експериментът
експериментът
Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Re: експериментът
много верни неща...въпросът е (според мен) - иска ли България отново тройната коалиция. Или както казва Грийна, идва АБВ, което е май същото като онази коалиция. Тъжна картина, но както се казва във футбола - с такива играчи разполагаме, така играемблонди написа:герб - от цветозар томов
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз предпочитам вече тройната коалиция - предишната.ELBI написа:много верни неща...въпросът е (според мен) - иска ли България отново тройната коалиция. Или както казва Грийна, идва АБВ, което е май същото като онази коалиция. Тъжна картина, но както се казва във футбола - с такива играчи разполагаме, така играемблонди написа:герб - от цветозар томов
то и сега е тройна ламя.
боко-сидерчо-костов.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
пускай анкета. Може пък да спечелишQuid написа:аз предпочитам вече тройната коалиция - предишната.ELBI написа:много верни неща...въпросът е (според мен) - иска ли България отново тройната коалиция. Или както казва Грийна, идва АБВ, което е май същото като онази коалиция. Тъжна картина, но както се казва във футбола - с такива играчи разполагаме, така играемблонди написа:герб - от цветозар томов
то и сега е тройна ламя.
боко-сидерчо-костов.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.