С какво бирата превъзхожда жената?
С какво бирата превъзхожда жената?
има стари, но златни, а има и няколко нови, любопитни...
Бирата е винаги готова за консумация, без „ако“, „ами“, „не знам“, „после“ и т.н.
Бирата утолява жаждата. Жената кара гърлото ти да пресъхне от точене на лиги по нея.
Бирата засища глада. Жената отваря апетита.
Бирата е най-хубава, когато е споделена с приятели. За твоята жена това не важи.
Най-добрият приятел на футбола е бирата. Най-големият му враг е жената!
Бирата може да те разхлади в знойните летни дни. Жената може само допълнително да те разгорещи.
Бирата има много по-достъпна цена от една добре изглеждаща жена.
Бирата върви само с мезе. Жената върви със задължителните чанта, обувки, рокля, парфюм, бельо и какво ли още не.
Бирата опиянява мъжа, но води само до махмурлук. Жената опиянява мъжа, но води до банкрут.
Сутрин една студена бира е много по-добре от една студена жена.
Светлото пиво е по-добро от тъмното. При жената е обратното.
Бирата не крещи, не плаче без причина, не се цупи, не прави фасони, не драматизира, не злобее, не отправя закани, не се сърди без основание, не ревнува, не хленчи, не прави сцени, не ти спира секса, не говори с майка си часове наред по телефона, не плюе приятелките си.
Бира можеш да отвориш винаги. Жена можеш да отвориш само с много късмет.
Бирата можеш да консумираш навсякъде. Жена можеш да консумираш на регламентираните за целта места.
Бирата върви с яденето. Жената върви със спането.
Източник: http://men.hotnews.bg/n/s-kakvo-birata- ... .7643.html
Бирата е винаги готова за консумация, без „ако“, „ами“, „не знам“, „после“ и т.н.
Бирата утолява жаждата. Жената кара гърлото ти да пресъхне от точене на лиги по нея.
Бирата засища глада. Жената отваря апетита.
Бирата е най-хубава, когато е споделена с приятели. За твоята жена това не важи.
Най-добрият приятел на футбола е бирата. Най-големият му враг е жената!
Бирата може да те разхлади в знойните летни дни. Жената може само допълнително да те разгорещи.
Бирата има много по-достъпна цена от една добре изглеждаща жена.
Бирата върви само с мезе. Жената върви със задължителните чанта, обувки, рокля, парфюм, бельо и какво ли още не.
Бирата опиянява мъжа, но води само до махмурлук. Жената опиянява мъжа, но води до банкрут.
Сутрин една студена бира е много по-добре от една студена жена.
Светлото пиво е по-добро от тъмното. При жената е обратното.
Бирата не крещи, не плаче без причина, не се цупи, не прави фасони, не драматизира, не злобее, не отправя закани, не се сърди без основание, не ревнува, не хленчи, не прави сцени, не ти спира секса, не говори с майка си часове наред по телефона, не плюе приятелките си.
Бира можеш да отвориш винаги. Жена можеш да отвориш само с много късмет.
Бирата можеш да консумираш навсякъде. Жена можеш да консумираш на регламентираните за целта места.
Източник: http://men.hotnews.bg/n/s-kakvo-birata- ... .7643.html
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
повече от ясно е, че мъжете сме дрогирани за жени. Не можем без тях. И без въздуха. Обаче това не пречи да казваме истините от време на времеGreen Light написа:Да, бе "навсякъде". Я опитай на околовръстното!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
След известнен период, ако не й е обърнато необходимото внимание, добрата бира вкисва. Добрата жена - не.ELBI написа:....
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
може ли сайт на такива невкиснати, добри жени? Ако може да не е линк към научна фантастика... Колкото и внимание да се обръща на една жена, тя задължително се вкисва... (Неписан Божи закон - не е било политически коректно да се издълбае в камъка)maggot написа:След известнен период, ако не й е обърнато необходимото внимание, добрата бира вкисва. Добрата жена - не.ELBI написа:....
