Мое ли
Мое ли
да ми кажете кой кой е, щото кат ме няма известно време и всеки (почти) си е сменил ника и ... изпадам в уджас, че съм в непознат форум. Тук-таме има консерви, дето си държат на никовете, но обновлението е голямо...
Хелп, ай нийд съмбоди, хелп...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Stranniche
- Обратна връзка:
- сър Айвънхоу
Re: Мое ли
ми, ти що не идеш по-редовно, м?ELBI написа:да ми кажете кой кой е, щото кат ме няма известно време и всеки (почти) си е сменил ника и ... изпадам в уджас, че съм в непознат форум. Тук-таме има консерви, дето си държат на никовете, но обновлението е голямо...
я, кАжи сига дека беше, гат та немА, м?
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Green Light
Преди има няма две години Ремиус се беше зачудил същото. "Кое е, вика, тва което съм аз?" 12 страници стана тема.ELBI написа:да ми кажете кой кой е...
П.П. Хем аз веднага му казах - Ти?- викам- А, нищо особено не си. Ма никой не ме слуша мене.
Аз и на Катрин Зита да се кръстя пак ще ме познаеш.

bead_ написа:F1ELBI написа: Хелп, ай нийд съмбоди, хелп...
голяма си маймуна..
- Green Light
Ести каза на Бийд че е маймуна!esti написа:bead_ написа:F1ELBI написа: Хелп, ай нийд съмбоди, хелп...
голяма си маймуна..
Без паника, всичко е наред. Застанете под касата на вратата и ако излизате, избягвайте асансьорите. Обадете се на децата!
П.П. Номера на Гражданска защита някой знае ли го?
П.П.П. Тия па как са се кръстили!
Изкара ми акъла бе човек!Green Light написа:
Ести каза на Бийд че е маймуна!
Без паника, всичко е наред. Застанете под касата на вратата и ако излизате, избягвайте асансьорите. Обадете се на децата!
П.П. Номера на Гражданска защита някой знае ли го?
П.П.П. Тия па как са се кръстили!
Да знаеш, че ако Бийд ме погне ще кажа, че ти си казал, че е маймуна.
Нищо лично - от страх амигдалата ми блокира рационалния мозък.:?
и двамата официално сте отписани от завещанието ми. кинтите ги прехвълям директно на ФЗГ /фонда за защита на горилите/. роднини са все пак...esti написа:Да знаеш, че ако Бийд ме погне ще кажа, че ти си казал, че е маймуна.
just perfect
Абе Грийн, кво ти трябваше....bead_ написа:
и двамата официално сте отписани от завещанието ми. кинтите ги прехвълям директно на ФЗГ /фонда за защита на горилите/. роднини са все пак...
Видя ли сега от цялата работа Ън намаза.
- Green Light
Леле са па и Ън...esti написа:Абе Грийн, кво ти трябваше....bead_ написа:
и двамата официално сте отписани от завещанието ми. кинтите ги прехвълям директно на ФЗГ /фонда за защита на горилите/. роднини са все пак...
Видя ли сега от цялата работа Ън намаза.
Аз те слушам. Когато не говоря със себе си...Green Light написа:Преди има няма две години Ремиус се беше зачудил същото. "Кое е, вика, тва което съм аз?" 12 страници стана тема.
П.П. Хем аз веднага му казах - Ти?- викам- А, нищо особено не си. Ма никой не ме слуша мене.
ще ти дам исла-мус, щото кат гледам ти е прегракнал гласа...Remmivs написа:Аз те слушам. Когато не говоря със себе си...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.