случайно някой да е чувал за някой, който да го е пробвал
или поне някой да разбира от лъчи
мерси предварително
Говори ми.Semiramis написа:светлинна терапия
мерси предварително

преди малко синът ми видя рекламата от линка ти и рече, че баба му ползва това и е доволна. Не знам дали не си внушава жената, но е електроинженер и съвсем не е прост потребител. По думите на малкия, тя го ползва всеки ден вече години и не е боледувала през това време...Не знам да вярвам ли...Ще я питам.Semiramis написа:светлинна терапия
мерси предварително
Да, сега се сетих с какво съм го свързала, но там наистина се гледа слънцето.Ън написа:
Говори ми.
Обикновенно не тормозя много пациентите си и им спестявам 3000 лукса в очите, когато не им бъркам в устата. Ама тази вика- нека ми свети, няма проблем. Аз мога Слънцето да гледам няколко минути без проблем, та тази ли лампичка...
И после ми разказа за тази терапия...
онова за безплатната слънчева манджа ли?Мнемозина написа:Да, сега се сетих с какво съм го свързала, но там наистина се гледа слънцето.Ън написа:
Говори ми.
Обикновенно не тормозя много пациентите си и им спестявам 3000 лукса в очите, когато не им бъркам в устата. Ама тази вика- нека ми свети, няма проблем. Аз мога Слънцето да гледам няколко минути без проблем, та тази ли лампичка...
Бях пускала линк тук.
Ама кога си го казвал това?! Аз не съм разбрал, бе!WALL-E написа:...
както многократно съм повтарял, цигареният дим и алкохола
според всеки запитан радиестезист резонират на честотата на здравото човешко тяло
сиреч, те не разболяват- приписват им катализирането на вече болен организъм и е верно
....
Е то това е крайност - със слънчевата манджа.windcolours написа:онова за безплатната слънчева манджа ли?Мнемозина написа:Да, сега се сетих с какво съм го свързала, но там наистина се гледа слънцето.Ън написа:
Говори ми.
Бях пускала линк тук.Ако беше вярно, Третият свят отдавна да е спрял да гладува, защото поне слънце има там в изобилие....
Ааа, народът говори за някакви места, дето слънце не огрявало.WALL-E написа:да. нарича се резонанс.
всяка клетка резонира на определена честота
според всеки запитан радиестезист резонират на честотата на здравото човешко тяло
сиреч, те не разболяват- приписват им катализирането на вече болен организъм и е верно
същото е и със светлината- лекува, или разболява
също както звуците
например като си пуснеш иранска народна музика, колко общо ще намериш с родопските тактове...
за разлика от билките, които действат регионално
светлина има навсякъде по света
обаче е за сезонни афективни разстройства, четох.Мнемозина написа:Тъкмо щях да кажа, че съм чувала нещо, но не помня откъде - и видях, че не е за психологически проблеми това.
Не, за това не съм.
Май и за другото не съм.
да разбирам, че и с твоята лампа става ли?Ън написа:Говори ми.Semiramis написа:светлинна терапия
мерси предварително
знаех си аз, че ще се обади някой.windcolours написа: преди малко синът ми видя рекламата от линка ти и рече, че баба му ползва това и е доволна. Не знам дали не си внушава жената, но е електроинженер и съвсем не е прост потребител. По думите на малкия, тя го ползва всеки ден вече години и не е боледувала през това време...Не знам да вярвам ли...Ще я питам.
Фриски май също разказваше за това. Но каза и че не го прави.Nejimaki-dori написа:Зълва ми с мъжа и са се запалили по това и казват, че се чувствали много добре. Пък и е безплатно
що питаш? естествено, че щом е с неговата лампа, ще става...Semiramis написа: да разбирам, че и с твоята лампа става ли?
Света вода ненапита написа:що питаш? естествено, че щом е с неговата лампа, ще става...Semiramis написа: да разбирам, че и с твоята лампа става ли?
п.п.брато, имаш да черпиш една бира - за рекламата...
Semiramis написа:альоу...
нямам намерение да плащам, нали е ясно.
може със слънчева бира, ако и хвана/хванеш цаката.
би ли си довършил мисълта?WALL-E написа:да. нарича се резонанс.
всяка клетка резонира на определена честота
същото е и със светлината- лекува, или разболява
също както звуците
например като си пуснеш иранска народна музика, колко общо ще намериш с родопските тактове...
за разлика от билките, които действат регионално
светлина има навсякъде по света
е, сега сигурно ще искаш и цялата вълнова и оптична теория да ти обЯсни в две изречения...Semiramis написа: би ли си довършил мисълта?
или по-направо да кажеш какво като една светлина е поляризирана и с широк диапазон.
некохерентност и нискоенергийност ги разбрах.
