Искам на воайорите с нула постинга

Все същите
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Искам на воайорите с нула постинга

Мнение от Ън »

да им се трият регистрациите след един месец!:twisted::twisted::twisted:

Нека тук всеки си каже доводите за това предложение и доводите против него!:twisted:

Аз съм за, защото това са жалки воайори!:twisted::twisted::twisted:
Дори съм почти сигурен, че точно такива гласуват в анкетата ми с против!:twisted:
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Re: Искам на воайорите с нула постинга

Мнение от Gaspode »

Ън написа:да им се трият регистрациите след един месец!:twisted::twisted::twisted:

Нека тук всеки си каже доводите за това предложение и доводите против него!:twisted:

Дори съм почти сигурен, че точно такива гласуват в анкетата ми с против!:twisted:
Кво ти пречат орицата не мога да разбера :bigsmile:
Седим си с теб и тайфа приятели на една маса, веселим се, поступваме се от време на време, но като цяло повече пием отколкото се бием :grin: И кво ти пука, че някъде в другия край на заведението има хора, дето ни ги познаваш, ни ги знаеш, нито те е еня за тях, които фърлят по едно око да видят кой кого натупал, кой колко бири е изпил, кой с коя какво там нещо ако нещо въупште успял :grin: и т.н.? Що си тръгнал да ги гониш? Че и на тия, дето гледат през прозорците налиташ от време на време :grin: Стой си тука, пий си бирата и не се кахъри за такива неща...
Наздраве, начи, :beer:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Gaspode написа:
Ън написа:да им се трият регистрациите след един месец!:twisted::twisted::twisted:

Кво ти пречат орицата не мога да разбера :bigsmile:
Седим си с теб и тайфа приятели на една маса, веселим се, поступваме се от време на време, но като цяло повече пием отколкото се бием :grin: И кво ти пука, че някъде в другия край на заведението има хора, дето ни ги познаваш, ни ги знаеш, нито те е еня за тях, които фърлят по едно око да видят кой кого натупал, кой колко бири е изпил, кой с коя какво там нещо ако нещо въупште успял :grin: и т.н.? Що си тръгнал да ги гониш? Че и на тия, дето гледат през прозорците налиташ от време на време :grin: Стой си тука, пий си бирата и не се кахъри за такива неща...
Наздраве, начи, :beer:

Щото ние като си седим на масата, те са прави зад нас и ни дишат във вратовете, броят ни хапките и коментират кой какво пие! :twisted::twisted::twisted:

Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Ън написа: Щото ние като си седим на масата, те са прави зад нас и ни дишат във вратовете, броят ни хапките и коментират кой какво пие! :twisted::twisted::twisted:
Е и? Не ти дишат във врата директно и не ти подхвърлят на теб коментари и реплики, нали? Какво правят в собствените си домове или черепни кутии си е тяхна работа. Би трябвало да се чустваш полЪскан, че си обект на интерес :grin:. И доволен, че си спасил някого от скуката. :grin: Едно добро дело за деня на твой счет, дет`са вика :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Охлеле...
Това почва да звучи като "ония дето висят по пейките в парка без да правят нищо а само зяпат, да се махат".
Стига и ти. Какво ти пука кой какво приказва.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Знам бе, знам! Знам какво мислиш! Но аз мисля различно! Това са някакви никаквици за форума, хора- призраци, никове без постинги... и въпреки всичко тяхната воля тежи повече от моята!!!
Аз пиша тук от 6 години!
Последно промяна от Ън на 29.03.11, 18:46, променено общо 1 път.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

maggot написа:Охлеле...
Това почва да звучи като "ония дето висят по пейките в парка без да правят нищо а само зяпат, да се махат".
Споко, тва е само тест- да видя кой съм аз тук...

Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Къде ти е изчезнала анкетата? Аз гласувах в нея с против.
Изображение
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Ън написа: Споко, тва е само тест- да видя кой съм аз тук...
:lol:
Ако наистина искаш да разбереш кой си тук, пусни анкета "Кой според вас съм аз тук?" :blum: Ама така както си задал въпроса в анкетата си, най-много да разбереш, че по въпроса с непишещите, има много хора, които не са на твоето мнение.

