Цяр против комплекси(само за жени)
- Глас в пустиня
- Nejimaki-dori
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: Цяр против комплекси(само за жени)
Почнах да чета и да се препъвам в езика. Това ме срази:
Откакто се омъжих за съпруга ми Джеймс през 1991 г.,
Кой ги пише тия работи?
И колко време си губят хората в нета.
БоЕВ, темата ти е интересна, но няма нужда от линка.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Честно казано и на мен ми се стори странно това с "комплексите" - стана ми интересно обаче какво е това нещо в същност което кара, предразполага, една жена да позира по евина одежда.vyara написа:Аз па много се изненадах, че това бил церът.
Абе, Боев! То с тоз фотошоп, кво самочувствие, бе, момко млади!
Най ми се избиват комплексите, някой като ми каже, че съм много красива и че е луд по мен. Може да е един единствен от няколко милиарда, но важи!
- Глас в пустиня
Re: Цяр против комплекси(само за жени)
Точно статията ме размисли и да си призная, мисля че, посочените примери не изчерпват темата - тъкмо обратното,струва ми се, че нещата са доста по-дълбоки.Stranniche написа:Почнах да чета и да се препъвам в езика. Това ме срази:
Откакто се омъжих за съпруга ми Джеймс през 1991 г.,
Кой ги пише тия работи?
И колко време си губят хората в нета.
БоЕВ, темата ти е интересна, но няма нужда от линка.
- Глас в пустиня
Не чакай много дълго, защото и аз напълнях и определено вече не ставам за снимки.Sweety написа:аз отдавна го планирам, но още не съм избрала час, ден, година![]()
защото търся фотограф...не знам как да го избера!
но това е няма да е щото не си харесвам тялото
аз имам комплекси от тялото си, ама са малко с обратен знак...но сега понапълнях, така че..
Избери си професионален фотограф - такъв с опит в актарта, разгледай му първо портфолиото, за да не се окаже, че си попаднала при някой любител дето единственото му удовлетворение ще е да те види гола.
- Глас в пустиня
- windcolours
аз свърших тази работа в лудата си младост. Е, по бельо бях де, но пак си е тръпкаSweety написа:аз отдавна го планирам, но още не съм избрала час, ден, година![]()
но това е няма да е щото не си харесвам тялото
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Света вода ненапита
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
При това положение ще се изненадам ако някой от тук присъстващите мъжаги се окаже че не е фотограф.Манкурт написа:у тоя клуб фотографи колкото искаш... може дори кастинг да направиш...Sweety написа:аз отдавна го планирам, но още не съм избрала час, ден, година![]()
- windcolours
- windcolours
ооо, със сигурност ще им се зарадва - тогава бях с 5-6 кг по-слаба и 8 години по-млада:lol:БоЕВ написа:Бъди сигурна, че някой се радва че си ги загубила.windcolours написа:... Яд ме е, че ги загубих при преместванията по апартаменти разни.
Шегувам се!
- Глас в пустиня
Да не обобщаваме все пак - може някой и да се откаже!:lol:windcolours написа:и да не е-ще станеБоЕВ написа: При това положение ще се изненадам ако някой от тук присъстващите мъжаги се окаже че не е фотограф.
Аз например бих си направил самоотвод. Първо, защото съм скромен любител и артЪт не мъ влече. И второ, защото ми е слаб ангела - в присъствието на гола жена последното нещо за което бих се сетил или помислил е фотоапарат.
- Глас в пустиня
- Green Light
Глупости, бе Вяра! Само, начи, се обаждаш!vyara написа:Леле, Боев, чак сега се зачетох. Ма то големи глупости, бе! Я виж това:Мъка, мъка, много мъка има по света.Имам намерението да отведа да се снима и 17-годишната ми дъщеря, така че да види колко невероятно красиво е тялото й - и да не се притеснява от него по начина, по който го правех аз.:roll:
Не спирай жената да се бори за права! И здраве!
Какво точно искаш да ти кажа? Защо го правят?БоЕВ написа:Нищо не каза по въпроса със снимките?Мнемозина написа:"Съветник по разумното потребление на алкохол".
Какви професии имало... все да научи нещо ново човек.
Ми те си го пишат, или някой им го е написал. Аз не ги изчетох, признавам си.
Това, което ми хрумва, е, че хората много държат да покажат колко са разкрепостени. Сигурно така се чувстват по-свободни, знам ли...
Panta rhei...
И дъщеря й... все пак.Green Light написа:Глупости, бе Вяра! Само, начи, се обаждаш!vyara написа:Леле, Боев, чак сега се зачетох. Ма то големи глупости, бе! Я виж това:Мъка, мъка, много мъка има по света.Имам намерението да отведа да се снима и 17-годишната ми дъщеря, така че да види колко невероятно красиво е тялото й - и да не се притеснява от него по начина, по който го правех аз.:roll:
Не спирай жената да се бори за права! И здраве!
Panta rhei...
- windcolours
споко бе уенди, щом си зарадвала човеку има ли значение кой какво мисли за сниманетоwindcolours написа:Според вас, ако някой се снима гол/полугол само, за да направи подарък на най-скъпия си, значи вярва, че е разкпрепостен и че на всяка цена иска да го афишира ли?
