А какъв по хубав ден от днешния за разчистване - едни си идват от света на мъртвите, а други отиват на там.
Обстановката в клуба се нормализира и е време да дам обяснение за някой от постъпките си.
Бележката към къпина - да, написах я. И пак бих я написал. Защото това е единственият начин да бъде държан далеч от тук - заплахата. Дискомфортът който съм му причинил е в пъти по-малък от това което той е направил срещу други. Ако се наложи даже бих стигнал и по-далеч, защото аз не изоставям приятелите си и това което обичам. За приятел съм готов да мина през огън, кал, помия и повръщано от животно, дори това да ми струва грозни петна по лицето. Приятелите са за това - да се подкрепят, а когато има разногласие и няколко приятелски, отрезвителни, шамара не биха били проблем.
Накратко това е - който е имал очи е видял и който е имал сърце е разбрал, а за останалите колкото и да пиша - все е тая.
Защо го пиша това ли? Ами защото заминавам на круйз - уредих се - кухненски персонал на кораб, ще мия чинии, ще беля картофи и ей такива неща, та едва ли ще имам време за нет-а.
Не знам дали се получи, но нещо такова Ви дължах, а го дължах и на себе си - защото 3о4о много ми даде. Надявам се все нещичко полезно и аз да съм му дал.
пп От дъртаняните съм спрял да се интересувам горе-долу от времето когато Ести ги напусна, а оскъдната информация която имах от тогава умело я използвах като блъф.