„Затъпяване: скритата цел на държавното образование”
- сър Айвънхоу
„Затъпяване: скритата цел на държавното образование”
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: „Затъпяване: скритата цел на държавното образование”
Четейки рецензията по диагонал си мисля, че написаното се отнася за частните училища у нас. Не ми се връзва с нашата реалност. Па може и автора да търси оправдание за затъпяването и ограниченото мислене на тамошните подрастващи. Все пак е страна с неограничени възможности. Всякакви.сър Айвънхоу написа:Книгата, която задължително ще прочета!
Четейки рецензията по диагонал си мисля, че написаното се отнася за частните училища у нас. Не ми се връзва с нашата реалност. Па може и автора да търси оправдание за затъпяването и ограниченото мислене на тамошните подрастващи. Все пак е страна с неограничени възможности. Всякакви.сър Айвънхоу написа:Книгата, която задължително ще прочета!
книга от поредицата "световните конспирации"
от много четене на такива книги параноята се задълбочава
от много четене на такива книги параноята се задълбочава
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Stranniche
- Обратна връзка:
- Глас в пустиня
а аз цяла нощ сънувах обучителни сънища
как живеем у "матрицата" и що тъй
и що света е фрактален
и като отчупиш парче от нещо си, то носи инфото за всичко останало /от дето си го отчупил па даже и от заобикалящото/
стига да се вгледаш
и като погледнеш по навътре я!- верно се вижда със същия растер
по-навътре- я! пак виждаш с не по-лош растер от предния път /не кат картите в бг-мапс
/
и верно се вижда всичкото, а не парчето
нещо като холограмен маркер
и 1 кв. мм носи същината и пресъздава картината
даже и него можеш да начупиш, стига да имаш с кво да го гледаш
колкото по-навътре гледаш или по-отблизо, толкова по виждаш цялото и ..
абе имаше преди 20 години едни статии в "наука и живот"- списание на хамеричките университети издавано на руски език и достъпно да се купи в БГ
имаше и още едни..за числовите редици в природата
дето даже броя на клонките, листята и цветовете са подчинени на
и това май сме обсъждали ма още докато бехме на руския сървър
като се събудих /и се изпиках
/ си припомних статиите и как си правех програмни модели на фрактални планини
а познайте дали въобще ми се събуждаше
ама ми се припика бре
та ся кой ми ги праща дееби тея интересни неща на интернеттивито по вифито да го х`еба?!
дет ш`съ напикаш ма чекаш да видиш фабулата начи

и що света е фрактален
и като отчупиш парче от нещо си, то носи инфото за всичко останало /от дето си го отчупил па даже и от заобикалящото/
стига да се вгледаш
по-навътре- я! пак виждаш с не по-лош растер от предния път /не кат картите в бг-мапс
абе имаше преди 20 години едни статии в "наука и живот"- списание на хамеричките университети издавано на руски език и достъпно да се купи в БГ
като се събудих /и се изпиках
ама ми се припика бре
та ся кой ми ги праща дееби тея интересни неща на интернеттивито по вифито да го х`еба?!
дет ш`съ напикаш ма чекаш да видиш фабулата начи
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Вчера учителката по история на сина ми казала, че мъжете трябвало да са по-умни, защото имали две глави.
Коментар на сина ми: "дърта жена, а какви ги дрънка..."
После някой друг им е виновен, че нямат авторитет.
ПП Не съм чела статията за тази книга, но по традиция първо пиша, след това ще чета.
ПП Не съм чела статията за тази книга, но по традиция първо пиша, след това ще чета.
Разглеждаме ние, разпарчатосваме и фрактализираме, ама хардуверно така, софтверно не можем, прибрани са ни антените.блонди написа:а аз цяла нощ сънувах обучителни сънища
и що света е фрактален
стига да се вгледаш
по-навътре- я! пак виждаш с не по-лош растер от предния път /не кат картите в бг-мапс/
като се събудих /и се изпиках/ си припомних статиите и как си правех програмни модели на фрактални планини
ама ми се припика бре
дет ш`съ напикаш ма чекаш да видиш фабулата начи![]()
Пууу, будала! Нема да пийш вечерно и ще са грижиш за простата си, човек на години си!
Аз пък сънувАх мравки, ей на току що се дзверих в съновника. Пише добре било. Е да, ама аз ги трепех (домакиня, нали) и пише - ако ги трепеш, бягаш от кисметя си.
Няма угодия и туйто!
Не много по твоя въпрос, но се сетих един виц, като каза мъж и мозък.esti написа:Вчера учителката по история на сина ми казала, че мъжете трябвало да са по-умни, защото имали две глави.
Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:
- Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите... първия е пикане прав..
Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила... Адам започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред.
На дърветата, на цветята, на всяко насекомо поотделно и просто на земята!
Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала:
- Господи мой, а какъв е втория подарък??
Бог промълвил:
- Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко!
- windcolours
vyara написа:
Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:
- Деца мои, имам за вас 2 подаръка, но вие ще решите как да ги разпределите... първия е пикане прав..
Адам се развикал до небесата, удрял си глават в близкото дърво, скачал и крещял, че той иска да пикае прав. Ева му отстъпила... Адам започнал да бяга из градината, радвал се, скачал, крещял, пикал на всичко подред.
Ева застанала до Бог и двамата мълчаливо наблюдавали това безумие. Накрая Ева не издържала и попитала:
Бог промълвил:
- Мозък, Ева.. Мозък! Но ще се наложи и него да го дам на Адам, иначе ще опикае всичко!
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
А ти не си разказвай сънищата сутрешно, Куид е казал, че не бива!vyara написа:
Разглеждаме ние, разпарчатосваме и фрактализираме, ама хардуверно така, софтверно не можем, прибрани са ни антените.
Пууу, будала! Нема да пийш вечерно и ще са грижиш за простата си, човек на години си!
Аз пък сънувАх мравки, ей на току що се дзверих в съновника. Пише добре било. Е да, ама аз ги трепех (домакиня, нали) и пише - ако ги трепеш, бягаш от кисметя си.
Няма угодия и туйто!
Panta rhei...
- windcolours
само ако са лошиМнемозина написа:А ти не си разказвай сънищата сутрешно, Куид е казал, че не бива!vyara написа:
Разглеждаме ние, разпарчатосваме и фрактализираме, ама хардуверно така, софтверно не можем, прибрани са ни антените.
Няма угодия и туйто!
- snowprincess
vyara написа: Адам и Ева се разхождат из райската градина, към тях се спуска Бог и им казва:
Бог промълвил:

само ако са лоши[/quote]windcolours написа: А ти не си разказвай сънищата сутрешно, Куид е казал, че не бива!
Не, не, не било така, никакви сънища не трябвало да се разказват преди да е минало обед.
Обърквали се енергиите, обаче не щя да обясни по-подробно тогава - кой го знае какво беше сънувал.
Panta rhei...
- windcolours
ми аз два пъти сънувах изложбта на Ън преди още да знам, че ще пътувам, разказах го преди обяд и вярно успях да отида! значи хубавите сънища трябва да се споделят независимо от моментаМнемозина написа:
Не, не, не било така, никакви сънища не трябвало да се разказват преди да е минало обед.
Обърквали се енергиите, обаче не щя да обясни по-подробно тогава - кой го знае какво беше сънувал.
Че знам ли...windcolours написа:ми аз два пъти сънувах изложбта на Ън преди още да знам, че ще пътувам, разказах го преди обяд и вярно успях да отида! значи хубавите сънища трябва да се споделят независимо от моментаМнемозина написа:
Може би ако не си го била разказала, си щяла да отидеш два пъти?
Panta rhei...
- сър Айвънхоу
windcolours написа: ми аз два пъти сънувах изложбта на Ън преди още да знам, че ще пътувам, разказах го преди обяд и вярно успях да отида! значи хубавите сънища трябва да се споделят независимо от момента
Ън,
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
- windcolours
сър Айвънхоу написа:windcolours написа: ми аз два пъти сънувах изложбта на Ън преди още да знам, че ще пътувам, разказах го преди обяд и вярно успях да отида! значи хубавите сънища трябва да се споделят независимо от моментаГасподееееее, дружееееее! Разбра се най-после кой е виновен за камъка! Те туй девойче е урочасало работата!
Ън,за нюха ти!
- сър Айвънхоу
windcolours написа:
стига наливал масло в огъня па ти
аз чинно разкрих мистерията с камъка, а ти....
ма така е - всеки го е страх от ИСТИНАТА!
Bella Ciao
Bella Ciao
- windcolours
както твърди макиавели хората са по-склонни да грешат в изводите, отколкото в наблюденията, което е абсолютно вярно за този авторсър Айвънхоу написа:Книгата, която задължително ще прочета!
just perfect
Кажи им, че и камък всеки има свой, но че зависи дали ще го храни.windcolours написа:по-скоро всеки има своя версия за истината:blum:сър Айвънхоу написа:windcolours написа:
стига наливал масло в огъня па ти
що са бийш сига, ни мога та разбера?!
аз чинно разкрих мистерията с камъка, а ти....
ма така е - всеки го е страх от ИСТИНАТА!
Така де, като те обърках със сънищата, поне тук да ти помогна.
Panta rhei...