казаха ми днес, но не им повярвах
казаха ми днес, но не им повярвах
"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
just perfect
Re: казаха ми днес, но не им повярвах
Номер шест ли ти го каза?bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
Всъщност, при теб трябва да е бил д-р Болтар
- snowprincess
да не е някоя циганка, плати ли за врачуванетоbead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."

отговорите задължително ли включват въпрос?Remmivs написа:
Номер шест ли ти го каза?
just perfect
ей, това е заразно. и ти веднага - питаш, разпитваш.snowprincess написа: да не е някоя циганка, плати ли за врачуването
just perfect
Къф е пък този сега?Remmivs написа: д-р Болтар![]()
космически му работи ремовиpocti_bezobidna написа:
Къф е пък този сега?
just perfect
Прилича на италианец от семейна сага. Този на снимката, де.bead_ написа:космически му работи ремовиpocti_bezobidna написа:
Къф е пък този сега?
Последно промяна от annonymus на 17.12.09, 17:15, променено общо 1 път.
- snowprincess
виновнаbead_ написа:ей, това е заразно. и ти веднага - питаш, разпитваш.snowprincess написа: да не е някоя циганка, плати ли за врачуването
ми, искам някой като ме лъже, да ме лъже красиво и ще вярвам на всичко
ти що не повярва, видя как расте носа като на буратино ли

поглеждам в огледалото и не виждам марионетка. божия или нечия друга.snowprincess написа:
ти що не повярва
суета, ама съм такава... засега
just perfect
извинявай, че с въпрос, ноbead_ написа:поглеждам в огледалото и не виждам марионетка. божия или нечия друга.
кое изключва възможността да не си марионетка и все пак да има план за теб?
ами ако (и) ти си бог?
мдаbead_ написа:космически му работи ремовиpocti_bezobidna написа:
Къф е пък този сега?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gaius_Baltar
ето я и номер шест
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_Six ... lactica%29
тва напълно ме урежда, рем.Remmivs написа: ами ако (и) ти си бог?
just perfect
Но има моменти, в които усещането за неизбежност е много хубаво и твърде далеч от това, което казваш.bead_ написа:поглеждам в огледалото и не виждам марионетка. божия или нечия друга.snowprincess написа:
ти що не повярва
Panta rhei...
трябва да си припомня това състояние. свързано е вероятно с грижите и наричанията около децата, докато са в пелени. и увереността, че нещата са наред, че трябва да бъдат наред. като каруца дето влиза в жалозите малко преди да наближи селото, а кончето само си знае пътя...Мнемозина написа:
Но има моменти, в които усещането за неизбежност е много хубаво и твърде далеч от това, което казваш.
иначе много ми се иска животът ни да се подрежда спрямо действията ни, изборите, който правим всеки ден, че държим нещата в ръцете си, че усилията ни дават резултат, че в края на краищата стремежът да сме по-добри и по-съвършени е реален.
just perfect
Да, подобно е, но не е съвсем същото. Говоря за периодите, в които имаш усещане за това, че нещо те води и всичко е интуитивно, сякаш изборите не ги правиш самата ти. И знаеш, че няма как да сбъркаш. Защото хем си взела решения, хем те са най-твоите, единствените ти.bead_ написа:трябва да си припомня това състояние. свързано е вероятно с грижите и наричанията около децата, докато са в пелени. и увереността, че нещата са наред, че трябва да бъдат наред. като каруца дето влиза в жалозите малко преди да наближи селото, а кончето само си знае пътя...Мнемозина написа:
Но има моменти, в които усещането за неизбежност е много хубаво и твърде далеч от това, което казваш.
иначе много ми се иска животът ни да се подрежда спрямо действията ни, изборите, който правим всеки ден, че държим нещата в ръцете си, че усилията ни дават резултат, че в края на краищата стремежът да сме по-добри и по-съвършени е реален.
А съвършенството... човек никога не знае как и дали ще го постигне. Както и добротата.
И понякога остава изненадан.
Panta rhei...
