море или океан?
- snowprincess
- Green Light
- windcolours
- Green Light
- windcolours
- snowprincess
- windcolours
- windcolours
под прикритие... нали не мислиш, че този форум е създаден с друга цел, освен да бъдат изловени тия, дет укриват данъци и ходят по морета и океаниbead_ написа:т.е. всички сте данъчни?!?windcolours написа:
бийд, в такъв случай, всички чакаме л.б. от теб
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Има един, дето ходи по палнини, него откога го дебнем!windcolours написа:под прикритие... нали не мислиш, че този форум е създаден с друга цел, освен да бъдат изловени тия, дет укриват данъци и ходят по морета и океаниbead_ написа:т.е. всички сте данъчни?!?windcolours написа:
бийд, в такъв случай, всички чакаме л.б. от теб
- windcolours
И океански въздух в бурканче.pocti_bezobidna написа:И рапанчета! И пясък в торбичка!bead_ написа:мидичкииииии????:blink: аз, което си е верно, съм младолика, но отдавна навърших 5!:winkw:pocti_bezobidna написа:
И аз искам да знам! Къде, кога, за колко време? Ще ни донесеш ли подарци?
Искам мидички от окена, искаааам!
Стерилизирано, за зимата.
Panta rhei...
миличка, неизпълними желания са това. не-по-сил-ни.pocti_bezobidna написа:И рапанчета! И пясък в торбичка!bead_ написа:мидичкииииии????:blink: аз, което си е верно, съм младолика, но отдавна навърших 5!:winkw:pocti_bezobidna написа:
п.п. поръчай си чанта на гучи или шал на хермес... не съм в строителния бизнес да нося пясък!!!
just perfect
Нямаpocti_bezobidna написа:Е, не така де! Не съм била на океан, не ми разваляй сега детските мечтиЕлинида написа:Погледнати от брега нямат никаква разлика.
Ок. Океана има своето очарование. 10-15 дена можеш да пътуваш, а около теб само вода и небе.
Нощем излегната в шезлонга на предната палуба, чуваш само плисъка на водата.
Тъмно.
Единствено звездите, огромни и близки, (можеш да протегнеш ръка и да си вземеш една за спомен), се отразяват в очите ти.
Красиво е и различно.
Пожелавам ти го от сърце
Елинида написа:Нямаpocti_bezobidna написа:Е, не така де! Не съм била на океан, не ми разваляй сега детските мечтиЕлинида написа:Погледнати от брега нямат никаква разлика.
Ок. Океана има своето очарование. 10-15 дена можеш да пътуваш, а около теб само вода и небе.
Нощем излегната в шезлонга на предната палуба, чуваш само плисъка на водата.
Тъмно.
Единствено звездите, огромни и близки, (можеш да протегнеш ръка и да си вземеш една за спомен), се отразяват в очите ти.
Красиво е и различно.
Пожелавам ти го от сърце
И вода може.Мнемозина написа:И океански въздух в бурканче.pocti_bezobidna написа:И рапанчета! И пясък в торбичка!bead_ написа:мидичкииииии????:blink: аз, което си е верно, съм младолика, но отдавна навърших 5!:winkw:pocti_bezobidna написа:
Стерилизирано, за зимата.
В друго бурканче.
- Piqndurnik
- Piqndurnik