Аз-:shocked:..и сиганката обяснява , че бабата била самотна и близкити е по-млади роднини я позабравили, като се замогналии .... идвали само за бурканите наесен и за баницата преди Коледа или нещо такова. Е, и за някой и друга кокошка... значи, поразпитах по-подробно и по-подмолно и разбрах, че не става дума за гледане срешу имот, но има голяма вероятност да става дума за гледане и съпорт от състрадание и милозливост. Тя, българската баба трудно подвижна щото, и малко дезориентирана и има нужда явно някой да и удари ено рамо в последните и осаващи години/месеци/дни...
Тръгваме на обратно за базата и си мисля в линейката "ибахти жувота - отгледала ги изучила ги младите пъпеши и тикви, те се опраили кой както можи и я заебали , и ся за нея се сеща само сиганската и комшийка...утре бабката като паткяса, копеленцата ше се домъкнат, ще продадът къщурката и ше бият на Айшето един корав шут в гъза....
Това го написах, щото и преди съм го виждал вкл. до продадената къща, но обикновенно българки гледат българки. При сънародниците ни мусульмани не съм наблюдавал такова развитие и такава своеобразна "благодарност" от страна на младото котило. При цигани също, но в последно време се поизвратиха и те...
Извод - не си глезете децата
колкото повичи ги глезите
толкова по-дебел ше го ядете на дърти години.
Аз лично се старая да не правя нищо
зарад което да се чустват
"благодарни" един ден
тея деца. Наште.
п.п.1 изоках се