- сър Айвънхоу
Задаваш отговори.ELBI написа:може ли сайт на такива невкиснати, добри жени? Ако може да не е линк към научна фантастика... Колкото и внимание да се обръща на една жена, тя задължително се вкисва... (Неписан Божи закон - не е било политически коректно да се издълбае в камъка)maggot написа:След известнен период, ако не й е обърнато необходимото внимание, добрата бира вкисва. Добрата жена - не.ELBI написа:....
Ето, заповядай.
Panta rhei...
- Житената Питка
- BOFH
Re: С какво бирата превъзхожда жената?
Въпрос на вкусELBI написа: Светлото пиво е по-добро от тъмното.
За жените не знам, де, за бирата става дума.
Това, че много бързо свиквате с хубавото и почвате да го приемате за задължение към вас, не значи, че сте политически коректни. 
Мацки, ку ще си говорим на тема сексизъм, още от сега искам да ви предупрЕдим, че ще загубите, понеже съм видна защитничка на човешките (четете - женските) права и почетен член на Джемини
Мацки, ку ще си говорим на тема сексизъм, още от сега искам да ви предупрЕдим, че ще загубите, понеже съм видна защитничка на човешките (четете - женските) права и почетен член на Джемини
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Нейно Величество БИРАТА
1. Бирата винаги е задоволена.
2. Бирата винаги е мокра.
3. Бирата винаги си отива лесно.
4. Бирата не се интересува кога сте се прибрали в къщи.
5. Бирата не изисква качество.
6. Бирата не ревнува, когато се приберете с друга бира.
7. На бирата не и пука, ако имате още цяла каса бира.
8. Бирата винаги е готова да Ви напусне преди да е омръзнала.
9. Има по-голяма вероятност бирата да произнесе "карбуратор" от жената Ви.
10. Бирата никога не Ви струва повече от 5 лева и никога не Ви оставя жаден.
11. Бирата никога не очаква комплименти.
12. Бирата никога няма главобол.
13. Бирата никога не казва “НЕ”.
14. Бирата няма нищо против оригването.
15. Бирата винаги ще Ви чака търпеливо.
16. Бирата никога няма да си купи кола с автоматична скоростна кутия.
17. Бирата никога няма да Ви обвини в лъжа.
18. Бирата е лесна за "хващане".
19. Бирата никога няма да Ви накара да ядете някакви експериментални ястия, миришещи на добавка за нафта.
20. Бирата никога няма да Ви накара да й купите тампони от аптеката.
21. Бирата никога няма да вдига шум за нещо толкова дребно като вдигнатия капак на тоалетната чиния.
22. Бирата никога няма да пуши в колата Ви.
23. Бирата никога няма да Ви каже, че е бременна.
24. Бирата никога няма да хленчи, че колана в колата й убивал.
25. Фригидната бира е добра бира.
26. След като сте изпили вече бирата, бутилката още струва нещо.
27. Всичко, което трябва да направите, за да поемете още една бира е да се изпикаете.
28. Дори ледено студената бира ще Ви позволи да я докоснете.
29. Бирата винаги Ви слуша и никога не спори с Вас.
30. От бирата не може да хванете херпес на онова място.
31. Бирата никога не плаче.
32. На бирата не й пука колко печелите.
33. На бирата не й пука, ако след като сте я изпили отидете и си легнете.
34. На бирата не й пука, ако нямате културни обноски.
35. Бирата не се оплаква, че сте безчувствен.
36. Бирата не се оплаква, че карате бързо.
37. Бирата не настоява за равенство.
38. Бирата не се побърква веднъж месечно.
39. Бирата няма адвокат.
40. Бирата няма майка.
41. Бирата няма морал.
42. Бирата не Ви кара да ходите на пазар.
43. Бирата няма нищо против футбола.
44. Бирата няма нищо против мърсотията.
45. Бирата не се цупи и не играе игрички.
46. Бирата не Ви дразни.
47. Бирата не хленчи, тя бълбука.
1. Бирата винаги е задоволена.
2. Бирата винаги е мокра.
3. Бирата винаги си отива лесно.
4. Бирата не се интересува кога сте се прибрали в къщи.
5. Бирата не изисква качество.
6. Бирата не ревнува, когато се приберете с друга бира.