Ън, за да си сеирджия не е необходимо да се регистрираш в даден форум, за да четеш в него.
Ако те дразни това, че хората се регистрират само за да четат тук, замисли се, че биха го сторили и без регистрацията. По-вероятно са имали намерение да пишат, но не са го направили по една или друга причина. Аз самата имам регистрация в бг-мама отпреди няколко години, но съм писала 2-3 пъти само. Е и? Кому преча? Чета там само по конкретен повод.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

vyara написа:Къде ти е изчезнала анкетата? Аз гласувах в нея с против.
Ми, кво като си гласувала с против?.. Изтрих я.

Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

windcolours написа:
Ън написа: Споко, тва е само тест- да видя кой съм аз тук...
Ако наистина искаш да разбереш кой си тук, пусни анкета "Кой според вас съм аз тук?" :blum: Ама така както си задал въпроса в анкетата си, най-много да разбереш, че по въпроса с непишещите, има много хора, които не са на твоето мнение.

Ън, за да си сеирджия не е необходимо да се регистрираш в даден форум, за да четеш в него.
Ако те дразни това, че хората се регистрират само за да четат тук, замисли се, че биха го сторили и без регистрацията. По-вероятно са имали намерение да пишат, но не са го направили по една или друга причина. Аз самата имам регистрация в бг-мама отпреди няколко години, но съм писала 2-3 пъти само. Е и? Кому преча? Чета там само по конкретен повод.
Аре стига! Ми да си четат без регистрация, като само ще си четат!!!

Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ън написа:
maggot написа:Охлеле...
Споко, тва е само тест- да видя кой съм аз тук...
За всеки си различнен. За мен си малко нещо неочакван бисер да ти кажа. Макар че, в тая тема, очаквано съм ти контра.
Бе не беше тва думата. Нешлифован димант? Не точно, тцъ. Шокиращ талант? Разум в бездната? Внезапен авторитет, нечакано рамо, извънредна линейка, пфу тва па кво е. Бе не си тия работи, нещо ноколо си ама кво се казва.... Се едно.
Аз, Ън, мисля че ни липсват анонимни. Аз съм другата крайност. В анонимността няма нищо мръсно. Пфу, и тва не е така. ЕДИТ:В анонимността има неочаквано малко мръсно и пошло. Тук анонимни трябва да гледат(понеже не могат да пишат заради ботовете, които, знаем, ги пуска Магот). Тва анонимно гледане ми припомня на мене миналите времена. И то когато го споменеш, понеже къде па ги гледаш тия дето ни гледат... ма както и да е, де има места в тоя форум, които направо не знам(ма знам че ги има. Централна страница, такива работи, знам аз, знам.)
Поглед на изтормозен насилник ме гледа, непредубеден поглед на дете, зла жертва, любопитен обиден, Цветан Цветанов...
Бе жалба е тоя пост по времената когато всички ние бяхме анономни. Всички бяхме метежници. И всички бяхме нас си. Сега не сме.
Аз, Ън, минах пътя от пълната анонимност до пълната контрола - модератор бях тук. Сега ми се иска да мисля че вървя наобратно. Много ми се ще. Безотговорна честност срещу цел. В кое е интересното? Не е в целенасочеността. За мен
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ето, казвам си аргументите против това предложение:
Тези регистрации са на хора, чието внимание клубът привлича или в определен момент е привлякъл по някакъв начин. Изтривайки ги, ние губим свидетелството за това.
Забелязала съм - начините на привличане на вниманието са различни - че след всеки скандал тук се регистрират един-два нови ника. Те пък са като белези от разните престрелки.

Основният ми аргумент:
Не знам по какво жали Грийн, обаче аз добре си спомням времената, когато бяхме щастливо убедени, че клубът може да се справи и без модериране. Помня и какво се случи после.
Досега съм го премълчавала, за да не дразня разни доказвачи на обратното, но сега нещо не ми пука и ще го напиша: въпреки всичко и точно след всичко онова мисля, че клубът все пак успя да съхрани стремежа към минимално модериране. Тоя дух ние си го запазихме - може би и без да го осъзнаваме докрай.
Точно затова да се иска от админите да правят излишни модераторски движения, при положение че те за щастие нямат такава склонност, ми се струва нелепо.

