Крайно време беше!

Все същите
Аватар
сър Айвънхоу

Крайно време беше!

Мнение от сър Айвънхоу »

КАТ започва да действа най-после!
Крайно време беше добрите хора от КАТ да им свърши търпението и да поставят на мястото им тия гадове с колички и малки деца на ръце!
В коя цивилизована държава се търпят такива лентяи и бюджетосмукачи? Не стига, че не работят, не стига, че по цял ден миткат по улиците и пречат на мирните и трудолюбиви собственици на мерцедеси, беемвета и др., да си джиткат свободно платната и тротоарите на красивия ни град, но и с цялата си НАГЛОСТ(?!?!?!?!) същите тия разхайтени до пощръкляване женоря си позволиха преди време светотатството да ПРОТЕСТИРАТ (:shocked:) срещу бившия кмет и настоящ държавен глава на милата ни рОдина, че не бил им направил удобности да слизат и да се катерят по подлезите (пречейки на нормалните граждани!) и не бил освободил тротоарите от колите, което им пречело на техните детски колички! :mad:

ХВАЛА НА ТАКВИЗИ СЪВЕСТНИ СЛУЖИТЕЛИ НА КАТ! НАШАТА ГОРДОСТ! ВЕРНИТЕ И ЧЕСТНИ БЛЮСТИТЕЛИ НА РЕДА, ЗАКОННОСТТА, ЧЕСТНОСТТА И МОРАЛА ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА! :pray: :pray: :pray:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

В грешка си брато.:cool:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

па си се възпалил
каквото и да ти говорят, става въпрос за кинти
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

начи преди година инещо две около Девня голфче или астра не помня. мама и тати на предната седалка. на задната седалка две торби с въглища / демеке заета/ в ръцете на мама малката А.. Шибнали се в дърво /нощем, безупотреба, просто поднесло/ мама и тати нищо им няма а малката А. /на 1 година/ като жива... Фрактура на базатана черепа и при ангелите където и е мястото
И трябваше да ги осъдят за непредумишлено убийство и да си я лежът пидирасите мръсни:mad: Пък те ги съжалиха и май до съд те се стигна...
Да, трябва да се спазват правилата а не нон стоп да се пусува държавата.
п.п. sandmam ко си тоя за които те мисля, прати пак ена оторизация за скайп че се загуби в джунглата. ... исках нещо да питам. имаше ени самолетчета с витло и ластик, комар, производство чехословакия и се сглобяваха...и т.н.
Аватар
WALL-E

Мнение от WALL-E »

Kent написа:имаше ени самолетчета с витло и ластик, комар, производство чехословакия и се сглобяваха...и т.н.
този ли... :) имам само перки за него, но явно и КИТ-ове се намират все още някъде
относно правилата
наш си е избора
аз карам каквото пише на знаците
и когато някъде се разсея /примерно 2 пъти за 20 години/ не вадя карти да се разправям, а си ги моля хората като по закон да ми лепнат глобата
те работат това
аз разчитам да работят
да...знам, че не е баш така
обаче ми се иска да работят
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

ощи за лондите - катастрофа на магистралата, на задната седалка румънче в лонда...блъскат се мама и тате излитат от предното и на мармалад, румънчето нищо му няма
пак на ена година...
да, да глобяват тормозят и тероризират пешеходците дето пресичат там дето не трява. от както карам и аз съм на туй мнение. изчаквам светофара като ходя пеша и минавам по зебрата или по подлеза, ако съм в нарушение се кръстя и знам че живота ми е евентуално до тука...
мен са ме глобявали като пешеходец като бях студент, а тебе?
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

А как освен престъпник би нарекъл тъпата крава, дето притичва на червено бутайки детска количка?
Оня ден един PDрунгел пък, качил хлапето на седалка зад него, ама явно забравил, че не е сам буквално се хвърли под гумите на колата пред мен. Човека едва не се бухна в насрещният камион, за да го предпази, щото физичните закони не позволяват да се спира на място.
Наздраве :cool:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Piqndurnik написа:А как освен престъпник би нарекъл тъпата крава, дето притичва на червено бутайки детска количка?
Оня ден един PDрунгел пък, качил хлапето на седалка зад него, ама явно забравил, че не е сам буквално се хвърли под гумите на колата пред мен. Човека едва не се бухна в насрещният камион, за да го предпази, щото физичните закони не позволяват да се спира на място.
гледай сега... прав си, както и Кента...
но, я ми кажи честно у германско по колко коли се качват по тротоарите, особено в малките улички? и по колко колони паркират на булеварда? и какъв процент от шофьорите карат със средна скорост 100 км (когато успеят) в града? и колко от шоферите в германско не спират на зебрата?

а, щях да забравя: колко подлеза има у големите германски градове, които не са приспособени за колички - детски и инвалидни... ама истински приспособени, не две релси, дето или не пасват по размер на количката, или заклешват едното колело...?!?!?!

та, като ми отговориш на тези въпроси, аз ще ти посъчувствам за педерунгелите, дето се фъргат пред колата ти...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

а, щях да забравя: колко подлеза има у големите германски градове, които не са приспособени за колички - детски и инвалидни... ама истински приспособени, не две релси, дето или не пасват по размер на количката, или заклешват едното колело...?!?!?!

та, като ми отговориш на тези въпроси, аз ще ти посъчувствам за педерунгелите, дето се фъргат пред колата ти...
трудно е да се сравняват две държави,
дето едните петдесе години бачкаха като изоглавени,
а другите строиха заводите в девня, димитровград
и други дирижабли въздушни
и едяха шкембе чорба през обедната почивка
имаше едно есе на един хърватин "изтока и запада",
можи да го намериш и прочетеш
сичко ше се оправи тука, стига да бучиме, да не прощаваме и т.н.
е
и да бачкаме..поне докато ни отърва
но след стотина години поне...
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Германско, германско, ама тук..и при тротоар, много често улицата е предпочитана за разходки.
Мисълта ми е, че не всичко опира до липсата на тротоари.
До възпитание и манталитет си е.
Много са безсмъртните...:?
Изображение
Публикувай отговор