............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 07:57, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Истерична жена е нещо
За жените не знам, но за мъжете си съвсем прав....[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....
Уффф... тва не е никаква тема. Аз само исках да изокам...
Абсолютно, както се казва
Докторе, не им се връзвай на пациентите, те са кат клиентите, винаги недоволни
Онзи ден и мен една "пацЕнтка" така ме .......нарани по телефона, ама аз бях безкрайно сдържана и любезна и тя.....беше разбита

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аз точно се чудех що щеш тука рано-рано[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....
Пък досега си мислех, че няма по-страшно от пациент-хипохондрик, ама туй явно не важи за твойта област.
Абе, я им... и наздраве
Ооооо, не. Хипохондриците при нас не вървят просто. За наша радост, явно.4avdar4e написа:Аз точно се чудех що щеш тука рано-рано[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Уффф... тва не е никаква тема. Аз само исках да изокам...![]()
Пък досега си мислех, че няма по-страшно от пациент-хипохондрик, ама туй явно не важи за твойта област.
Абе, я им... и наздраве

Понякога просто не издържам. В случая е твърде дълго е за обяснение, но съм сигурен, че никой нормален човек не би издържал...frisky lioness написа:За жените не знам, но за мъжете си съвсем прав....[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Абсолютно, както се казва
Докторе, не им се връзвай на пациентите, те са кат клиентите, винаги недоволниСвиркай си и бъди добър:-)
Онзи ден и мен една "пацЕнтка" така ме .......нарани по телефона, ама аз бях безкрайно сдържана и любезна и тя.....беше разбита

[/quote]
щото нямаш фантазия. Сложи им в онея машинки устомийки дето им прумивате устата след манипулация, не вода, а водка с доматен сок да е по автентично.../с включване в сметката
/и църкай на воля
...на третото църкане/особенно бабите/ ще моат да са хилят само...бе тури му пепел, бабите затва са баби....да дивеят
Аре, наздраве 
щото нямаш фантазия. Сложи им в онея машинки устомийки дето им прумивате устата след манипулация, не вода, а водка с доматен сок да е по автентично.../с включване в сметката
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Kent написа:Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....
Аре, НАЗДРАВЕ!
П.П. Кой е тоя на аватара ти?

Аре, НАЗДРАВЕ!
П.П. Кой е тоя на аватара ти?[/quote]
Дядо:-) /ама Българския/ Пълен дубликат съм му по име.... Жената казва, че и аз със слонското си спокойствие че живея стотина години...тъй че се едно дали него или мене слагам на аватара мисля
П.П. Аватара е свързан с истерията тоже. Аз като се ядосвам, оцветявам и оправям стари снимки за релакс...че пиянството ми се струва много неградивно.....Хоби....
П.П. Кой е тоя на аватара ти?[/quote]
Дядо:-) /ама Българския/ Пълен дубликат съм му по име.... Жената казва, че и аз със слонското си спокойствие че живея стотина години...тъй че се едно дали него или мене слагам на аватара мисля
П.П. Аватара е свързан с истерията тоже. Аз като се ядосвам, оцветявам и оправям стари снимки за релакс...че пиянството ми се струва много неградивно.....Хоби....
За хобито- добре постъпваш. А аз прекалявам с второто. И то заради пациенти- кретени. И уж знам, че само на себе си вредя, ама...Kent написа:
Ей ся ще си налея едно... Наздраве! Пак...

