото зная "Призма" е правила украсата имGreen Light написа:Съжалявам но не можах да намеря хубави снимки на украсата. Тези, които набързо видях в интернет не предават впечатлението. Браво на който е аранжирал това!