вероятно не си давам сметка за това, увлечена от егоцентричен устрем и наперена самоувереност. обяздила интуицията.Мнемозина написа: Говоря за периодите, в които имаш усещане за това, че нещо те води и всичко е интуитивно, сякаш изборите не ги правиш самата ти. И знаеш, че няма как да сбъркаш. Защото хем си взела решения, хем те са най-твоите, единствените ти.
... глупости плещя. щот съм дежурна и ми е скучно.
just perfect
- Green Light
А пък при мене най- често е момичето на времето.Remmivs написа:Номер шест ли ти го каза?bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
Всъщност, при теб трябва да е бил д-р Болтар![]()
- snowprincess
никога не съм била суетнаbead_ написа: поглеждам в огледалото и не виждам марионетка. божия или нечия друга.

Така и не съм го гледала това. Зазяпах първата серия, но не ме хвана нещо.Remmivs написа:мдаbead_ написа:космически му работи ремовиpocti_bezobidna написа:
Къф е пък този сега?
http://en.wikipedia.org/wiki/Gaius_Baltar
ето я и номер шест
http://en.wikipedia.org/wiki/Number_Six ... lactica%29
Доколкото знам, очаква се версия за голям екран за 2011. На Браян Сингър. Харесвам неговите X-men, така че ще видим.
А вярваш ли го?bead_ написа: иначе много ми се иска животът ни да се подрежда спрямо действията ни, изборите, който правим всеки ден, че държим нещата в ръцете си, че усилията ни дават резултат, че в края на краищата стремежът да сме по-добри и по-съвършени е реален.
да. по-скоро съм склонна да живея така, отколкото да се надявам на божествения план.pocti_bezobidna написа:
А вярваш ли го?
just perfect
Не става дума за божествен план. В съдбата и аз не вярвам особено.bead_ написа:да. по-скоро съм склонна да живея така, отколкото да се надявам на божествения план.pocti_bezobidna написа:
А вярваш ли го?
Но понякога съвкупността от обстоятелства проваля и най-добре скроените хорски планове.
Или пък ги променя за добро.
bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
прати пророк, за да го разпнат
неверниците
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
примам провилите лично. затова ми се полага да приема и успехите по този начин. дано не звуча прекалено арогантно.pocti_bezobidna написа:Не става дума за божествен план. В съдбата и аз не вярвам особено.bead_ написа:да. по-скоро съм склонна да живея така, отколкото да се надявам на божествения план.pocti_bezobidna написа:
А вярваш ли го?
Но понякога съвкупността от обстоятелства проваля и най-добре скроените хорски планове.
just perfect
и дори да молят за милост, не ще получат милост. неверниците.Semiramis написа:bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."и оня Горе цъка с език
прати пророк, за да го разпнат
неверниците
just perfect
- сър Айвънхоу
най-обикновени евангелистки пропаганди...bead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
глупости на търкалета
пълно противоречие с едни други "думи" на бога - че съдал човека със собствена воля...
Не бе, не звучиш арогантно.bead_ написа:примам провилите лично. затова ми се полага да приема и успехите по този начин. дано не звуча прекалено арогантно.pocti_bezobidna написа:Не става дума за божествен план. В съдбата и аз не вярвам особено.bead_ написа:да. по-скоро съм склонна да живея така, отколкото да се надявам на божествения план.pocti_bezobidna написа:
А вярваш ли го?
Ама ако не позволя да има поне малко случайност, става адски прозаично и предвидимо.
И следователно - скучно.
ми даbead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
сега написах нещо такова но в друга тема
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Глас в пустиня
Дръзко!:-)bead_ написа:
примам провилите лично. затова ми се полага да приема и успехите по този начин. дано не звуча прекалено арогантно.
Огледай се сред познатите си и виж дали ще има поне двама които да са постигнали нещо значимо в живота си при еднакви условия и с еднакви усилия.
Все си мисля, че Всевишният(както и да го наричат различните хора и на различни места) не е толкова плосък, предвидим и предсказуем. В неговите планове, както и в природата е заложена многовариантността - една цел и милиарди пътища до нея, защото важна е не целта, а пътя до нея.
