............

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

............

Мнение от Ън »

............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 07:57, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ти па! Тва нищо не е! Я си представи само - истеричен зъболекар!
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Истерична жена е нещо

Мнение от frisky lioness »

[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....

Уффф... тва не е никаква тема. Аз само исках да изокам...:roll:
За жените не знам, но за мъжете си съвсем прав....

Абсолютно, както се казва:grin:

Докторе, не им се връзвай на пациентите, те са кат клиентите, винаги недоволни:grin: Свиркай си и бъди добър:-)

Онзи ден и мен една "пацЕнтка" така ме .......нарани по телефона, ама аз бях безкрайно сдържана и любезна и тя.....беше разбита
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Green Light написа:Ти па! Тва нищо не е! Я си представи само - истеричен зъболекар!
Аз! :crazy: :crazy: :crazy:

Изображение
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа:кошмарно. Истерична баба- двоен кошмар. Ей заради една такава идиотка днес врътнах ключа на кабинета и се прибрах по- рано. Вкисна ми целият ден. Баси, и аз съм човек и имам нерви...
Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....

Аз точно се чудех що щеш тука рано-рано :huhthink:

Пък досега си мислех, че няма по-страшно от пациент-хипохондрик, ама туй явно не важи за твойта област.

Абе, я им... и наздраве :beer:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

4avdar4e написа:

Аз точно се чудех що щеш тука рано-рано :huhthink:

Пък досега си мислех, че няма по-страшно от пациент-хипохондрик, ама туй явно не важи за твойта област.

Абе, я им... и наздраве :beer:
Ооооо, не. Хипохондриците при нас не вървят просто. За наша радост, явно.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

frisky lioness написа:

За жените не знам, но за мъжете си съвсем прав....

Абсолютно, както се казва:grin:

Докторе, не им се връзвай на пациентите, те са кат клиентите, винаги недоволни:grin: Свиркай си и бъди добър:-)

Онзи ден и мен една "пацЕнтка" така ме .......нарани по телефона, ама аз бях безкрайно сдържана и любезна и тя.....беше разбита
Понякога просто не издържам. В случая е твърде дълго е за обяснение, но съм сигурен, че никой нормален човек не би издържал...

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Уффф... тва не е никаква тема. Аз само исках да изокам...:roll:[/quote]

щото нямаш фантазия. Сложи им в онея машинки устомийки дето им прумивате устата след манипулация, не вода, а водка с доматен сок да е по автентично.../с включване в сметката :twisted: :twisted: :twisted: /и църкай на воля :grin: ...на третото църкане/особенно бабите/ ще моат да са хилят само...бе тури му пепел, бабите затва са баби....да дивеят :twisted: Аре, наздраве :-)
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:Обачееее... истеричен мъж е нещо хипер кошмарно. Един такъв да ми влезне в понеделник и цяла седмица ми държи влага....

щото нямаш фантазия. Сложи им в онея машинки устомийки дето им прумивате устата след манипулация, не вода, а водка с доматен сок да е по автентично.../с включване в сметката :twisted: :twisted: :twisted: /и църкай на воля :grin: ...на третото църкане/особенно бабите/ ще моат да са хилят само...бе тури му пепел, бабите затва са баби....да дивеят :twisted: Аре, наздраве :-)[/quote]
Аре, НАЗДРАВЕ! :beer:

П.П. Кой е тоя на аватара ти?

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Аре, НАЗДРАВЕ! :beer:

П.П. Кой е тоя на аватара ти?[/quote]

Дядо:-) /ама Българския/ Пълен дубликат съм му по име.... Жената казва, че и аз със слонското си спокойствие че живея стотина години...тъй че се едно дали него или мене слагам на аватара мисля :-)
П.П. Аватара е свързан с истерията тоже. Аз като се ядосвам, оцветявам и оправям стари снимки за релакс...че пиянството ми се струва много неградивно.....Хоби....
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Дядо:-) /ама Българския/ Пълен дубликат съм му по име.... Жената казва, че и аз със слонското си спокойствие че живея стотина години...тъй че се едно дали него или мене слагам на аватара мисля :-)
П.П. Аватара е свързан с истерията тоже. Аз като се ядосвам, оцветявам и оправям стари снимки за релакс...че пиянството ми се струва много неградивно.....Хоби....
За хобито- добре постъпваш. А аз прекалявам с второто. И то заради пациенти- кретени. И уж знам, че само на себе си вредя, ама...
Ей ся ще си налея едно... Наздраве! Пак...

