Фанети Мазакура
- Глас в пустиня
Фанети Мазакура
Не - не - не се бъзикам! Това е само едно име от класацията Вярно ли се казваш така?>>> 
- сър Айвънхоу
Не можеш сама да се извиниш. Може да помолиш за извинение.vyara написа:Пак няма да се въздържа от коментар и предварително се извинявам на Айвън.
Отговор: не, не е проблем, това е само сливане с общ грак на ято врани, които кълват една бяла (или да кажем по-различна) врана.
PS
От това за враните нищо не разбрах.
Последно промяна от Remmivs на 10.03.10, 10:29, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
сър Айвънхоу в действиеvyara написа: предварително се извинявам на Айвън.
Последно промяна от сър Айвънхоу на 10.03.10, 10:29, променено общо 1 път.
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- windcolours
Ти си дърво,ама само на български... а моето име- Елица, дървено хем на български, хем на гръцки, защото там пък означава малко маслинено дръвче. Е тва се казва да си дърво отвсякъде:lol:Remmivs написа:Вие сте една изключително дори, бих си позволил да кажа, молто грациозна кокошка.bead_ написа:аз кво да кажа като името ми значи "кокошка"
Аз па съм пън и дрЪво отвсякъде. Че даже и чепато.
Добре, че са братята евреи- на иврит "Ели" означава нещо като "Мой Бог"
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
аз на Цветница паразитирам по купони на други именници...Remmivs написа:Ми, само на български. Има ме по националните флагове на некои държави даже.
И тихо, че ше ни карат една седмица да ги черпим - ку не знаеш има седмица на гората. Ма това само на теб ти го казвам и да си траеш.
В Русия съм, в Русия съм тарадуда...
- windcolours
- windcolours
на мене Русия ми се вижда близко...щом е за черпня-няма да ги спре да се метнат на самолета. за 2 часа са в Москва. А па като знам там как се пие..и какви са цените на алкохола...не ми се мисли:roll:Remmivs написа:бе и аз обичам дърветата, що ли
само да не ни карат една седмица да черпим, че не знам как ще изтрезняваме после туканка на
кат знам какви пияници сме
а за другото направо не ми се мисли...
мисля,че трябва да се командироваме в Арабския свят...Саудитска Арабия, туй онуй...дето алкохола е забранен,пък е и далече... Който иска,нека дойде-ще черпим с петрол и фурми:rotfl24:
- windcolours
аз си спомням с умиление най-вече кефира...Remmivs написа:мда
като чувам какво е станало в Москва, било по-зле и то Лондон даже
а едно време беше такъв мил соц
гледаха ми гладно ромиките
но метрото им е супер де
и мороженото
и тогава си бяха
/оставям настрана възхищението от музеите де.../
- snowprincess
Re: Фанети Мазакура
свят широк, фащания всякаквиБоЕВ написа:Не - не - не се бъзикам! Това е само едно име от класацията Вярно ли се казваш така?>>>
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
snowprincess написа:интересно ми е мнението ти, Вяра, ще ми кажеш ли как виждаш дъртаняните - какви на цвят врани са или каква метафора ще използваш за тяхvyara написа:
Отговор: не, не е проблем, това е само сливане с общ грак на ято врани, които кълват една бяла (или да кажем по-различна) врана.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Метафората е според дадена ситуация. Конкретна ситуация - конкретна асоциация, така да се каже.snowprincess написа:интересно ми е мнението ти, Вяра, ще ми кажеш ли как виждаш дъртаняните - какви на цвят врани са или каква метафора ще използваш за тяхvyara написа:
- snowprincess
туриста е бялата врана, според теб, налиvyara написа: Метафората е според дадена ситуация. Конкретна ситуация - конкретна асоциация, така да се каже.Значи, за да бъдем коректни, трябва да установим за коя ситуация точно става въпрос и каква асоциация ще направи наблюдателят.
регистрира се при дъртаняните
та, изкълваха ли го там или го отстреляха
каква ти е метафората

Туристе, регистрирал ли си се при нас и кога?snowprincess написа:туриста е бялата врана, според теб, налиvyara написа: Метафората е според дадена ситуация. Конкретна ситуация - конкретна асоциация, така да се каже.Значи, за да бъдем коректни, трябва да установим за коя ситуация точно става въпрос и каква асоциация ще направи наблюдателят.
регистрира се при дъртаняните
та, изкълваха ли го там или го отстреляха
каква ти е метафората
Ти знаеш ли кога се е регистрирал той, защото аз лично нямам спомен. Явно не съм си писала нищо с него или не съм направила връзка с тукашния турист.
- сър Айвънхоу
- сър Айвънхоу
Нищо (макар и да мисля, че Айвенго ти каза не друго, а че е бил регистриран в другия форум, а ти се взираш в нас/вас). И ако си на гости тук, както сама казваш, мога ли да те помоля да се въздържаш да казваш какво да правим ние домакините и кои врани да са ни бели и кои черни? Още повече, че според мен страдаш от избирателно цветно виждане. Вероятно не е нарочно и не е осъзнато, но това не променя факта.vyara написа:Нещо против там да съм у нас, а тук на гости? Още повече, че домакините тук ме оглеждат критично?:bigsmile:
Не го каза Айвън, а Сноу.Remmivs написа:Нищо (макар и да мисля, че Айвенго ти каза не друго, а че е бил регистриран в другия форум, а ти се взираш в нас/вас). И ако си на гости тук, както сама казваш, мога ли да те помоля да се въздържаш да казваш какво да правим ние домакините и кои врани да са ни бели и кои черни? Още повече, че според мен страдаш от избирателно цветно виждане. Вероятно не е нарочно и не е осъзнато, но това не променя факта.vyara написа:Нещо против там да съм у нас, а тук на гости? Още повече, че домакините тук ме оглеждат критично?:bigsmile:
Можеш да ме помолиш каквото искаш, но нали знаеш как изникват асоциациите на човек. Ти какво правиш, за да подменяш своите?
Всеки страда от избирателно цветно виждане. Абсолютно всеки субективен разум.
- сър Айвънхоу