за мене не нам, ма за ено суворовско куче явно има, не помня вечи дали съм спомнавал тука как за два дни два пъти сгазих ено и също куче с колата, първия път минах отгоре му, без да искам не го видях или късно го видях и то изквича някъде из под седалката ми, аз си продължих, щото бързах за домашно посещение, после като се връщах вече го нямаше трупа, на другия ден пак блъснах същото куче, тоя път странично и пак без да искам, съборих го и не помръдна, като се връщах пак го нямаше трупа, на третия ден отивам да купя от фурната баница за мене и за сестрата, и то /същото куче/ изскочи иззад паметника на загиналите във войните и се опита да ми отхапе крака....е само ми изцапа крачола с лигите си щото лекичко го ритнах, лекичко понеже да не зема да го убия пакbead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Глас в пустиня
Въй!:lol:KENT написа:
за мене не нам, ма за ено суворовско куче явно има, не помня вечи дали съм спомнавал тука как за два дни два пъти сгазих ено и също куче с колата, първия път минах отгоре му, без да искам не го видях или късно го видях и то изквича някъде из под седалката ми, аз си продължих, щото бързах за домашно посещение, после като се връщах вече го нямаше трупа, на другия ден пак блъснах същото куче, тоя път странично и пак без да искам, съборих го и не помръдна, като се връщах пак го нямаше трупа, на третия ден отивам да купя от фурната баница за мене и за сестрата, и то /същото куче/ изскочи иззад паметника на загиналите във войните и се опита да ми отхапе крака....е само ми изцапа крачола с лигите си щото лекичко го ритнах, лекичко понеже да не зема да го убия пак...но изтървах от стреса едната баница в калта. тая на сестрата.
Кучето люто, та пак люто - два пъти с кола газено, трети път с крака ритано...люто, та пак люто...
От къде ги вадиш тия истории бе човек?!:lol:
мислиш каквото пишеш, а? принципен човек и тва е:blum:Quid написа:ми даbead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."
сега написах нещо такова но в друга тема
just perfect
- Green Light
KENT написа:.... тая на сестрата.
ХАААА. ХЕЕЕХЕХЕ!
няма еднакви условия. няма еднакви усилия.БоЕВ написа: при еднакви условия и с еднакви усилия.
п.п. даже еднакви ботуши няма. все са ляв и десен:winkw:
just perfect
Тук историята прави рязък завой и започва да се развива по Стивън Кинг.KENT написа:за мене не нам, ма за ено суворовско куче явно има, не помня вечи дали съм спомнавал тука как за два дни два пъти сгазих ено и също куче с колата, първия път минах отгоре му, без да искам не го видях или късно го видях и то изквича някъде из под седалката ми, аз си продължих, щото бързах за домашно посещение, после като се връщах вече го нямаше трупа, на другия ден пак блъснах същото куче, тоя път странично и пак без да искам, съборих го и не помръдна, като се връщах пак го нямаше трупа, на третия ден отивам да купя от фурната баница за мене и за сестрата, и то /същото куче/ изскочи иззад паметника на загиналите във войните и се опита да ми отхапе крака....е само ми изцапа крачола с лигите си щото лекичко го ритнах, лекичко понеже да не зема да го убия пакbead_ написа:"бог има специален план за теб. не ги мисли толкова нещата, каквото е начертано - това ще се случи..."...но изтървах от стреса едната баница в калта. тая на сестрата.
Команданте, затваряй добре прозорците и задната врата, окачи чесънче над прага и се извини на сестра си. Или сестрата?
Последно промяна от annonymus на 29.12.09, 11:22, променено общо 1 път.
С два еднакви ще е много некомфортно.bead_ написа:
п.п. даже еднакви ботуши няма. все са ляв и десен:winkw:
вероятно. все ще завиваш на ляво.pocti_bezobidna написа:
С два еднакви ще е много некомфортно.
п.п. или на дясно.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Що бе?bead_ написа:вероятно. все ще завиваш на ляво.pocti_bezobidna написа:
С два еднакви ще е много некомфортно.
п.п. или на дясно.
Ако си с два леви крака....
Щот' има хора с две леви ръце

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.