мен пък повече ме е страх от някакви лампи, отколкото природни алтернативи..latrevw написа:сега отворих линка и само бегъл поглед хвърлих, преди доста години, пробвахме да се лекуваме с такава лампа. не точно същата, като дизайн беше по-друга.
аз много видим резултат не видях, може би трябва да се "печеш" постоянно, а аз не го направих
според мен е измишльотина
ми да.Света вода ненапита написа:е, сега сигурно ще искаш и цялата вълнова и оптична теория да ти обЯсни в две изречения...Semiramis написа: би ли си довършил мисълта?
или по-направо да кажеш какво като една светлина е поляризирана и с широк диапазон.
той все пак е най-обикновен робот-чистач, а не висококвалифициран робот-учен...
размиваш ми темата.Света вода ненапита написа:ти, в работите на министъра на финансите, не се бъркай!Semiramis написа: и на общия баланс как влияе.
ето!Света вода ненапита написа:добре де, като не искаш да ти пиша, кажи... няма да ти пиша, ама що ми мислиш и злото?
тва ше съсипе световната икономика, не може така!:lol:Nejimaki-dori написа:Зълва ми с мъжа и са се запалили по това и казват, че се чувствали много добре. Пък и е безплатно
хехе..Света вода ненапита написа:споко, то само за сега е безплатно...Амаранта написа: тва ше съсипе световната икономика, не може така!:lol:
като се набере достатъчно пазар, всичко ще си влезе в нормалните граници...
хапеш леко.Света вода ненапита написа:1. аз не мисля, аз "захапвам" хората (справка - питай почти...)Semiramis написа:
значи мислиш, че е зло, но няма да ми го кажеш направо, за да отида аз!!!
2. ти първа ми предложи да съм опитно зайче...
абе, сега се сетих някои неща относно темата...Semiramis написа: хапеш леко.
а аз бях благодорна и замаскирах тази си алтруистична проява с хапливост.
ма кой ти оценява.
против съм тестване върху зайчета..принципно...
аз съм пробвала и действа. обаче слънцето трябва да го гледам от брега на калиакра, или пъ от носа на ферибота от бари, или пъ в крайна сметка просто да съм отпускаМнемозина написа:Е то това е крайност - със слънчевата манджа.
Но идеята да се гледа слънцето в подходящите за това часове и че така човек си намества енергиите, никак не е лоша.
Само кой да става толкова рано, нали, а по залез слънце колко е натоварено...
Айвъна е прав..няма как да ти изчета учебниците с 2 думиSemiramis написа: би ли си довършил мисълта?
интересно, не бях чела за това, гледала съм право в слънцето и съм с две изгорени точки, като прогорено от цигара, на ретината, като гледам в различни пососки се местят заедно с погледа миNejimaki-dori написа:Зълва ми с мъжа и са се запалили по това и казват, че се чувствали много добре. Пък и е безплатно

ъъъ... може ли само да добавя още нещо... онова "Оммммм..." на будистите, всъщност, представялява един вид "настройка" или "синхронизация" на честотите в двете полукълба на мозъка. нещо, като камертон, който настройва целия оркестър...WALL-E написа: Айвъна е прав..няма как да ти изчета учебниците с 2 думи
приеми, че всеки вид клетки /те са специализирани в дейностите си/ реагират на някоя нота
всяка светлина е вибрация- нота
колкото по-навътре е органа, толкова на по-ниска честота реагира
нещо като ириса с кръговете си, които отговарят за групите органи в дълбочина
и невроните от там се явяват и светловоди до
просто предават вибрациите и захранват
всяка честота създава необходимият за клетката продукт
примерно витамин Д щот ти е най-известен предполагам /а слънцето е най-големият източник на енергия/
и съответно на енергия от всеки продукт, който иначе поглъщаме с по-ниско кпд естествено
щото колкото и съвършенна химическа лаборатория да ни е тялото...не мое на 100%
въпроса е доколко този нескопосан човешки продукт е във възможността си да компенсира
или пресъздаде липсата на такава слънчева енергия
вместо човек да излезе навън поразголен и тялото му да си вземе всичко що му е необходимо
прочети някоя книга за ирисова диагностика ако ти попадне и ще намериш отговорите предполагам
мерси и на дваматаСвета вода ненапита написа:ъъъ... може ли само да добавя още нещо... онова "Оммммм..." на будистите, всъщност, представялява един вид "настройка" или "синхронизация" на честотите в двете полукълба на мозъка. нещо, като камертон, който настройва целия оркестър...WALL-E написа: щото колкото и съвършенна химическа лаборатория да ни е тялото...не мое на 100%
въпроса е доколко този нескопосан човешки продукт е във възможността си да компенсира
или пресъздаде липсата на такава слънчева енергия
вместо човек да излезе навън поразголен и тялото му да си вземе всичко що му е необходимо
прочети някоя книга за ирисова диагностика ако ти попадне и ще намериш отговорите предполагам