експериментът

Все същите
Аватар
WALL-E

експериментът

Мнение от WALL-E »

Трябва от злото да направиш добро. Друг материал за градеж не остана...
Аватар
ELBI

Re: експериментът

Мнение от ELBI »

много верни неща...въпросът е (според мен) - иска ли България отново тройната коалиция. Или както казва Грийна, идва АБВ, което е май същото като онази коалиция. Тъжна картина, но както се казва във футбола - с такива играчи разполагаме, така играем :(
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
много верни неща...въпросът е (според мен) - иска ли България отново тройната коалиция. Или както казва Грийна, идва АБВ, което е май същото като онази коалиция. Тъжна картина, но както се казва във футбола - с такива играчи разполагаме, така играем :(
аз предпочитам вече тройната коалиция - предишната.
то и сега е тройна ламя.
боко-сидерчо-костов.
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:
аз предпочитам вече тройната коалиция - предишната.
то и сега е тройна ламя.
боко-сидерчо-костов.
пускай анкета. Може пък да спечелиш :winkw:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ако някой ми плати ще пусна анкета.
иначе за кво?:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Публикувай отговор