Ей, кво хубавко....Пак купон, пак НАЗДРАВЕFairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!

Ай, Честито. Христовата възраст си е важна възраст. Сичко найFairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Честито! Голяма да пораснеш!Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
тъкмо се чудех какво сладичко да хапнаFairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Айййй, ягодова тортичка - точно за сезона!Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!

Намисли си едно желание и то ще се сбъднеFairy of the Flowers написа:благодаря на всички!!! За песничката, за тортобукета, за пожеланията. И , хъм, що пък да съм безобидна бе?! А?! Я да питаме некои хора...Охоооо... Мечка стръвница...В тази връзка, днес ми е позволено да си поривъ нали? И да си пожелая само едно определено телефонно обаждане. Ма не вервам... Щото ....
Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Честито! Всичко най-розово!Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Наздраве и от мен! Щастие и късмет!Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Желая ти всичко най- добро. И много щастие.Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!

Честито! Здраве, късмет и добри приятели (всичко друго може да се напазарува)Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!

Remmivs написа:Да си жива, здрава и много щастлива!
Днес пък ми е ред на мен да почерпя.
Така че, облагодетелстван от виртуалността на ситуацията, всеки да се чувства поканен и да си вземе по едно (или колкото иска) от това, което пие. Същото важи и за ястията.
Три дена яли, пили и се веселили.
И аз бях там и на мен мед ми капа от устата.

А ти по какъв повод?Remmivs написа:Да си жива, здрава и много щастлива!
Така че, облагодетелстван от виртуалността на ситуацията, всеки да се чувства поканен и да си вземе по едно (или колкото иска) от това, което пие. Същото важи и за ястията.
Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?
Гледам, минал си на френски в сигнатурата си. Хубава мисъл като за подпис.
И аз така си помислих.Remmivs написа:Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?
Нали! И на мен ми харесва.
Честито! Да е жива и здрава! Желая и късмет, професионални успехи и семейно щастие! Много да я слушаш.Remmivs написа:Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?

Жива и здрава да ти е и да изкарате още стоипетдесетина години заедно!Remmivs написа:Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?
Благодаря на всички! И вие от любов, късмет и здраве да не се отървете!Remmivs написа:Да си жива, здрава и много щастлива!
Ахъм...обичаш ... ама как ни изтърпяват половинките не знам... Ама както казва моя мъж - абе...определено поне не ми е скучно с тебе.Мнемозина написа:
П.П. Обичам наоколо да има жени козирози, да ма прощава Калиостро...
Не знам половинките ви как ви изтърпяват, обаче на мен жените козирози ми създават усещане за стабилност и сигурност на битието изобщо.Fairy of the Flowers написа:Ахъм...обичаш ... ама как ни изтърпяват половинките не знам... Ама както казва моя мъж - абе...определено поне не ми е скучно с тебе.Мнемозина написа:
П.П. Обичам наоколо да има жени козирози, да ма прощава Калиостро...
Ами да ти е жива и здрава. Това ако го пишеше жена ми щеше да добави "и много да я слушаш", ама аз ще добавя много да се обичате.Remmivs написа:Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?
Да си жива и здрава и от мен, ЧРД на патерици.Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!
Поздрави и за вас, двамцатаRemmivs написа:Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.vyara написа:А ти по какъв повод?
Предай и моите на горещи пожелания за здраве и много щастие.Remmivs написа:
Моята прекрасна и възхитителна кралица има РД. А аз обичам да черпя по този повод и винаги съм го правил.

ЧРД и от мен. Жива и здрава и много щастлива!Fairy of the Flowers написа:да черпя, че пораствам. Христовата възраст... Хм... А наздраве!