и
Вино
вино и жени... пияници долни

latrevw написа:аз може ли да поспамя?
Ън, като се видим ще те черпя с това вино http://www.torres.es/eng/asp/nv_ficha.a ... ucto&Cod=2
Божествено е! Тази вечер пия чаша след чаша, гледайки Ал Пачино и представяйки си ръката, която го е нарисувала, представям си позата ти, лицето ти
Да знаеш, че сте страшна комбинация ти и това вино.
Казах ли, че е божествено, като таланта ти!
Благодаря ти!

ама се хвана, нали, пияницо!Ън написа: Тъпо, тъпо
Наздравето от следобед сме го почнали.
Хах...Мнемозина написа:Наздравето от следобед сме го почнали.
Добре де, пак: наздраве!![]()
Трябва да се измисли някакъв отговор на тоз лозУнг откъм дамската страна обаче.
И няма да забелязвам, че нито в единия линк пише за жени, нито в другия за вино.

бе кое е тъпо и на какво да се е хванал, че тази вечер аз съм пияницата и нещо не зацепвамсър Айвънхоу написа:ама се хвана, нали, пияницо!Ън написа: Тъпо, тъпо
споко! аз туак броя любопитните пияници!Мнемозина написа:
И няма да забелязвам, че нито в единия линк пише за жени, нито в другия за вино.

Може ли да попитам какъв Пачино?latrevw написа:аз може ли да поспамя?
Ън, като се видим ще те черпя с това вино http://www.torres.es/eng/asp/nv_ficha.a ... ucto&Cod=2
Божествено е! Тази вечер пия чаша след чаша, гледайки Ал Пачино и представяйки си ръката, която го е нарисувала, представям си позата ти, лицето ти
Да знаеш, че сте страшна комбинация ти и това вино.
Казах ли, че е божествено, като таланта ти!
Благодаря ти!
здрасти, бе варненко! вие у варната нямате ли нет, бе? изчезна и се не вид, бе МнемоМнемозина написа:
а, наздраве!latrevw написа:тази вечер аз съм пияницата
Неее, не може с "или", само с "и" трябва да е.Ън написа:Хах...Мнемозина написа:Наздравето от следобед сме го почнали.
Добре де, пак: наздраве!![]()
Трябва да се измисли някакъв отговор на тоз лозУнг откъм дамската страна обаче.
Пика или купа?
Да бе, да...баси... анздранве веее!сър Айвънхоу написа:а, наздраве!latrevw написа:тази вечер аз съм пияницата![]()
![]()

виж какво ми нарисува http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... c&start=40Мнемозина написа: Може ли да попитам какъв Пачино?
Много сте писали и нещо не мога да насмогна...
да та и тебе у реотана бавен... докле се сетиш!Ън написа:Да бе, да...баси... анздранве веее!сър Айвънхоу написа:а, наздраве!latrevw написа:тази вечер аз съм пияницата![]()
![]()
Булгар, ко да праиш...сър Айвънхоу написа:
да та и тебе у реотана бавен... докле се сетиш!
![]()

наздраве, скоро не бях изпитвала такова удоволствие от пиене, това вино е страхотносър Айвънхоу написа:а, наздраве!latrevw написа:тази вечер аз съм пияницата![]()
![]()
Да, нямаше нет в тоз чуден период. И, честно казано, слава Богу.latrevw написа:здрасти, бе варненко! вие у варната нямате ли нет, бе? изчезна и се не вид, бе МнемоМнемозина написа:
баси и виното... то направо оргазъм май ти е докарало...latrevw написа:наздраве, скоро не бях изпитвала такова удоволствие от пиене, това вино е страхотносър Айвънхоу написа:а, наздраве!latrevw написа:тази вечер аз съм пияницата![]()
![]()
бе, има малка разликаМнемозина написа: На ви сега да видите как се чувствам, като вземете да се умълчите.
Добре де, това избрах за васу страшно сте мили:
мноооого си прав! много обичам от половин дума да ме разбирашсър Айвънхоу написа: баси и виното... то направо оргазъм май ти е докарало...
Аууу, страхотно!latrevw написа:виж какво ми нарисува http://www.3o4o.net/forum/viewtopic.php ... c&start=40Мнемозина написа: Може ли да попитам какъв Пачино?
Много сте писали и нещо не мога да насмогна...
и не само, че го нарисува, ама и ми го изпрати и сега стои тук пред мен, само рамка трябва да измисля в скоро време
"на живо" е още по-хубава рисунката
Мнемозина написа:
Браво, Незнайни! Харесва ми как си взел пак да залиташ в рисуването.
Струва ми се, че е по-различно сега, но не ме питай точно в какво, няма да мога да го уловя.

