кой ще ме покани
- Green Light
- Green Light
pocti_bezobidna написа:Има ли смисъл в тоя Уейв? Четох някъде, че май е нещо все още в бета версия, не много смислено?
ПС. Бе ние ли сме едниствените балъци, дето рАботят днес?
Знаех си, пак таковаха крокодила
рАботим
цял ден картички пращам. електронни де
чудя се как съм имала нерви преди за хартиени
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аз три дена пиша служебни коледни мейли - не мога да изпратя толкова много картички!Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:Има ли смисъл в тоя Уейв? Четох някъде, че май е нещо все още в бета версия, не много смислено?
ПС. Бе ние ли сме едниствените балъци, дето рАботят днес?
Знаех си, пак таковаха крокодилакак само ти
рАботим
цял ден картички пращам. електронни де
чудя се как съм имала нерви преди за хартиени
Страшна достада...
Ама свършиииии!
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Gaspode написа:Я разкажете за уейв-а
.
What is a wave?
A wave is equal parts conversation and document. People can communicate and work together with richly formatted text, photos, videos, maps, and more.
A wave is shared. Any participant can reply anywhere in the message, edit the content and add participants at any point in the process. Then playback lets anyone rewind the wave to see who said what and when.
A wave is live. With live transmission as you type, participants on a wave can have faster conversations, see edits and interact with extensions in real-time.
just perfect
Re: кой ще ме покани
мога в ню уейв. Или Ню Йорк. Или Шан'з Елизе. Или Барселона. Или Виена.bead_ написа:в Google Wave?
Всъщност не мога в ню уейв, като се замисля...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
значи - не се замисляй и ще можешELBI написа:
just perfect
- Green Light
bead_ написа:Gaspode написа:Я разкажете за уейв-а
.
What is a wave?
A wave is equal parts conversation and document. People can communicate and work together with richly formatted text, photos, videos, maps, and more.
A wave is shared. Any participant can reply anywhere in the message, edit the content and add participants at any point in the process. Then playback lets anyone rewind the wave to see who said what and when.
A wave is live. With live transmission as you type, participants on a wave can have faster conversations, see edits and interact with extensions in real-time.
Хъм. Не стана много ясно. Всеки ли може да бърничка? Всеки? Не е ли, като аз да рисувам заедно с Ванката Гог слънчогледи?
аз да не съм бат бойко?bead_ написа:значи - не се замисляй и ще можешELBI написа:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не си. и това е още една причина да сме на една вълна:winkw:ELBI написа:
аз да не съм бат бойко?
just perfect
подозирах, че има още някой на моя сърф - по-добро равновесие се получава днес...bead_ написа:не си. и това е още една причина да сме на една вълна:winkw:ELBI написа:
аз да не съм бат бойко?
за равновесие са нужни поне два крака. онези два.ELBI написа: по-добро равновесие се получава днес...
just perfect