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

За хобито- добре постъпваш. А аз прекалявам с второто. И то заради пациенти- кретени. И уж знам, че само на себе си вредя, ама...
Ей ся ще си налея едно... Наздраве! Пак...[/quote]

хе..хе, ма това отскоро. До преди няколко години и аз вцърквах здраво..е Бири, ама в мноооооого големи дозииииии...после като усетих че наближават 40-те.... мъжкия климакс демек, се сетих че с Жената си обещахме навремето...като пораснат Децата...и станем около 47 годишни да почнем да живеем един за друг, пък Децата да се оправят :twisted:...та затова намалих октана, ми още малко остана до края на службата "родител на малко дете" и до началото на ....ха-ха-ха...бизнеса ...Съветник на Юноша/Девойка пък аз да се спъвам/пропивам накрая....не става...не е деликатно към Жената, тя ще е иска насреща Мъж, а не плазмодий с увиснали дроб,корем и онуй...ха :twisted:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Днес свекърва ми вика секачи да повалят вековно дърво - единственото дърво в двора й - огромно, живо, вито, всяка година дава много плодове - манго. Забележителността на къщата. Причина за сечта - пречели й листата като падат!!! :shocked: А освен това не ядяла манго! (То и аз не ям, но давай да отсечем боровете и Байкушевата мура, защото не ядем шишарки!) Кой ли не се опита да я разубеди, но в отговор - истерии, псувни, кълнене :rant: . Мъжът ми рева за това дърво (никога не го бях виждала в това състояние) - когато е бил малък, не са го водили да се среща с други деца, през целия му живот не са му купили една детска книга или играчка - защото това били глупости. Единственият му "приятел" и утешител от боя е било това дърво. А когато майка му се е отдавала на омразата си към готвенето, отивал е в двора и е ядял плодове от дървото.

Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари. :twisted:/
Гост

Мнение от Гост »

Stranniche написа: Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/Днес свекърва ми вика секачи да повалят вековно дърво - единственото дърво в двора й - огромно, живо, вито, всяка година дава много плодове - манго. Забележителността на къщата. Причина за сечта - пречели й листата като падат!!! :shocked: А освен това не ядяла манго! (То и аз не ям, но давай да отсечем боровете и Байкушевата мура, защото не ядем шишарки!) Кой ли не се опита да я разубеди, но в отговор - истерии, псувни, кълнене :rant: . Мъжът ми рева за това дърво (никога не го бях виждала в това състояние) - когато е бил малък, не са го водили да се среща с други деца, през целия му живот не са му купили една детска книга или играчка - защото това били глупости. Единственият му "приятел" и утешител от боя е било това дърво. А когато майка му се е отдавала на омразата си към готвенето, отивал е в двора и е ядял плодове от дървото.

Вие с нея ли живеете??

ако да, то не сте наред
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари. :twisted:/[/quote]

Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къща :shocked: и идеята беше на ена свекърва, дето ми е много близка :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: /...аааа да..... тях вече сичко ги дразни на тая възраст :shy: :evil:
Без да съм психолог /само колоквиум :grin:/ както на Децата може да прочетеш в очите.....що за стока са Родителите им, тъй и на Старчоците може да изчислиш по поведението как им е минал живота
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Anonymous написа:
Stranniche написа: Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Вие с нея ли живеете??

ако да, то не сте наред
Слава Богу, не! :pray::pray::pray: Но в този момент не достатъчно далеч.
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:Уф, откак познавам тази жена, и аз сънувам кошмари. :twisted:/

Дърти са вече, може да им се простят истериите...Нооооо...Дърветата кво са виновни... /бил съм свидетел как Един Вековен почти храст Дяволски Нокът беше изкоренен, щото някви лайньовци-купувачи нямало да харесат ена къща :shocked: и идеята беше на ена свекърва, дето ми е много близка :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: /...аааа да..... тях вече сичко ги дразни на тая възраст :shy: :evil:
Без да съм психолог /само колоквиум :grin:/ както на Децата може да прочетеш в очите.....що за стока са Родителите им, тъй и на Старчоците може да изчислиш по поведението как им е минал живота
Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...
Последно промяна от Ън на 16.01.07, 20:38, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Stranniche написа:

Имаш късмет, че не ти е свекърва!!!!!!!!!!!!! Завиждам ти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Като чета какви ги пишеш и все едно моят живот описваш... Никаква милост към дъртите кретени не трябва да имате. Да знаеш, че гадовете ще си отидат от тоя свят, но кошмарите за вас ще останат и всичко пак ще е на ваш гръб. Отървавай го мъжът ти от зловредното им влияние докато още не е късно. :twisted: :twisted: :twisted:
Когато прочетох това- Прав си. Доста съм се занимавала с психология, за да преодолея разни неща, но усещам, че постоянно трябва да съм нащрек, за да не пренасям моделите на поведение и техните отпечатъци в мен върху близките си... и малко се притеснявам за бъдещите поколения. все едно своите мисли прочетох. Аз затова не исках да имам синове, защото не знаех как да се държа с тях. Всъщност, страх ме беше, че ще се държа като баща ми. Мислех, че с дъщери ще ми е по- лесно.
Последно промяна от Ън на 16.01.07, 20:41, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...[/quote]
Аз пък се им прощавам...е докато не се качат на главата ми. Но поведениети ми към Тях просто го изключва в последно време.
Близките ми Възрастни са като Малките Деца...искат внимание, като не го получават в достатъчно количество поради заетост, правят мизерии щото и скандалите също са внимание и то какво...За неблизките нямам проблеми, на работа изключвам емоционалния ...хард :-)
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Някои са си били истерични цял живот. А старостта не знам дали е опрадвание.. :blink:

Да отсечеш дърво значи да отнемеш живот! Така го чувствам.

А за децата и старчоците - страхотно си го казал!!!!!!!! Много е трудно такива деца да се "лекуват".
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Истеричното поведение винаги ми се е виждало детинско. Като тропане с краче.

Мисля, че хладната агресия (не мълчанието) е добър начин за противодействие. Да се държиш като гневен възрастен.
Panta rhei...
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

[unknown] написа: Като чета какви ги пишеш и все едно моят живот описваш... Никаква милост към дъртите кретени не трябва да имате. Да знаеш, че гадовете ще си отидат от тоя свят, но кошмарите за вас ще останат и всичко пак ще е на ваш гръб. Отървавай го мъжът ти от зловредното им влияние докато още не е късно. :twisted: :twisted: :twisted:
Ами това се опитвам да направя:-). Мъжът - точно като мен - е успял доста време да прекара по други континенти, върна се тук с планове за следващи крачки, но се опитвам да му обясня че не са разстоянията тези, които ще помогнат. Всъщност човекът си мечтае да има деца, на които да даде това, от което е бил лишен, но според дебелите книги и тази концепция крие клопки:roll:.

Ти прочете ли онази книга - "Отровните родители"? Горещо ти я препоръчвам! :winkw:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Stranniche написа:

А за децата и старчоците - страхотно си го казал!!!!!!!! Много е трудно такива деца да се "лекуват".
Що се касае Децата...просто ... наблюдения Странниче ... от дългите разходки с Децата и когато Жената беше заета на работа. Щрунца неотдавна беше казал ена крилата фраза "Ментално вроговени майки"...татковците кви са , чак не ми се мисли
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:Няма прошка, Кенте! Дъртият кретен на младини пак е бил кретен, но млад...
Аз пък се им прощавам...е докато не се качат на главата ми. Но поведениети ми към Тях просто го изключва в последно време.
Близките ми Възрастни са като Малките Деца...искат внимание, като не го получават в достатъчно количество поради заетост, правят мизерии щото и скандалите също са внимание и то какво...За неблизките нямам проблеми, на работа изключвам емоционалния ...хард :-)
От близките ми дърти роднини единствено е жива майка ми. Дядовци, баби и баща умряха. А майка ми е страхлива жена и винаги е била такава. Аз не и се сърдя... много, щото тя е добър човек по душа. За съжаление- много страхлив. А жената трябва да е тигрица заради децата си. За всичко друго и е простено да е страхлива. Майка ми ,обаче, бягаше в парка когато се развихреше баща ми и се връщаше след няколко часа. Тогава вече беше късно- ние бяхме смачкани. Затова когато посмее да ми държи тон на въпреки, аз и напомням за нейните грехове. И тя млъква. Грях има тя- ДА и ще гори в ада, ако го има. И аз ще горя там, естествено. Че каквито простотии съм правил...

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Мнемозина написа:Истеричното поведение винаги ми се е виждало детинско. Като тропане с краче.