Ъмм, не споменавай броя на мненията ми, че се засрамвам.latrevw написа:бе, има малка разликаМнемозина написа: На ви сега да видите как се чувствам, като вземете да се умълчите.
Добре де, това избрах за васу страшно сте мили:
ти си като символ някакъв - виж си броя на мненията, виж и моя. а познай сега, чие отсъствие е по-осезаемо
а за Ън, дето го нямаше сумати и време и аз ще се включвам в боя. Боже, как ми е липсвал този човек.
аз май наистина се понапих, ку зема много да му налитам тая вечер, спирайте ми нет-а
В Русия съм, в Русия съм...latrevw написа:

малийййй... ще го разковем това момче от бой...latrevw написа: а за Ън, дето го нямаше сумати и време и аз ще се включвам в боя.
Да, това ще да е.Ън написа:
Аз ще ти кажа- по- малко търпение, повече нерви, щрихите са изострени и аз го забелязах, ама то отвътре си ми идва... Още конете като правих и жена ми и около мен хората ми казаха- съвсем различно е. И аз го усещам, знам го...
ей, ч'ш, малката! няма ми разваляш мнението за Емо!latrevw написа:мноооого си прав! много обичам от половин дума да ме разбирашсър Айвънхоу написа: баси и виното... то направо оргазъм май ти е докарало...
обаче и на Емо така. Тая вечер може и без секс да я караме, всеки си изживява по няколко оргазма, няма се морим повече
бе, не си оправдавай логореята с нас!Мнемозина написа:
Ъмм, не споменавай броя на мненията ми, че се засрамвам.
Винаги съм казвала: не аз пиша много, а вие пишете малко.
И всичките сме си някакви символи тук, хич не ми се измъквайте.![]()
Внимавай!сър Айвънхоу написа:бе, не си оправдавай логореята с нас!Мнемозина написа:
Ъмм, не споменавай броя на мненията ми, че се засрамвам.
Винаги съм казвала: не аз пиша много, а вие пишете малко.
И всичките сме си някакви символи тук, хич не ми се измъквайте.![]()
хахахахаха, ех, че ме разсмясър Айвънхоу написа: тъй, че бегoм у банята да се готвиш!
бе няма какво да ме държи... щом вие ще ме биете... нема се дърпам...Мнемозина написа:
Внимавай!
И тебе ще те бием.
Ън ще те държи.
малиййй... ма тебе верно яко те е фанало...latrevw написа:хахахахаха, ех, че ме разсмясър Айвънхоу написа: тъй, че бегoм у банята да се готвиш!
абе мен нещо ме мързи напоследък, а срамота, сексът е май наистина едно от най-хубавите неща. колкото по-остарявам, толкова повече ми харесва, ама и по-хубав секс правим. това е тенденция от няколко години насам, чудя се, това дали означава, че на 70 години примерно, ще изживея най-хубавия си секс
На тая възраст, съчетано с деменцията, всеки път ще е като първи.latrevw написа:
..., чудя се, това дали означава, че на 70 години примерно, ще изживея най-хубавия си секс
засрамих се, отивам да зяпам телевизиясър Айвънхоу написа: малиййй... ма тебе верно яко те е фанало...