За хобито- добре постъпваш. А аз прекалявам с второто. И то заради пациенти- кретени. И уж знам, че само на себе си вредя, ама...
Ей ся ще си налея едно... Наздраве! Пак...[/quote]
хе..хе, ма това отскоро. До преди няколко години и аз вцърквах здраво..е Бири, ама в мноооооого големи дозииииии...после като усетих че наближават 40-те.... мъжкия климакс демек, се сетих че с Жената си обещахме навремето...като пораснат Децата...и станем около 47 годишни да почнем да живеем един за друг, пък Децата да се оправят
...та затова намалих октана, ми още малко остана до края на службата "родител на малко дете" и до началото на ....ха-ха-ха...бизнеса ...Съветник на Юноша/Девойка пък аз да се спъвам/пропивам накрая....не става...не е деликатно към Жената, тя ще е иска насреща Мъж, а не плазмодий с увиснали дроб,корем и онуй...ха 
Ей ся ще си налея едно... Наздраве! Пак...[/quote]
хе..хе, ма това отскоро. До преди няколко години и аз вцърквах здраво..е Бири, ама в мноооооого големи дозииииии...после като усетих че наближават 40-те.... мъжкия климакс демек, се сетих че с Жената си обещахме навремето...като пораснат Децата...и станем около 47 годишни да почнем да живеем един за друг, пък Децата да се оправят
- Stranniche
- Обратна връзка:
[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Днес свекърва ми вика секачи да повалят вековно дърво - единственото дърво в двора й - огромно, живо, вито, всяка година дава много плодове - манго. Забележителността на къщата. Причина за сечта - пречели й листата като падат!!!
Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари.
-
Гост
Вие с нея ли живеете??Stranniche написа: Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Днес свекърва ми вика секачи да повалят вековно дърво - единственото дърво в двора й - огромно, живо, вито, всяка година дава много плодове - манго. Забележителността на къщата. Причина за сечта - пречели й листата като падат!!!А освен това не ядяла манго! (То и аз не ям, но давай да отсечем боровете и Байкушевата мура, защото не ядем шишарки!) Кой ли не се опита да я разубеди, но в отговор - истерии, псувни, кълнене
. Мъжът ми рева за това дърво (никога не го бях виждала в това състояние) - когато е бил малък, не са го водили да се среща с други деца, през целия му живот не са му купили една детска книга или играчка - защото това били глупости. Единственият му "приятел" и утешител от боя е било това дърво. А когато майка му се е отдавала на омразата си към готвенето, отивал е в двора и е ядял плодове от дървото.
Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари./
ако да, то не сте наред
Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари.
/[/quote]
Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къща
и идеята беше на ена свекърва, дето ми е много близка
/...аааа да..... тях вече сичко ги дразни на тая възраст
Без да съм психолог /само колоквиум
/ както на Децата може да прочетеш в очите.....що за стока са Родителите им, тъй и на Старчоците може да изчислиш по поведението как им е минал живота
Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къща
Без да съм психолог /само колоквиум
- Stranniche
- Обратна връзка:
Слава Богу, не!Anonymous написа:Вие с нея ли живеете??Stranniche написа: Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/Днес свекърва ми вика секачи да повалят вековно дърво - единственото дърво в двора й - огромно, живо, вито, всяка година дава много плодове - манго. Забележителността на къщата. Причина за сечта - пречели й листата като падат!!!А освен това не ядяла манго! (То и аз не ям, но давай да отсечем боровете и Байкушевата мура, защото не ядем шишарки!) Кой ли не се опита да я разубеди, но в отговор - истерии, псувни, кълнене
. Мъжът ми рева за това дърво (никога не го бях виждала в това състояние) - когато е бил малък, не са го водили да се среща с други деца, през целия му живот не са му купили една детска книга или играчка - защото това били глупости. Единственият му "приятел" и утешител от боя е било това дърво. А когато майка му се е отдавала на омразата си към готвенето, отивал е в двора и е ядял плодове от дървото.
ако да, то не сте наред
Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...Kent написа:Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари./
Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къщаи идеята беше на ена свекърва, дето ми е много близка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Без да съм психолог /само колоквиум/ както на Децата може да прочетеш в очите.....що за стока са Родителите им, тъй и на Старчоците може да изчислиш по поведението как им е минал живота
Последно промяна от Ън на 16.01.07, 20:38, променено общо 1 път.

