дано да се приберат без проблеми мъж ми и голямата принцеса, сутринта се пробваха да отидат на училище и работа, сега ще ги мисля докато се върнат
това време е само за пред камината и да не си подава човек носа навън

много е яко, аз тая сутрин се върнах от суворово дето бях дижурен, що ли отидох никой не се довлече в лечебницата. тръгнах да се връщам от там с влака, ма той заседна на девня, понеже напред имало големи преспи, та се прибрах с голфа на един колега дето отстъпваше от дежурство......във варна е очарувателна мизерия. има много сбирки на лУбителите на летни гуми, направо върху пътното платно. те не облекчават трафика, макари да изглеждат естетически издържани с хитросплетението от разни автомобили в разни пози в цветовете на дъгата оцветени набримчени на най мазолестите места в града. водачите им стоят в страни и ине само че, размахват лопати и други атрибути, но и парфюмират атмосферата със славейови трели:-)
и някой васко да нахлуе през врататаpocti_bezobidna написа:Засега не е толкова страшно. Даже нещата са под контрол.
Бе аз камина нямам, ама така като вали -
с хубава книжка под одеалото, чаша какао и лека фонова музичка...
Еееех, мечтиии
KENT написа:и някой васко да нахлуе през врататаpocti_bezobidna написа:Засега не е толкова страшно. Даже нещата са под контрол.
Бе аз камина нямам, ама така като вали -
с хубава книжка под одеалото, чаша какао и лека фонова музичка...
Еееех, мечтиии
с изпотени очила,
тракащи зъби и
червена камба
извъднъж
тъкмо като си почнала пролога:lol:
пък цветето което ти носи
да се е превърнало в сталагмит
Ми таман де - няма да ходиш на работа. В къщи с книгата под одеялото. Ти под одеалото, не книгатаpocti_bezobidna написа:Тихо бре! Не предизвиквай съдбата. Аз едва стигнах на работа при предишното снежно бедствие у Софето.Gaspode написа:Брутро
При нас няма сняг даже за едно задръстване, баси
Не. При нас няма нищо.

Искам сняг, не студ. Въпреки че малко студ няма да навреди.frisky lioness написа:http://dnes.dir.bg/2010/01/19/news5721214.html
Чайче....тва е добре:-)Веднага му правим топло чайче
Дръвето са нацепени, лучеца е приготвен, чушки ще се намерят. Абе като съм почнал така, и винце ще се намери, и мръфки и ракия, трушийка някоя...pocti_bezobidna написа:Gaspode написа:Със сталагмита по главата. Цветя ще ми носи. Гаче са се свършили ракията, виното и мръфките. Ама ха деKENT написа: пък цветето което ти носи
да се е превърнало в сталагмитА ти жарта за мръвките приготвил ли си, като толкова знаеш?!
Чушките за шашлиците наряза ли?
Нема такова нещо. Ако спре софийския адски, шефа лично ще ме превози от къщи до офиса.Gaspode написа:Ми таман де - няма да ходиш на работа. В къщи с книгата под одеялото. Ти под одеалото, не книгатаpocti_bezobidna написа:Тихо бре! Не предизвиквай съдбата. Аз едва стигнах на работа при предишното снежно бедствие у Софето.Gaspode написа:Брутро
При нас няма сняг даже за едно задръстване, басиВъпреки че зависи от книгата все пак
Аз пък искам сняг. Ама много. Тази безснежна зима ми действа на нервовете направо
Абе като се знам акква съм в правенето на кариера, вероятно ще нацеля челно некой бор в лево от пистата.bead_ написа:историята помни гигантски крачки в кариерата, произтичащи от аналогични ситуацииpocti_bezobidna написа:
Остава въпроса с връщането само.
п.п. шегичка
дет се вика транспортирането го приемаш буквално и пространствено, а не в йерархичен план. което ти спестявам много главоболия. от сорта - кво да я правя сега таз голяма заплата и кога да я харча кат съм толкоз заета?!?:roll:pocti_bezobidna написа:
Абе като се знам акква съм в правенето на кариера, вероятно ще нацеля челно некой бор в лево от пистата.
