Нова "машина" за...
- сър Айвънхоу
Нова "машина" за...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
ааа, виж сега, мойто момиче, аз кавички си слагам много отдавна...pocti_bezobidna написа:Абе какво се побъркаха всички с тези кавички?
Някаква мания броди из нета, на всяка цена да се слагат думите в кавички, когато са символни.
Споко де, ша разбера от контекста!
Ма много се дразня!!!!
ако народа, дето броди из нета, е решил, че е крайно време да пише правилно в контекста на изказванеото си, мога само да привествам начинанието...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Дразнят ме. Когато има иносказателност, трябва да има иносказателност.сър Айвънхоу написа:ааа, виж сега, мойто момиче, аз кавички си слагам много отдавна...pocti_bezobidna написа:Абе какво се побъркаха всички с тези кавички?
Някаква мания броди из нета, на всяка цена да се слагат думите в кавички, когато са символни.
Ма много се дразня!!!!
ако народа, дето броди из нета, е решил, че е крайно време да пише правилно в контекста на изказванеото си, мога само да привествам начинанието...
Не да ми тикат в очите - нееее, аз това пиша, ама друго имам НА В предвид.
аз не се дразня от кавички,pocti_bezobidna написа:Абе какво се побъркаха всички с тези кавички?
Ма много се дразня!!!!
а от удивителни по няколко в края на изреченията
ама не се дразня много
съвсем търпимо е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Re: Нова "машина" за...
уфсър Айвънхоу написа:удоволствия
ми задължително ще пише +18
щото преди това е най-интересно
и за гсм-тата ще цъфне добавка за бърз достъп, нали
нам-какъв-си-стимулатор ще се казва
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.