Мисля, че хладната агресия (не мълчанието) е добър начин за противодействие. Да се държиш като гневен възрастен.
Ей Мнемо...Хладна Агресия ми звучи много зловещо бре. Аз съм фен по скоро на Въоръжения Неутралитет :twisted:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:
Мнемозина написа:Истеричното поведение винаги ми се е виждало детинско. Като тропане с краче.

Ей Мнемо...Хладна Агресия ми звучи много зловещо бре. Аз съм фен по скоро на Въоръжения Неутралитет :twisted:
Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата. :lol:
Panta rhei...
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Stranniche написа:
Ти прочете ли онази книга - "Отровните родители"? Горещо ти я препоръчвам! :winkw:
Не и не ми се иска. Стига ми, че през ноща сънувам гадости от миналото си. Не искам и на яве да чета за подобни отношения. Аз съм се справил с проблема. Живот и здраве ще се запознаеш някой ден с мен и децата ми. Ще видиш, че те ме ОБИЧАТ! Големият е на десет години. Аз на неговата възраст отдавна мразех баща си. Значи не съм се провалил като баща за разлика от моят. Значи съм успял. Всичко останало е излишно. Книги не ми трябват. Аз съм цяла книга...

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата. :lol:[/quote]

Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е :twisted: ...и превенция Сестричке...и уважение...и с моркова и тоягата...и бой през ръчичките...и сичко се оптимизира накрая. Много ми е харна тая дума....Оптимум :-)
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

[unknown] написа:Книги не ми трябват. Аз съм цяла книга...
Прочети я все пак. Аз много неща си простих сама на себе си. Макар че мойте преживявания са несравними с твойте... Сякаш се накиснах във вана с благовония и се пречистих.
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Kent написа:Говоря са разрешаване на кризисни ситуации само. Като тази, заради която Незнайни пусна темата. :lol:
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е :twisted: ...и превенция Сестричке...и уважение...и с моркова и тоягата...и бой през ръчичките...и сичко се оптимизира накрая. Много ми е харна тая дума....Оптимум :-)[/quote]

Точно затова говорех и аз. :lol:
Едно време много се стрясках от истерични люде.
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Kent написа:
Е, така може, макар че с шибаната Бърза помощ се научих да го усещам отдалеч..кой, къв пациент е :twisted: ...и превенция Сестричке...и уважение...и с моркова и тоягата...и бой през ръчичките...и сичко се оптимизира накрая. Много ми е харна тая дума....Оптимум :-)
нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действа :-)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Dark написа: нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действа :-)
Нещо от сорта на - Биеш го, а в очите ти искри любов? :grin:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

maggot написа:
Dark написа: нда, това е простия метод "Со кротце, со благо и со малко кютек" - винаги действа :-)
ахъм, висшия израз на загриженост и любов :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

да допълним списъка?

Истеричен шеф...
Истеричен полицай...
Истеричен продавач...
Истеричен кмет...
Истеричен слон...
Истеричен ротвайлер...
Истеричен космонавт...
...
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа:Истеричен ротвайлер...
...
Това определено е страшно!!! Обаче съм виждала доста истерични пинчери :winkw:
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

4avdar4e написа:
ELBI написа:Истеричен ротвайлер...
...
Това определено е страшно!!! Обаче съм виждала доста истерични пинчери :winkw:
А истерични клиенти?
Наздраве :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Че то други има ли бе, Пияндурник? :)

Мнение от Remmivs »

Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.

Бе страхотия си е отвсякъде. :twisted:
Аватар
anhela

Мнение от anhela »

maggot написа:
По Бахрейнската телевизия давали уроци как да бие човек жена си! Имало правила- първо, второ , трето...
Обаче не казаха кога ще бъде втора част- Как жената да бие мъжа си! :mad:
Та някой да е чул нещо по въпроса? Щото и за това може да има правила и да не вземе да ги нарушим! Току виж не може с точилка :winkw:
Аватар
Piqndurnik

Re: Че то други има ли бе, Пияндурник? :)

Мнение от Piqndurnik »

Remmivs написа:Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.

Аз. Като ми донесат пиенето и кротвам.
Наздраве :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Че то други има ли бе, Пияндурник? :)

Мнение от frisky lioness »

Piqndurnik написа:
Remmivs написа:Ама то при него това също е факт. Двойно щастие един вид.

Аз. Като ми донесат пиенето и кротвам.
Пък аз кат се наям и ставам по-добра:grin::winkw:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Публикувай отговор