Ъъъъ, на точно.bead_ написа:дет се вика транспортирането го приемаш буквално и пространствено, а не в йерархичен план. което ти спестявам много главоболия. от сорта - кво да я правя сега таз голяма заплата и кога да я харча кат съм толкоз заета?!?:roll:pocti_bezobidna написа:
Абе като се знам акква съм в правенето на кариера, вероятно ще нацеля челно некой бор в лево от пистата.
Според мен се лигавите. Варненци!snowprincess написа:ли има толкова сняг? до утре ще ни е затрупало
дано да се приберат без проблеми мъж ми и голямата принцеса, сутринта се пробваха да отидат на училище и работа, сега ще ги мисля докато се върнат
това време е само за пред камината и да не си подава човек носа навън
...
писта ли са направили във Варната?Gaspode написа:Брутро
Не е като преди 2 седмици, дето се сипеше на фандъци :)
Май трябва да размислим за ските - вместо към Банско трябва да планираме Варна :)
Хем може да се комбинира с гмуркане... кво`ш кайш, Елби?
Ми още малко сняг да натрупа и ще направят. Комбинирана - тръгваш със ските и се бухваш в морето на 20 метра длибочинаELBI написа:писта ли са направили във Варната?Gaspode написа:Брутро
Май трябва да размислим за ските - вместо към Банско трябва да планираме Варна :)
на тръгване ли ти слагат бутилките и регулаторите, или ти ги фърлят преди бухване?Gaspode написа:Ми още малко сняг да натрупа и ще направят. Комбинирана - тръгваш със ските и се бухваш в морето на 20 метра длибочинаELBI написа:писта ли са направили във Варната?Gaspode написа:Брутро
Видях, ама ти видя ли Вяра, какво написа. Изобщо не им вярвай. Тия хора при десет сантиметра си остават по къщите, а ако вали три дена подред варненските синоптици призовават за събиране на помощи и припадат в ефир. Ски. Ние тука закопчаваме горното копче на ризите при такива условия...Gaspode написа:Пропуснал съм го тоз момент :)Green Light написа: Аз вчера се уплаших да не натрупа сол. На три снежинки се падаше лопата сол по улиците.
Моеше да посъберем малко сол за секи случай
А за Варната и ските видя ли ми писанката? Претаковахме се май...
Е хубу де, ще караме с разкопчано горно копче. Може и не само на ризата. Кво толку?Green Light написа:
Видях, ама ти видя ли Вяра, какво написа. Изобщо не им вярвай. Тия хора при десет сантиметра си остават по къщите, а ако вали три дена подред варненските синоптици призовават за събиране на помощи и припадат в ефир. Ски. Ние тука закопчаваме горното копче на ризите при такива условия...
Не се учудвам. Като беше паднал сняг веднъж там (колкото е тук сега, примерно) в целия град нямаше хляб. Няма кой да носи хляба. Ще измрат от глад ти казвам.Gaspode написа:А при вас затвориха ли училищата и детските? Че варналии са си по къщята до колкото разбрах...vyara написа:При нас е повече. Но Грийн е прав. Шест години съм живяла във Варна и там като падне 10 см сняг, варненци спират да си карат колите.
vyara написа: Не се учудвам. Като беше паднал сняг веднъж там (колкото е тук сега, примерно) в целия град нямаше хляб. Няма кой да носи хляба. Ще измрат от глад ти казвам.
Как ще затворят училища и прочие. Вяра даже на балет ходи. Само дето звъня на девер ми да я кара, че моята кола е с голям калпак и да не се правя на мъж сега....
Тцъ! Няма справедливост на тоя свят. 40см снежна покривка Работи Лалето 1, но вятъра бил мно силен та може да спре. В Пампорово, на риш м... си г... с извинение 20 санта покривка и амнайсе писти изброени работят та се късат.vyara написа:Ма поне си имате ски наблизо, там няма ли сняг?Gaspode написа:![]()
Искам сняг. Баси зимата
За какво ти е сняг в града, няма нужда.