познайте ко има в сач-а:lol:

същото и в ръката ми

Миди има хора...ама много, бързайте докато не са ги обрали любителите на ядливото копие на всеизвестния репродуктивен орган
Легнахме към два. Аз като яростен сървайвър спах само на чуваль. Под звездите. През ноща сънувах, че се шибна майката Земя в астероида накрая:shocked: /като в Армагедон/:shocked:
......а то някакъв огромен, мазен, рогат бръмбар паднал от дървото над мене и ме чукнал по челото. Идентифицирах го на светлината на тумба умърлушени светулки и си спомних фразата от "Диамантената ръка"...брюки превращаются...превращаются брюки:lol:....в элегантные шорты. А бръмбар ... превратился в Элегантный снаряд. И улетел в кусты ....засилен от мен. Видях го да повръща по пътя от високата скорост и озадачен пак заспах сладко.
Към четери минаха някви партизани /разнополови/ да питат къде е плажа /не бяхме на пясъка, а в горичка над него/. Упътих ги и нещо съм задрямъл отново:lol:. Към пет минаха наобратно и пак ме събудиха. Намерили го, изкъпали се и безобразничели около час във водата. Похвалиха се, че напълнили морето с попови лъжички.... Искали да ми благодарят сега. Използваха, че ръцете ми са в чувала и почти насила ми наляха в устата минимално количество нещо, което по вкус и осезание приличаше на водка с кола. Носеха го в кутия от натурален сок за конспирация...
После изгря слънцето и някой се покъпахме...

......докато другите растяха на сън:blink:

После всички станаха и времето се сговни.
После заваля.
На водните жувотни им беше се тая.

Въпреки тъмносините устни:lol:

После си тръгнахме за в къщи...и олабването свърши. От утре почваме да се натягаме:rotfl24:
п.п. Има и други снимки, но представляват теснопартиен интерес... Демек са с червена точка:lol: