Да ви е честита пълната свобода и демокрацията!
- сър Айвънхоу
Да ви е честита пълната свобода и демокрацията!
Ограничение на митингите!
някой май се е поуплашил... що ли?
Още един "голям професионалист"...
и все от класации ги вади бб... брей...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Да ви е честита пълната свобода и демокрацията!
този не го знам к'ъФ е, но ми е много симпатиченсър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Мярнах го това, да. Май е само началотосър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!
- Stranniche
- Обратна връзка:
Да не би заради строежа на метрото да е станало непроходимо там евентуално за танковете?сър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!
Мернах преди ден-два ББ като разправяше, че имал дълга резервна скамейка. Тва по повод дето толку бързо извади новата номинация за еврокомисар. И после по бенетето некъф много добре според мен рече, че като гледа титулярите и резервите съответствено, да земел ББ направо да разкара титулярите и да вкара сите резерви в игра... Да не би ББ да е гледал същото предаване 
И малко офтопик се сещам, че икономиката била единствената нАука, в която две напълно противоречащи си теории могат да получат нобелова награда
И малко офтопик се сещам, че икономиката била единствената нАука, в която две напълно противоречащи си теории могат да получат нобелова награда
- сър Айвънхоу
така е... щото са теории... и после пращат те такива "големи специалисти", като този да дойдат в малка държавица, като нашата, за да ги изпробват...Gaspode написа:
- сър Айвънхоу
бе, то да се стигне до танковете, ще се помага тогаз...Stranniche написа:Да не би заради строежа на метрото да е станало непроходимо там евентуално за танковете?сър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!
- сър Айвънхоу
о, началото отдавна мина... вече карат по план...pocti_bezobidna написа:Мярнах го това, да. Май е само началотосър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!
нали се кълнат във вярностGaspode написа:Мернах преди ден-два ББ като разправяше, че имал дълга резервна скамейка. Тва по повод дето толку бързо извади новата номинация за еврокомисар. И после по бенетето некъф много добре според мен рече, че като гледа титулярите и резервите съответствено, да земел ББ направо да разкара титулярите и да вкара сите резерви в игра... Да не би ББ да е гледал същото предаване
или не беше така и нещо съм замузил
и като изневерЪт и шут в г.зът
това е кадрова политика та дрънка
ма на кухо
ама и как се съобщисър Айвънхоу написа:Ограничение на митингите!
ББ направи първата си промяна в кабинета
щото няма по-нормално нещо от това да направиш найсе промени ей така, щото си гъвкав
за митигните пък въобще не ми се коментира
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.