обаче не ми достигат познания за католицизма, да си призная.
Сега от кал ли са пак марсианците?
Хубав ден и на теб!Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”
напълно съм съгласна, че науката трябва да е свързана и с Бог,
Сега от кал ли са пак марсианците?"договор" сключвали ли са? Виреят ли на Марс змии и ако не - не е ли редно да се помисли по въпроса.
Здравейте и усмихнат ден!
Здрасти. Ако имаш търпение, сигурен съм, че Дан Браун скоро ще отговори на всичко. Той ги знае тия неща.Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”
Сега от кал ли са пак марсианците?"договор" сключвали ли са? Виреят ли на Марс змии и ако не - не е ли редно да се помисли по въпроса.
Те с Ватикана много гот се допълват рекламноGreen Light написа:Здрасти. Ако имаш търпение, сигурен съм, че Дан Браун скоро ще отговори на всичко. Той ги знае тия неща.Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”
bead_ написа:Semiramis написа: Сега от кал ли са пак марсианците?
pocti_bezobidna написа:Те с Ватикана много гот се допълват рекламноGreen Light написа:Здрасти. Ако имаш търпение, сигурен съм, че Дан Браун скоро ще отговори на всичко. Той ги знае тия неща.Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”
pocti_bezobidna написа:Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”![]()
Гледал е "Аватар" чичото.
Онзи там, пак по Дан Браун, ама не "Леонардо", а по-новия.Semiramis написа:pocti_bezobidna написа:Semiramis написа:Ватикана призна извънземните, нарече ги “братя”![]()
Гледал е "Аватар" чичото.
хахаха
а кой филм е гледал папата, когато призова към
"световен политически авторитет", който да ръководи световната икономика
и говори за нуждата от правила в националните икономики, които да извадят света от кризата и да направят така, че тя да не се повтаря.
бля-бля. той да сяда да учи китайски, чееее...Semiramis написа: "световен политически авторитет", който да ръководи световната икономика :
На Марс намериха със сигурност.Semiramis написа:bead_ написа:Semiramis написа: Сега от кал ли са пак марсианците?всъщност питам на коя планета има вода.
Те и самите католици не са много наясно със себе си.Мнемозина написа:
И аз не съм много наясно с католицизма,...
Абе то пък кой ли е в наше време.БоЕВ написа:Те и самите католици не са много наясно със себе си.Мнемозина написа:
АЗ.Мнемозина написа:Абе то пък кой ли е в наше време.БоЕВ написа:Те и самите католици не са много наясно със себе си.Мнемозина написа:
БоЕВ написа:На Марс намериха със сигурност.Semiramis написа:bead_ написа:Semiramis написа: Сега от кал ли са пак марсианците?всъщност питам на коя планета има вода.
Чакайте да ви препиша един виц:БоЕВ написа:На Марс намериха със сигурност.Semiramis написа:bead_ написа:Semiramis написа: Сега от кал ли са пак марсианците?всъщност питам на коя планета има вода.
vyara написа:
Две планети си говорят:
- Ох, знаеш ли, хванала съм Хомо сапиенс...
- Оооо, не се притеснявай, ще изчезне от самосебе си!