Stranniche написа:[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Като чета какви ги пишеш и все едно моят живот описваш... Никаква милост към дъртите кретени не трябва да имате. Да знаеш, че гадовете ще си отидат от тоя свят, но кошмарите за вас ще останат и всичко пак ще е на ваш гръб. Отървавай го мъжът ти от зловредното им влияние докато още не е късно.
Когато прочетох това- Прав си. Доста съм се занимавала с психология, за да преодолея разни неща, но усещам, че постоянно трябва да съм нащрек, за да не пренасям моделите на поведение и техните отпечатъци в мен върху близките си... и малко се притеснявам за бъдещите поколения. все едно своите мисли прочетох. Аз затова не исках да имам синове, защото не знаех как да се държа с тях. Всъщност, страх ме беше, че ще се държа като баща ми. Мислех, че с дъщери ще ми е по- лесно.
Последно промяна от Ън на 16.01.07, 20:41, променено общо 1 път.

Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...[/quote]
Аз пък се им прощавам...е докато не се качат на главата ми. Но поведениети ми към Тях просто го изключва в последно време.
Близките ми Възрастни са като Малките Деца...искат внимание, като не го получават в достатъчно количество поради заетост, правят мизерии щото и скандалите също са внимание и то какво...За неблизките нямам проблеми, на работа изключвам емоционалния ...хард
Аз пък се им прощавам...е докато не се качат на главата ми. Но поведениети ми към Тях просто го изключва в последно време.
Близките ми Възрастни са като Малките Деца...искат внимание, като не го получават в достатъчно количество поради заетост, правят мизерии щото и скандалите също са внимание и то какво...За неблизките нямам проблеми, на работа изключвам емоционалния ...хард
- Stranniche
- Обратна връзка:
Някои са си били истерични цял живот. А старостта не знам дали е опрадвание..Kent написа:Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари./
Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къщаи идеята беше на ена свекърва, дето ми е много близка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Без да съм психолог /само колоквиум/ както на Децата може да прочетеш в очите.....що за стока са Родителите им, тъй и на Старчоците може да изчислиш по поведението как им е минал живота
Да отсечеш дърво значи да отнемеш живот! Така го чувствам.
А за децата и старчоците - страхотно си го казал!!!!!!!! Много е трудно такива деца да се "лекуват".
- Stranniche
- Обратна връзка:
Ами това се опитвам да направя:-). Мъжът - точно като мен - е успял доста време да прекара по други континенти, върна се тук с планове за следващи крачки, но се опитвам да му обясня че не са разстоянията тези, които ще помогнат. Всъщност човекът си мечтае да има деца, на които да даде това, от което е бил лишен, но според дебелите книги и тази концепция крие клопки:roll:.[unknown] написа: Като чета какви ги пишеш и все едно моят живот описваш... Никаква милост към дъртите кретени не трябва да имате. Да знаеш, че гадовете ще си отидат от тоя свят, но кошмарите за вас ще останат и всичко пак ще е на ваш гръб. Отървавай го мъжът ти от зловредното им влияние докато още не е късно.![]()
![]()
Ти прочете ли онази книга - "Отровните родители"? Горещо ти я препоръчвам!
Stranniche написа:Що се касае Децата...просто ... наблюдения Странниче ... от дългите разходки с Децата и когато Жената беше заета на работа. Щрунца неотдавна беше казал ена крилата фраза "Ментално вроговени майки"...татковците кви са , чак не ми се мислиKent написа:Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари./
А за децата и старчоците - страхотно си го казал!!!!!!!! Много е трудно такива деца да се "лекуват".
От близките ми дърти роднини единствено е жива майка ми. Дядовци, баби и баща умряха. А майка ми е страхлива жена и винаги е била такава. Аз не и се сърдя... много, щото тя е добър човек по душа. За съжаление- много страхлив. А жената трябва да е тигрица заради децата си. За всичко друго и е простено да е страхлива. Майка ми ,обаче, бягаше в парка когато се развихреше баща ми и се връщаше след няколко часа. Тогава вече беше късно- ние бяхме смачкани. Затова когато посмее да ми държи тон на въпреки, аз и напомням за нейните грехове. И тя млъква. Грях има тя- ДА и ще гори в ада, ако го има. И аз ще горя там, естествено. Че каквито простотии съм правил...Kent написа:Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...