7. На бирата не и пука, ако имате още цяла каса бира.
8. Бирата винаги е готова да Ви напусне преди да е омръзнала.
9. Има по-голяма вероятност бирата да произнесе "карбуратор" от жената Ви.
10. Бирата никога не Ви струва повече от 5 лева и никога не Ви оставя жаден.
11. Бирата никога не очаква комплименти.
12. Бирата никога няма главобол.
13. Бирата никога не казва “НЕ”.
14. Бирата няма нищо против оригването.
15. Бирата винаги ще Ви чака търпеливо.
16. Бирата никога няма да си купи кола с автоматична скоростна кутия.
17. Бирата никога няма да Ви обвини в лъжа.
18. Бирата е лесна за "хващане".
19. Бирата никога няма да Ви накара да ядете някакви експериментални ястия, миришещи на добавка за нафта.
20. Бирата никога няма да Ви накара да й купите тампони от аптеката.
21. Бирата никога няма да вдига шум за нещо толкова дребно като вдигнатия капак на тоалетната чиния.
22. Бирата никога няма да пуши в колата Ви.
23. Бирата никога няма да Ви каже, че е бременна.
24. Бирата никога няма да хленчи, че колана в колата й убивал.
25. Фригидната бира е добра бира.
26. След като сте изпили вече бирата, бутилката още струва нещо.
27. Всичко, което трябва да направите, за да поемете още една бира е да се изпикаете.
28. Дори ледено студената бира ще Ви позволи да я докоснете.
29. Бирата винаги Ви слуша и никога не спори с Вас.
30. От бирата не може да хванете херпес на онова място.
31. Бирата никога не плаче.
32. На бирата не й пука колко печелите.
33. На бирата не й пука, ако след като сте я изпили отидете и си легнете.
34. На бирата не й пука, ако нямате културни обноски.
35. Бирата не се оплаква, че сте безчувствен.
36. Бирата не се оплаква, че карате бързо.
37. Бирата не настоява за равенство.
38. Бирата не се побърква веднъж месечно.
39. Бирата няма адвокат.
40. Бирата няма майка.
41. Бирата няма морал.
42. Бирата не Ви кара да ходите на пазар.
43. Бирата няма нищо против футбола.
44. Бирата няма нищо против мърсотията.
45. Бирата не се цупи и не играе игрички.
46. Бирата не Ви дразни.
47. Бирата не хленчи, тя бълбука.
Последно промяна от АВе на 17.05.10, 10:58, променено общо 1 път.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
отговаряш въпросително и прекалено общо...Мнемозина написа:Задаваш отговори.ELBI написа:може ли сайт на такива невкиснати, добри жени? Ако може да не е линк към научна фантастика... Колкото и внимание да се обръща на една жена, тя задължително се вкисва... (Неписан Божи закон - не е било политически коректно да се издълбае в камъка)maggot написа:След известнен период, ако не й е обърнато необходимото внимание, добрата бира вкисва. Добрата жена - не.ELBI написа:....
Ето, заповядай.
- Житената Питка
- BOFH
maggot написа:Мацки, ку ще си говорим на тема сексизъм, още от сега искам да ви предупрЕдим, че ще загубите, понеже съм видна защитничка на човешките (четете - женските) права и почетен член на Джемини
Bang Bang… My Baby Shot Me Down
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
тази нещо посиняла от ... пистолета надолуЖитената Питка написа:maggot написа:Мацки, ку ще си говорим на тема сексизъм, още от сега искам да ви предупрЕдим, че ще загубите, понеже съм видна защитничка на човешките (четете - женските) права и почетен член на Джемини![]()
Bang Bang… My Baby Shot Me Down
не... не съм пропуснал - досетливите се досетиха, че са изключение. А останалите - явно не са изключениеМнемозина написа:Не.ELBI написа:отговаряш въпросително и прекалено общо...
Уточнявам, че пропусна да уточниш, че присъстващите са изключение.
- windcolours
Бирата превъзхожда жената с мехурчетата!!
от друга страна... и аз правя мехурчета, като съм на зор в джакузито.
