Забавен скандал между А Доган и В Велева - цирк и половина

Все същите
Аватар
ELBI

Забавен скандал между А Доган и В Велева - цирк и половина

Мнение от ELBI »

Размяната на писма между "Мадам В" и А Доган замириса на скандал, в който двама от главните медийни герои в България от 20 г. насам разкриват "деликатно" неща, за които всеки знаеше, но никой нямаше смелост да ги каже на глас (когато е бил участник в нещото).

А сега какво - Доган и Мадам В си разменят мисли на тема "Ей, като пишех готино за теб, как добре плащаше, сега кво се цупиш..." "Аз за какво ти плащах години наред - сега да те обхване амнезия ли? И разбира се "Аз ли съм неморален - а ти, когато...(пантофите, гащите, кинтите...)"'

Явно, че цирковете у нас май цъфтят с топлото време. Има и още нещо забавно - дали медиите ще обърнат гръб на доскорошния си спонсор и ментор Доган с подгласник Станишев & БСП къмпани? Станишко също не бе обект на сериозни критики - нямаше нищо кой знае какво остро или особено в медиите за него (както и за Първанов) - само козметични критики... Вярно е, че Станишев хич не е на акъла и опита на Доган, но и поради този факт Серьожинката не е толкова интересен - ала Доган - Доган си е наше момче ... усвоил големите игри и държал се на ниво ... и изведнъж - пада до нивото на Мадам В. Е - това си е цирк!

Цирк, медии + политика - добре дошли на новото реалити шоу!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
ПЪТник

Re: Забавен скандал между А Доган и В Велева - цирк и полови

Мнение от ПЪТник »

ELBI написа: Цирк, медии + политика - добре дошли на новото реалити шоу!
Зрелища супер, но хляба е малко, за да им се кефим общонародно.
Вместо кефене все повече се чува "мамата".
------------------------------------------------------
Мнението е позиционирано и няма нищо общо!
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Тръгнах да чета какво е станало, стигнах до отвореното писмо и видях това:

Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R. Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за “добрия тон”, който ще имаш в писанията си за нас. Знам, че не си изключение в това отношение.

Е, не!
Откровеността му вече направо няма граници...
Нямам думи... :lol::lol::lol:
Panta rhei...
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Мнемозина написа:Тръгнах да чета какво е станало, стигнах до отвореното писмо и видях това:

Доколкото знам, само преди месец беше подновила офертата си да ни бъдеш таен P.R. Колегите ми бяха наясно, че и понятие си нямаш от P.R. стратегии, а с този акт искаш само респектиращо възнаграждение за “добрия тон”, който ще имаш в писанията си за нас. Знам, че не си изключение в това отношение.

Е, не!
ай стига бе :lol:
не знам какъв е скандала, но пък мен ако питате си заслужават Доган да им го казва толкова болезнено откровено
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

latrevw написа:
Мнемозина написа:Тръгнах да чета какво е станало, стигнах до отвореното писмо и видях това:

Е, не!
ай стига бе :lol:
не знам какъв е скандала, но пък мен ако питате си заслужават Доган да им го казва толкова болезнено откровено
А, че си заслужават, заслужават си.
Но те не биха се предлагали там, дето не купуват.
С едно такова откровение изложението е двустранно. А това, дето вече съвсем не му пука, е.... ей това не е за говорене. Само гледаш ей така :shocked:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

бе коя е гуспуджата?
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Забавен скандал между А Доган и В Велева - цирк и полови

Мнение от bead_ »

ELBI написа:
Цирк, медии + политика - добре дошли на новото реалити шоу!
надявам се ще ми простиш цинизма, но в.велева тук се намеси с изключителна неуместност! моето подозрение е, че тъй като всички очакват да се "разтурят сараите" на доган, а това не се случва дълго време двамата големи мъже са решили все пак да предложат някаква компенсация на народа. естествено такава, че да прилича на разследване, на изваждане на корупционни модели, но да не подлежи на санкциониране, т.е. един перфектен от юридическа гледна точка договор, но спорен от морална. и? накривили му на доган чалмата :rotfl24: велева, обаче кво се изтъпанчи по средата на първото действие така и не ми стана ясно?!? мравка по пътя на слоновете.
just perfect
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:бе коя е гуспуджата?
"топ-анализатора" на в-к "Труд"...

честно казано скандалът прилича на:
"Две ченгета се скарали
пред Борисова врата..."
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

сър Айвънхоу написа:"топ-анализатора" на в-к "Труд"...
данке :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Remmivs написа:
сър Айвънхоу написа:"топ-анализатора" на в-к "Труд"...
данке :cool:
фор нотинг :blum:
jazz

Мнение от jazz »

футболен съдия на селски мач
единят отбор му дал 100 лева да свири за тях
другият му дал 120 за същото
след кратък размисъл съдията върнал 20
и решил да свири по съвест.
Публикувай отговор