Ей Мнемо...Хладна Агресия ми звучи много зловещо бре. Аз съм фен по скоро на Въоръжения НеутралитетМнемозина написа:Истеричното поведение винаги ми се е виждало детинско. Като тропане с краче.
Мисля, че хладната агресия (не мълчанието) е добър начин за противодействие. Да се държиш като гневен възрастен.
Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата.Kent написа:Ей Мнемо...Хладна Агресия ми звучи много зловещо бре. Аз съм фен по скоро на Въоръжения НеутралитетМнемозина написа:Истеричното поведение винаги ми се е виждало детинско. Като тропане с краче.
Мисля, че хладната агресия (не мълчанието) е добър начин за противодействие. Да се държиш като гневен възрастен.
Panta rhei...
Не и не ми се иска. Стига ми, че през ноща сънувам гадости от миналото си. Не искам и на яве да чета за подобни отношения. Аз съм се справил с проблема. Живот и здраве ще се запознаеш някой ден с мен и децата ми. Ще видиш, че те ме ОБИЧАТ! Големият е на десет години. Аз на неговата възраст отдавна мразех баща си. Значи не съм се провалил като баща за разлика от моят. Значи съм успял. Всичко останало е излишно. Книги не ми трябват. Аз съм цяла книга...Stranniche написа:
Ти прочете ли онази книга - "Отровните родители"? Горещо ти я препоръчвам!

Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата.
[/quote]
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е
...и превенция Сестричке...и уважение...и с моркова и тоягата...и бой през ръчичките...и сичко се оптимизира накрая. Много ми е харна тая дума....Оптимум 
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е
Прочети я все пак. Аз много неща си простих сама на себе си. Макар че мойте преживявания са несравними с твойте... Сякаш се накиснах във вана с благовония и се пречистих.[unknown] написа:Книги не ми трябват. Аз съм цяла книга...
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент еKent написа:Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата.
Точно затова говорех и аз.
Едно време много се стрясках от истерични люде.
Panta rhei...
- Dark Angel
нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действаKent написа:
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е...и превенция Сестричке...и уважение...и с моркова и тоягата...и бой през ръчичките...и сичко се оптимизира накрая. Много ми е харна тая дума....Оптимум
Нещо от сорта на - Биеш го, а в очите ти искри любов?Dark написа: нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действа
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Dark Angel
да допълним списъка?[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Истеричен шеф...
Истеричен полицай...
Истеричен продавач...
Истеричен кмет...
Истеричен слон...
Истеричен ротвайлер...
Истеричен космонавт...
...
Това определено е страшно!!! Обаче съм виждала доста истерични пинчериELBI написа:Истеричен ротвайлер...
...
- Piqndurnik
А истерични клиенти?4avdar4e написа:Това определено е страшно!!! Обаче съм виждала доста истерични пинчериELBI написа:Истеричен ротвайлер...
...
Наздраве 
Че то други има ли бе, Пияндурник? :)
Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.
Бе страхотия си е отвсякъде.
По Бахрейнската телевизия давали уроци как да бие човек жена си! Имало правила- първо, второ , трето...maggot написа:Нещо от сорта на - Биеш го, а в очите ти искри любов?Dark написа: нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действа
Обаче не казаха кога ще бъде втора част- Как жената да бие мъжа си!
Та някой да е чул нещо по въпроса? Щото и за това може да има правила и да не вземе да ги нарушим! Току виж не може с точилка
- Piqndurnik
Re: Че то други има ли бе, Пияндурник? :)
Аз. Като ми донесат пиенето и кротвам.Remmivs написа:Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.
Наздраве 
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Че то други има ли бе, Пияндурник? :)
Пък аз кат се наям и ставам по-добраPiqndurnik написа:Аз. Като ми донесат пиенето и кротвам.Remmivs написа:Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.