Ън, това място е публично, като пишеш тук, писаното излиза в гугъл. Със самото прописване си приел това условие. Единственото, което нерегистрираните не виждат, е календарът.
Единственото, което бихме показали с изтриването на непишещите регистрирани е, че се мислим за по-велики от тях.
Пък то хич не е сигурно, че сме по-велики.
Panta rhei...
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Мнемозина написа: Ето, казвам си аргументите против това предложение:
Тези регистрации са на хора, чието внимание клубът привлича или в определен момент е привлякъл по някакъв начин. Изтривайки ги, ние губим свидетелството за това.
Забелязала съм - начините на привличане на вниманието са различни - че след всеки скандал тук се регистрират един-два нови ника. Те пък са като белези от разните престрелки.

Основният ми аргумент:
Не знам по какво жали Грийн, обаче аз добре си спомням времената, когато бяхме щастливо убедени, че клубът може да се справи и без модериране. Помня и какво се случи после.
Досега съм го премълчавала, за да не дразня разни доказвачи на обратното, но сега нещо не ми пука и ще го напиша: въпреки всичко и точно след всичко онова мисля, че клубът все пак успя да съхрани стремежа към минимално модериране. Тоя дух ние си го запазихме - може би и без да го осъзнаваме докрай.
Точно затова да се иска от админите да правят излишни модераторски движения, при положение че те за щастие нямат такава склонност, ми се струва нелепо.

Ън, това място е публично, като пишеш тук, писаното излиза в гугъл. Със самото прописване си приел това условие. Единственото, което нерегистрираните не виждат, е календарът.
Единственото, което бихме показали с изтриването на непишещите регистрирани е, че се мислим за по-велики от тях.
Пък то хич не е сигурно, че сме по-велики.
подпис:
Додю Додев
упълномощен и от сър Айвънхоу :winkw:
Виж подводницата!
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Аз пък мисля, че това втренчване и чепкане на регистрации е чиста проба суета и губи-време.
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

ПАС = За и да се изтрият и да не се

І. Щото смятам, че воайорите са такива, които са имали постинги тук.

ІІ. Щото смятам, че ако някой се е регистрирал, за да:
1. Разменя лични съобщения - няма да бъде кой знае какво ограничение за него при наличието на толкова др. средства за комуникация.
2. Да следи теми и т.н. - толкова пък да му е интересно на някой... Това е контра на другото за величието.
това видях като споменато за разликите регистриран и не.

ІІІ. Нямам нерви за поддържане на немодериране, нетриене и ненещосиоще само по причина "какво ще си кажат четящите отстрани". Каквото искат. Да си намерят по-добро място.
Като някой иска да чете ще намери начин и като иска да каже нещо пак ще. И за нарушаване на права не го смятам.

ПП
Ти си Ангел. Не си човек :lol:
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

на мен ми е безразлично, могат да си се регистрират колко си искат, може и да ги изтрият, все ми е тая, аз не ги забелязвам
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Semiramis написа: ІІІ. Нямам нерви за поддържане на немодериране, нетриене и ненещосиоще само по причина "какво ще си кажат четящите отстрани". Каквото искат. Да си намерят по-добро място.
Като някой иска да чете ще намери начин и като иска да каже нещо пак ще. И за нарушаване на права не го смятам.
Абе тук малко си противоречиш. Пасивното поддържане на нещо изисква най-малко нерви.

И въпросът не е какво ще си кажат четящите отстрани, а какво ние ще искаме да им кажем с това изтриване на регистрации. Има разлика. И значение има също така.
Panta rhei...
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Мнемозина написа:
Semiramis написа: ІІІ. Нямам нерви за поддържане на немодериране, нетриене и ненещосиоще само по причина "какво ще си кажат четящите отстрани". Каквото искат. Да си намерят по-добро място.
Абе тук малко си противоречиш. Пасивното поддържане на нещо изисква най-малко нерви.