Вие не ли?:roll:
Тоест- няма разлика между жените и бирата /просто адски уважавам бирата, затва и жените
/
Не ме карай да те оборвам точка по точка
Тоест- няма разлика между жените и бирата /просто адски уважавам бирата, затва и жените
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- windcolours
че от къде измисли (инсинуираМнемозина написа:Не се изнервяй сега.ELBI написа:не... не съм пропуснал - досетливите се досетиха, че са изключение. А останалите - явно не са изключениеМнемозина написа: Не.
Уточнявам, че пропусна да уточниш, че присъстващите са изключение.
За теб се грижа, за теб.
Не пропуснах нищо, а просто доуточнявах за несъобразителните и недосетливите
не мене, не мен оборвай... гледам забавни неща, пускам ги (с източника) и после гледам сеир. Кой разбрал, кой не разбрал ... иначе и аз уважавам жените (хубави, умни, ако я има и рядката комбинация от двете...) и ЧВ. Понякога уважавам и биратаwindcolours написа:Бирата превъзхожда жената с мехурчетата!!
Тоест- няма разлика между жените и бирата /просто адски уважавам бирата, затва и жените/
не прощаваш, както и на мъжеwindcolours написа:и аз -не...ма като ми падне....pocti_bezobidna написа:Аз не мога - нямам джакузиwindcolours написа:
от друга страна... и аз правя мехурчета, като съм на зор в джакузито.![]()
Ми не знам.ELBI написа: че от къде измисли (инсинуира), че се изнервям?
От известно време насам тия търкалящите се емотиконки ми изглеждат нервозно, сигурно затова.
Добре, добре, мирясвам.
Несъобразителна и недосетлива съм. Не ми обръщай повече внимание - за всеки случай.
Panta rhei...
Аз искам да помоля за мен да уточняваш подробно.ELBI написа:
Много съм недосетлива и крайно, ама крайно несъобразителна.
Изобщо - блондинка без абсолютно никакъв вкус.
ПП. В моя защита мога да кажа единствено, че съм тъмно руса. Приема ли се?
ПП2. Имам усещането, че с нещо съм те засегнала на чест, ама така и не разбрах с какво те обидих. Не е било нарочно.
- windcolours
умното си е умноМнемозина написа:Ми не знам.ELBI написа: че от къде измисли (инсинуира), че се изнервям?
От известно време насам тия търкалящите се емотиконки ми изглеждат нервозно, сигурно затова.
Добре, добре, мирясвам.
Несъобразителна и недосетлива съм. Не ми обръщай повече внимание - за всеки случай.
това са някакви сложни писания, извън темата. Биг Бръдър е извън моят профил.pocti_bezobidna написа:Аз искам да помоля за мен да уточняваш подробно.ELBI написа:
Много съм недосетлива и крайно, ама крайно несъобразителна.
Изобщо - блондинка без абсолютно никакъв вкус.
ПП. В моя защита мога да кажа единствено, че съм тъмно руса. Приема ли се?
ПП2. Имам усещането, че с нещо съм те засегнала на чест, ама така и не разбрах с какво те обидих. Не е било нарочно.
Глей сега - цитирах (както и преди за кифлите) едни неща, които ми попаднаха. Ни съм визирал клубни досетливи, ни клубарки недосетливи. Или клубни недосетливи и клубарки досетливи. А сега ме караш да почвам да гледам и цветове на коса и вкус и ... абе стана една клубна драма... Сигурно недосетливо гледам други букви, изречения и мисли. Случва се понякога ...
сега и с теб шъ се надприказваме.windcolours написа:тука грешишELBI написа:
не прощаваш, както и на мъже
всичко съм им простила на мъжете, всичко...
и на тебе - за Покахонтас
Покахонтас я гледах само за малко и само на снимка. Ни ми дадоха валиден имейл, нинищо... А с теб не съм съгрешил, та още не може да ми прощаваш... но времето до 2012 е малко, та ...
- windcolours
силно съм изненадана, че тук не виждам нищо лошоELBI написа:
яжте, какво пък
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
всъщност и тук не виждам нищо лошоELBI написа: Бирата е най-хубава, когато е споделена с приятели. За твоята жена това не важи.