на празнуващите!
Почти_безобидна не е поздравена!
Честит празник
- Глас в пустиня
Честит празник
Последно промяна от Глас в пустиня на 25.03.11, 21:06, променено общо 1 път.
Не приемам поздравления от човек, който системно се се е държал грубо и грозно с мен.
Ако обичаш да си изтриеш темата сам.
ПП. Ако не го направиш до 20 минути, моля това да се приема като молба към модератор.
Не ми е приятно и не искам да отговарям на поздравления - както много правилно отбеляза Авйнхоу - трябва да съм мазохист, за да пиша тук.
ПП. Ако не го направиш до 20 минути, моля това да се приема като молба към модератор.
Не ми е приятно и не искам да отговарям на поздравления - както много правилно отбеляза Авйнхоу - трябва да съм мазохист, за да пиша тук.
Първо, да ти кажа, че аз виждам тук една протегната ръка за мир.pocti_bezobidna написа:Не приемам поздравления от човек, който системно се се е държал грубо и грозно с мен.
Второ, той не може да си изтрие темата, при положение, че си писала в нея
И трето- абе какъв празник имаш днес:roll: Честито, де! Какъвто и да е!
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Ън написа:Първо, да ти кажа, че аз виждам тук една протегната ръка за мир.pocti_bezobidna написа:Не приемам поздравления от човек, който системно се се е държал грубо и грозно с мен.
Второ, той не може да си изтрие темата, при положение, че си писала в нея
И трето- абе какъв празник имаш днес:roll: Честито, де! Какъвто и да е![/quote
такааа ли?![]()
Протегната ръка за мир? Леле, останах без клавиатура, разплаках се толкова е трогателно!
Около десетина пъти се правих че не забелязвам лумпенското му поведени, обидите и грубостта.
И знаеш ли що - за да има мир в клуба и да не занимавам околните с глупости.
Докато накрая се оказа, че околните (с няколко изключения) само чакат за да ме захапе, да да се позавабляват и разтушат от ежедневната скука.
Да поема ръка, за да ме заръфа пак при пръв удобен случай, а вие да зяпате (повтарям - има и изключения) мълчаливо, щото "не искате да заемате страна".?!?!
Как пък не.
Ако Боев не може да го направи технически - настоявам модератор да изтрие темата. Или да я заключи, все тая.
Това е поздравителна тема и аз не виждам нищо обидно в нея.
Затова, почти_безобидна, от сърце ти желая хубави и щастливи празници и делници!
Весело празнуване с приятели и близки.
ИД са хубаво нещо.
Жалко, че у дома всички сме без ИД.
А БоЕВ вероятно е мислил, че ще те зарадва.
Винаги можеш да получиш цвете от приятел, а и така най-често се случва, но от враг...
Затова, почти_безобидна, от сърце ти желая хубави и щастливи празници и делници!
Весело празнуване с приятели и близки.
ИД са хубаво нещо.
Жалко, че у дома всички сме без ИД.
А БоЕВ вероятно е мислил, че ще те зарадва.
Винаги можеш да получиш цвете от приятел, а и така най-често се случва, но от враг...
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня