не е въпроса да ревем, а
не е въпроса да ревем, а
да видим звездите и да си измислим път до там

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
:)))
Както и :"Трябва да сме готови да се откажем от плановете си за живота, за да изживеем живота който ни очаква."
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Re: не е въпроса да ревем, а
Цели се в луната. Дори и да не улучиш,
ще попаднеш сред звездите.
за справка: виж подписа ми!
п.п. А стария ми помниш ли?:-)
Моята интерпретация:
Цели се в звездите. Дори и да не улучиш, поне няма да опръскаш очите си с кал!

ще попаднеш сред звездите.
за справка: виж подписа ми!
п.п. А стария ми помниш ли?:-)
Моята интерпретация:
Цели се в звездите. Дори и да не улучиш, поне няма да опръскаш очите си с кал!
"Спаси си деня!" - Green Light
- never mind
Той пътят е ясен, неясно е средствотоsandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Звездите са повече, когато ги гледаш през сълзи. Оптическа психология някаква...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Panta rhei...
- never mind
Не е вярно!! Тогава са размазани.. Повече са, когато сИ на чист въздухМнемозина написа:Звездите са повече, когато ги гледаш през сълзи. Оптическа психология някаква...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Местата да ги разказвам ли??
Хич не си поетична!never mind написа:Не е вярно!! Тогава са размазани.. Повече са, когато сИ на чист въздухМнемозина написа:Звездите са повече, когато ги гледаш през сълзи. Оптическа психология някаква...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Местата да ги разказвам ли??
Ако ще е така, най-много са, когато си на тъмно.
Ама за душевните звезди говорех аз...
Panta rhei...
И на тавана вкъщи в детската са много, ако става въпрос, особено като е пусната лампичката, която ги прави. 

Скици
наздраве
След няколко чашки ставали повече, казват
След няколко удара по главата, оУУУсобено мноо
п.п. звездите са звезди защото са високо
ЗВЕЗДИ
Скици
наздраве
След няколко чашки ставали повече, казват
След няколко удара по главата, оУУУсобено мноо
п.п. звездите са звезди защото са високо
ЗВЕЗДИ
"Спаси си деня!" - Green Light
-
odonata /hope/
Всичко е в главата. Ако имаш въображение .... пътят ти е на една ръка разстояниеsandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
- Piqndurnik
Малеее!...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Кой сте тия дето ревете и още по ми е интересно как ревете и защо ревете???
Блажени са бедните духом
Мен пък научни интереси ме терзаят - кои звезди по-точно и как ще си начертават пътя към тях. Ахъ.Sweety написа:Малеее!...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
за нас е късно за такива мисли според мене...vyara написа:Мен пък научни интереси ме терзаят - кои звезди по-точно и как ще си начертават пътя към тях. Ахъ.Sweety написа:Малеее!...sandmaN написа:да видим звездите и да си измислим път до там
Как е малката Вяра? дано е добре
защо я споменавам ли? ами защото нашия път към звездите е най-труден-започва и свършрва с безкрайно повтаряне на 'Да, има път към звездите Има Има има...' или нещо такова, докато онези малките го запомнят
Блажени са бедните духом
Ами как, ошашавена все още.Sweety написа: за нас е късно за такива мисли според мене...![]()
защо я споменавам ли? ами защото нашия път към звездите е най-труден-започва и свършрва с безкрайно повтаряне на 'Да, има път към звездите Има Има има...' или нещо такова, докато онези малките го запомнят
Ама какъв път към звездите!? На мен си ми е добре на земята. Не искам да ходя на никакви звезди.
- never mind
Съвсем наскоро в един влак, много бавно скърцащ през Искърското дефиле, видях толкова многооооо звезди, потънах в тях, а вятърът развяваше косата ми, пък предните дни снимах в главата си едно пълнолуние, което не искаше да си отива и едно слънце, което напираше да идва.Мнемозина написа: Хич не си поетична!
Ако всичките тия ги няма в душата, дали ги забелязваш???
vyara написа:Ами как, ошашавена все още.Sweety написа: за нас е късно за такива мисли според мене...![]()
Ама какъв път към звездите!? На мен си ми е добре на земята. Не искам да ходя на никакви звезди.
о, сори...прочела съм 'начертават' като 'начертаем' и си помислих, че и ти си се запътила натам...
аз обичам да гледам звездите, много рядко ми се случва...
ма какво означава да се запътим към тях?...колкото и поезия да има в това, ми иде малко от алчност дошло...
...и защо да е алтернатива на реването?
Блажени са бедните духом
дълга, тъмна, с леко червеникъв оттенък?never mind написа:Съвсем наскоро в един влак, много бавно скърцащ през Искърското дефиле, видях толкова многооооо звезди, потънах в тях, а вятърът развяваше косата ми, ......Мнемозина написа: Хич не си поетична!
Блажени са бедните духом
never mind написа:Съвсем наскоро в един влак, много бавно скърцащ през Искърското дефиле, видях толкова многооооо звезди, потънах в тях, а вятърът развяваше косата ми, пък предните дни снимах в главата си едно пълнолуние, което не искаше да си отива и едно слънце, което напираше да идва.Мнемозина написа: Хич не си поетична!
Ако всичките тия ги няма в душата, дали ги забелязваш???
Като ги има в душата ти, не е и задължително да ги забелязваш.
И може и със сълзи в очите и звезди в косите.
Panta rhei...
- never mind
Рошава, на етажи, до края на врата, мноого русаSweety написа: дълга, тъмна, с леко червеникъв оттенък?
Не си видяла мен
- never mind
Глей ся, тия филми сме ги гледАли, га ни е било време.. Сега ... бавно, тихо, спокойно, сълзите да са само от красота и хубаво. Че не виждаме кат ни се насълзят цайсите, а се разваля прическата, правена 3 часа от звездопадиМнемозина написа:
Като ги има в душата ти, не е и задължително да ги забелязваш.
И може и със сълзи в очите и звезди в косите.
Душата ми е жадна за спокойствие и красота, и я виждам. А най-хубавото е, че хората наоколо я носят.
сложи "ревем" в кавичкиSweety написа: Кой сте тия дето ревете и още по ми е интересно как ревете и защо ревете???
е и днес бат боко чета по новините наредил на тия у чикаго /избегалите българе/ а се връщат
всмисъл...казал им: "ще се върнете"
/ма тва не е молба
sandmaN написа:сложи "ревем" в кавичкиSweety написа: Кой сте тия дето ревете и още по ми е интересно как ревете и защо ревете???
е и днес бат боко чета по новините наредил на тия у чикаго /избегалите българе/ а се връщат
всмисъл...казал им: "ще се върнете"
/ма тва не е молба/
нали? да се върнат, та да стане още по-голям джумбиш...
Блажени са бедните духом
ти ся ко съ смеешSweety написа:![]()
междинният му полет е през "хитроу"
мое и на вас да ви каже : "идвайте си"
е ние си идваме, за по две седмици на Албена или някъдете там наоколо...дето казваше един българин тука дето слага кухни по ЛондонsandmaN написа:ти ся ко съ смеешSweety написа:![]()
междинният му полет е през "хитроу"
мое и на вас да ви каже : "идвайте си"
'А бе хубаво е в България за живеене (нали се сещая какво се разбира под живеене
Блажени са бедните духом
мда... лайфSweety написа: е ние си идваме, за по две седмици на Албена или някъдете там наоколо...дето казваше един българин тука дето слага кухни по Лондон
'А бе хубаво е в България за живеене (нали се сещая какво се разбира под живеене) ама не и да изкарваш трудови доходи...
а при нас било: жизны