http://news.yahoo.com/s/ap/20100315/ap_ ... a_sea_life

тъй де, човек трябва да има високи целиМнемозина написа:Е много пък си претенциозна. Да се ограничим до топлата вода на първо време.windcolours написа:Докато не открият и съществуваща цивилизация с писменост и безжичен интернет, да не ми се обаждат
Виж сега.windcolours написа: тъй де, човек трябва да има високи цели![]()
не пише и дали скаридите са в достатъчно количество, за да си направим цялото клубно войнство по един коктейл със скариди и майонеза...
ама аз за коктейл със скариди говорех..така ми се дояде...охххххх:? сега ще се въртя цяла нощ в леглото си без да мога да заспя и само скариди ще бленувамМнемозина написа:Виж сега.windcolours написа: тъй де, човек трябва да има високи цели![]()
не пише и дали скаридите са в достатъчно количество, за да си направим цялото клубно войнство по един коктейл със скариди и майонеза...
Човек трябва да има високи цели, но е добре да не е чак толкова много взискателен към, себеподобните или към другите скариди. Хора сме все пак, човещината преди всичко.
хайде до колелотоМнемозина написа:Е много пък си претенциозна. Да се ограничим до топлата вода на първо време.windcolours написа:Докато не открият и съществуваща цивилизация с писменост и безжичен интернет, да не ми се обаждат
О, кой се е появил...Semiramis написа:хайде до колелотоМнемозина написа:
Е много пък си претенциозна. Да се ограничим до топлата вода на първо време.
на скаридата
Не можах да те позная, Мнемо!
Страхотен аватар!
ся като земеме малкия, ше отидеме да земеме едни скариди или миди многоооооооооо пресни с жената, благодаря че ме подсети:lol:windcolours написа:ох...пак се размечтах за скариди с майонеза...мога ли да помоля да не споменавате вече скариди....не съм яла от години май че...
с тебе като влезем в Духлата, внимавай да не забравя пътя за излизанеKent написа:ся като земеме малкия, ше отидеме да земеме едни скариди или миди многоооооооооо пресни с жената, благодаря че ме подсети:lol:windcolours написа:ох...пак се размечтах за скариди с майонеза...мога ли да помоля да не споменавате вече скариди....не съм яла от години май че...
п.п. и бира
пък бира пия в момента...Kent написа:ся като земеме малкия, ше отидеме да земеме едни скариди или миди многоооооооооо пресни с жената, благодаря че ме подсети:lol:windcolours написа:ох...пак се размечтах за скариди с майонеза...мога ли да помоля да не споменавате вече скариди....не съм яла от години май че...
п.п. и бира
А ако на готвача му се вижда хубавото дупе няма как да не ни осени просветлението, че ще оцелеем и в тази криза също като ония под леда.Semiramis написа:като каза спам
време е в тази тема да се спомене готвач..
по престилка..
както си му е реда
хубава вечер ви пожелавам и бб!
продължавай да приказваш за скариди и миди и после като те извадят от Духлата хората от АСО/авариен спасителен отряд/, ще пусна специална тема в 3о4о, барбар със снимков материал...и ще пишеш после извинения "Повече няма да изкушавам гладни хора с морски деликатеси":blum:Kent написа:ми то нали е лабиринт сложен,с тебе като влезем в Духлата, внимавай да не забравя пътя за излизане
колко му е да се загуби човек,
двама човека двойно по бързо се губят
в такива лабирнти
асо-то ше намерят два намусени скелетапродължавай да приказваш за скариди и миди и после като те извадят от Духлата хората от АСО/авариен спасителен отряд/, ще пусна специална тема в 3о4о, барбар със снимков материал...и ще пишеш после извинения "Повече няма да изкушавам гладни хора с морски деликатеси":blum:
Хаха, Мнемо! Най-големият минус на християнството, според мен, е че са затрили за цели 18 века използването на топлата вода в евро-американския културен модел. Няма бани, няма хигиена, били сме най-смръдливата цивилизация в света.Мнемозина написа:Е много пък си претенциозна. Да се ограничим до топлата вода на първо време.
Това пък изобщо не съм го знаела!АВе написа:Хаха, Мнемо! Най-големият минус на християнството, според мен, е че са затрили за цели 18 века използването на топлата вода в евро-американския културен модел. Няма бани, няма хигиена, били сме най-смръдливата цивилизация в света.Мнемозина написа:Е много пък си претенциозна. Да се ограничим до топлата вода на първо време.