Интересно, в крайна сметка, отстрани погледнато и аз ли съм изтрещяла?
Аз се лекувам с музика, пробвайте и вие
Темата за "Плесента", ЧЕТЕ ЛИ Я?pocti_bezobidna написа:Някаква лудост масова ли е плъзнала? От кризата ли е?![]()
Интересно, в крайна сметка, отстрани погледнато и аз ли съм изтрещяла?
Аз се лекувам с музика, пробвайте и вие
не ти ли мина, бе? кротни се.І написа: Даже да се зачеркна.
Пловдивчанките са много красиви, градът е много хубав, макар и прекалено горещ. Въпреки това много ми е любим. Има и ред кръчми, в които готвят пре-крас-но!Неф написа:ММ,
за първи път ще ти опонирам,
всъщност за втори
Пловдив е най-готиния град в Бг.
И
Само Левски, оле!
да ти кажа на уше за ЕЛБИ как ще си каже:pocti_bezobidna написа:Ама сигурно няма да издадете как го правите, а?Амаранта написа:А, нали?! - и аз така - идеално ми е както съм си - и-де-ал-но!:lol:ELBI написа:забравих да кажа, че аз няма нужда да се лекувам
Или поне не безплатно?Знам ви аз, меркантили, такива!
pocti_bezobidna написа:това го знам.КОМУНОИД написа:... черпиш го с ЧВ и СС и си говорите за ШЛ...
За ШЛ не мога дума да обеля - познанията ми в областта ан футбола стигат до Дейвид Бекъм и Марадона.
А да - и Бербатов го знам.
Съвсем доскоро дори мислех, че Роналдо и Роналдиньо са едно и също лице.
Да, бе, да. Ей сега.КОМУНОИД написа:pocti_bezobidna написа:това го знам.КОМУНОИД написа:... черпиш го с ЧВ и СС и си говорите за ШЛ...
За ШЛ не мога дума да обеля - познанията ми в областта ан футбола стигат до Дейвид Бекъм и Марадона.
ами... тогава... почвай да четеш по темата и не се офлянквай...
Даже роналдовците са двама. Роналдо, Роналдо и Роналдиньо. Тва е един сложен спорт и от феновете се иска висока концентрацияpocti_bezobidna написа:това го знам.КОМУНОИД написа:... черпиш го с ЧВ и СС и си говорите за ШЛ...