хубава си, радост за окото, защо да не се снимаш:bigsmile:
пък и ти не случайно се вреш по пещерите, дръзка си, а това не е за всеки
Хора разни. Сбъркан народ колкото щеш. За мене това е суперстранен подарък. И не показва любов, ами... де да знам. Сбъркана работа. Ама това си е мое лично мнение.windcolours написа:Според вас, ако някой се снима гол/полугол само, за да направи подарък на най-скъпия си, значи вярва, че е разкпрепостен и че на всяка цена иска да го афишира ли?
Има прекрасни актови фотографии, ама трябва да ровя из нета, а не ми се занимава.
Както и да е - трябва да си доста добър фотограф, за да направиш наистина добра актова снимка.
Иначе хора да натискат копчета на апарата под път и над път.
За да се съблече една жена за снимка, те вече си има самочувствие.
не знам къде е проблема в голотата и показването й.
Още по-трудно е да покажеш добра гола снимка на мъж.
Иначе да се щракате голи с половинката е забавление, никой нищо не влага в него...
Както и да е - трябва да си доста добър фотограф, за да направиш наистина добра актова снимка.
Иначе да се щракате голи с половинката е забавление, никой нищо не влага в него...
- Green Light
Много ме е страх Житената Питка да не я види тая тема. Мисля че той веднага е готов с примери.pocti_bezobidna написа:Има прекрасни актови фотографии, ама трябва да ровя из нета, а не ми се занимава.
Дано да е зает.
- Green Light
Не може да имаш самочувствие щом не си направила такава сесия. Според мене нямаш никакво самочувсвие.vyara написа:Аз имам самочувствие, но не бих се съгласила на такова нещо. Бъркаш с дефинициите. Ама при някои дами номера минава.itcome написа:Една жена има самочувствие, не когато се съблече, а когато се съгласи всеки да и гледа снимките...
А дОкажи ми!
Или па Уиндколорс също.
Оооо, маймуно! Кой единствен в тоя форум си е пускал снимки по бански и то неведнъж? Аз! Само аз! Е, поне не се сещам за друг/а или съм изтървала. Гаспода може също да си е пускал, той няма комплекси човека.Green Light написа:Не може да имаш самочувствие щом не си направила такава сесия. Според мене нямаш никакво самочувсвие.vyara написа:Аз имам самочувствие, но не бих се съгласила на такова нещо. Бъркаш с дефинициите. Ама при някои дами номера минава.itcome написа:Една жена има самочувствие, не когато се съблече, а когато се съгласи всеки да и гледа снимките...
А дОкажи ми!
Или па Уиндколорс също.
- Green Light
Стопджийки, съм изтървал, Вучков и Борисов, сега и тебе по бански... Ама ще взема да ревна, бе егати.vyara написа:Оооо, маймуно! Кой единствен в тоя форум си е пускал снимки по бански и то неведнъж? Аз! Само аз! Е, поне не се сещам за друг/а или съм изтървала. Гаспода може също да си е пускал, той няма комплекси човека.
Уидколорс, ти сигура ли си че си ги загубила тия снимки, бе? Я провери мож да си ги бутнала някъде. А?
П.П. Иткоме, ти запази дискретност! Не е хубаво из интернет да се разкрива информация.
- windcolours
ооо, ама аз съм напълно спокойна - момъкът страшно ги хареса и за мен единствено това има значение. В интерес на истината станаха неочаквано хубави.shshtt написа:споко бе уенди, щом си зарадвала човеку има ли значение кой какво мисли за сниманетоwindcolours написа:Според вас, ако някой се снима гол/полугол само, за да направи подарък на най-скъпия си, значи вярва, че е разкпрепостен и че на всяка цена иска да го афишира ли?
хубава си, радост за окото, защо да не се снимаш:bigsmile:
пък и ти не случайно се вреш по пещерите, дръзка си, а това не е за всеки
Не разбирам обаче защо хората свързват този жест с желание нещо да докажеш някому.
- windcolours
хахахахаGreen Light написа: Не може да имаш самочувствие щом не си направила такава сесия. Според мене нямаш никакво самочувсвие.
А дОкажи ми!
Или па Уиндколорс също.
липсваше ми
по темата - Вяра и уинди за слабички, хубави, нежни, що па да не си направят сесия. женското тяло е красиво, не виждам проблем жена, която се харесва да се снима.
аз не бих, ама само защото тялото ми не е красиво. имам някакви домашни снимки от слабия ми период, ми гледам ги и се кефя, къв крак съм имала.
та така, жените са красиви, и ако имат хубави тела, нема лошо. аз по-скоро не мога да си представя дъщеря ми да се снима гола и баща й да разглежда списанието например
и още нещо - във фейса имам един познат, страаааашни снимки прави, но е любител, разбира се. беше се снимал гол и беше постнал снимката. беше много арт снимка, страшно издържана. адски ме накефи, защото много малко мъже са готови да си покажат пишката на света, особено и когато тя не е 25 см.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Ти ходи на професионален фотограф да те снима? Или гаджето ти го прави?windcolours написа: ооо, ама аз съм напълно спокойна - момъкът страшно ги хареса и за мен единствено това има значение. В интерес на истината станаха неочаквано хубави.
Не разбирам обаче защо хората свързват този жест с желание нещо да докажеш някому.
Мен мъжа ми ме е снимал на нудистки плаж, ей така за кеф, ама там съм като оваляна в орехи и нищо не ми се вижда. Но това е различно. И е спонтанно. Да отидеш на професионалист, да те пудрят и гласят, па да те фотнат за радост на нечие око. Тц, мерси от таквоз позьорство.