И въпросът не е какво ще си кажат четящите отстрани, а какво ние ще искаме да им кажем с това изтриване на регистрации. Има разлика. И значение има също така.
Чакай да видя. Добре. :lol: Втори опит - нито смятам, че нещо особено ще им се каже така, нито че те ще го приемат кой знае как. Сори, така мисля. Втори опит и по това - да, има разлики, но в конкретния случай..виж горния втори опит.

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

на мен не ми пречат изобщо.:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Аз се чудя как успявате да си откраднете време да пишете тука, а пък как успявате да следите и регистрации, и рожденни дни, и колко били онлайн :shocked:
това Ън не ти го разбрах защо си се ядосал за това
познаваш...или подозираш, че познаваш някои от тези хора?
Блажени са бедните духом
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Sweety написа:Аз се чудя как успявате да си откраднете време да пишете тука, а пък как успявате да следите и регистрации, и рожденни дни, и колко били онлайн :shocked:
на входа всичко това го пише - кой има да черпи, кой се е регистрирал последен, колко човека (видими, невидими и гости) има в момента в клуба
трябва само един поглед
Изображение
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа: познаваш...или подозираш, че познаваш някои от тези хора?
100%

Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Ън написа:
100%
Ангеле не само войорите а и клубарите активни като гледам им е през оная работа дали някой ги гледа. То като ше е така по добре да се изтрие всичко освен първа, аде и втора страница по количество мнения и ше е харно.:lol:
п.п. ми да гледат, да завиждат, нали зочо умираше, разпадаше се и прочее:cool:
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Kent написа:
Ън написа:
100%
Ангеле не само войорите а и клубарите активни като гледам им е през оная работа дали някой ги гледа. То като ше е така по добре да се изтрие всичко освен първа, аде и втора страница по количество мнения и ше е харно.:lol:
п.п. ми да гледат, да завиждат, нали зочо умираше, разпадаше се и прочее:cool:
Ми да си гледат без да имат регистрации, къф е проблема?:bigsmile:

Как шсъ разпада, бе? Шсъ разпадне, га и ние се разпаднем... :crazy:

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:
100%
ОК
сега ме гложди да питам дали са жени...и дали са майни... :winkw:
но няма да те питам
...
нали беше по-добре на хората в устата...лол...отколкото в краката
...
(мале, така понякога като не знам нищичко от клюките и интригите в 3о4о и направо ще се пръс-на...от любопитство)
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

snowprincess написа:
Sweety написа:Аз се чудя как успявате да си откраднете време да пишете тука, а пък как успявате да следите и регистрации, и рожденни дни, и колко били онлайн :shocked:
на входа всичко това го пише - кой има да черпи, кой се е регистрирал последен, колко човека (видими, невидими и гости) има в момента в клуба
трябва само един поглед
знам snow
но аз почти винаги влизам направо...цитирайки някое мнение или нов пост и я пропускам тази първа страница...затова така мисля
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа:
Ън написа:
100%
ОК
но няма да те питам
...
...
(мале, така понякога като не знам нищичко от клюките и интригите в 3о4о и направо ще се пръс-на...от любопитство)
:kangel: Една и във фейса ме беше намерила. Ама там има механизми за ограничаване на достъп...

Изображение
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ън написа:
Sweety написа:
Ън написа:100%
ОК
но няма да те питам
...
...
:kangel: Една и във фейса ме беше намерила. Ама там има механизми за ограничаване на достъп...
хихихихихихи :grin: :winkw:
стига бееее
:lol: и сега какво? искате ли жени, или не искате...по принцип
...
ами Елби и Боев дето се джавкат...там жена има ли намесена? :-)
и въобще някак си поне намек да имаше още като пускаше темата, че става дума за жени, Ън...аз чета ли чета
:winkw:
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа: хихихихихихи :grin: :winkw:
стига бееее
...
и въобще някак си поне намек да имаше още като пускаше темата, че става дума за жени, Ън...аз чета ли чета
Искам определен тип жени, с които да си правя мохабет. Други не ми трябват. Разни интриги и т.н., аре нема нужда- стар съм за тия работи и моногамен. :cool:
Между джавкащите се няма жена намесена- виж позадоволих ти любопитството... :lol:

Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ън написа:
стига бееее
...
Искам определен тип жени, с които да си правя мохабет. Други не ми трябват. Разни интриги и т.н., аре нема нужда- стар съм за тия работи и моногамен. :cool:
Между джавкащите се няма жена намесена- виж позадоволих ти любопитството... :lol:
Ех, че си и ти... трябваше първо да понагнетиш напрежението поне.
Пък сега - такава скука! :lol:
Panta rhei...
Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Пиша, само да за да видя, колко постинга имам. :grin:

Edit:
Имам някакви, не съм...т'ва фенското, дето го беше написал. :lol:

Изтривайте ги тия без постингите, хак да им е. Нека се мъчат с нови регистрации, когато се решат да пишат или да не пишат :blink::lol:
Изображение
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Йон написа:Пиша, само да за да видя, колко постинга имам. Big Grin
Ти така си мислиш.
Йон написа:Изтривайте ги тия без постингите, хак да им е. Нека се мъчат с нови регистрации, когато се решат да пишат или да не пишат :blink::lol:
Чувам ти доводите и може да се съглася с горното.
При добър тестов въпросник..
:blum:

Аватар
Йон

Мнение от Йон »

Току що поДпълних някакъв за ЧеКа, струва ми се сравнително подходящ. :)

*така си мислех, после взех та размислих. Зададох си въпроси, после отговори. Установявам, че съм доста разбран човек. :cool:
Изображение
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

разчиташ, че ще са достатъчно мързеливи и няма да си направят нови ли? :winkw:
just perfect
jazz

Мнение от jazz »

трябва да не пишеш
за да нараниш воайорите
не ли :lol:
Аватар
holi_day

Мнение от holi_day »

Green Light написа:За всеки си различнен. За мен си малко нещо неочакван бисер да ти кажа. Макар че, в тая тема, очаквано съм ти контра.
Бе не беше тва думата. Нешлифован димант? Не точно, тцъ. Шокиращ талант? Разум в бездната? Внезапен авторитет, нечакано рамо, извънредна линейка, пфу тва па кво е. Бе не си тия работи, нещо ноколо си ама кво се казва.... Се едно.
Аз, Ън, мисля че ни липсват анонимни. Аз съм другата крайност. В анонимността няма нищо мръсно. Пфу, и тва не е така. ЕДИТ:В анонимността има неочаквано малко мръсно и пошло. Тук анонимни трябва да гледат(понеже не могат да пишат заради ботовете, които, знаем, ги пуска Магот). Тва анонимно гледане ми припомня на мене миналите времена. И то когато го споменеш, понеже къде па ги гледаш тия дето ни гледат... ма както и да е, де има места в тоя форум, които направо не знам(ма знам че ги има. Централна страница, такива работи, знам аз, знам.)
Поглед на изтормозен насилник ме гледа, непредубеден поглед на дете, зла жертва, любопитен обиден, Цветан Цветанов...
Бе жалба е тоя пост по времената когато всички ние бяхме анономни. Всички бяхме метежници. И всички бяхме нас си. Сега не сме.
Аз, Ън, минах пътя от пълната анонимност до пълната контрола - модератор бях тук. Сега ми се иска да мисля че вървя наобратно. Много ми се ще. Безотговорна честност срещу цел. В кое е интересното? Не е в целенасочеността. За мен
даааа
така са нещата и за мен
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа

това май е другото лице на скуката
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Мнемозина написа:
Ън написа:
стига бееее
...
Ех, че си и ти... трябваше първо да понагнетиш напрежението поне.
Пък сега - такава скука! :lol:
няма такова нещо Мнемо
..аз така ли иначе не му вярвам и съм много добра в нагнетяването и понагнетяването и ако трябва сама ще си го нагнетявам напрежението :-)
не не!...не може да няма поне някакъв женски оттенък в цялата история
хич не ми се чувстава задоволено любопитството :mad:
Блажени са бедните духом
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Sweety написа: ..аз така ли иначе не му вярвам и...
На мен ли не вярваш? :lol: Хаха... А трябва. Аз не лъжа. Или го правя изключително рядко...ама не и тук:cool:

Изображение
Публикувай отговор