Кога сте пили биричка заедно за последно?
Кога сте пили биричка заедно за последно?
Софията виждате ли се?
Искате ли?
Искате ли?
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
- windcolours
не за концерта, значи може преди или след, абе по-добре преди, че ще сме с децата, пък и ти каза, че не трябва да окъснявашАмаранта написа:За концерта на Джудас ли?latrevw написа:като гледам до тук все хубави хора сте се събрали
ако не се организирате, аз на 8-ми юли съм в София, дайте и тогава да се видимМоже, да, ама ние сме на концерт. Или преди, или след, що не и по време на..?
като наближи, ще ви припомня
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- Света вода ненапита
Re: Кога сте пили биричка заедно за последно?
искаш ли истината?itcome написа:Софията виждате ли се?
Искате ли?
ето тия: няма кой да го организира.
прасни една тема с място, дата и час и ще се сберем...
Виж подводницата!
- windcolours
ще! И после да няма "ама аз не мога...ама защо там ...ама защо тогава...." Всеки отказ ще се третира като дезертьорство във военно време и самоотлъчилият се ще плати общата сметкаСвета вода ненапита написа:искаш ли истината?itcome написа:Софията виждате ли се?
Искате ли?
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
- Света вода ненапита
ъъъ... няма проблеми, затова и казвам "ограниченията" си... другите понеделник и вторник са ми последните за този семестър заети вечери.windcolours написа:ще! И после да няма "ама аз не мога...ама защо там ...ама защо тогава...." Всеки отказ ще се третира като дезертьорство във военно време и самоотлъчилият се ще плати общата сметкаСвета вода ненапита написа:искаш ли истината?itcome написа:Софията виждате ли се?
Искате ли?
Виж подводницата!
супер идея, но идват приятели от щатите и няма да мога... айде, намерете и още някой ден след това и с кеф ще минаitcome написа:Няма по лесно нещо:
София, Четвъртък 19.5.2011 Езетото Ариана, Сръбската скара след 19 :)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- windcolours
- windcolours
Е мястото едва ли някой не го знае... до спирка на метро (Университета) и най-комуникативното място Орлов Мост... автобуси да искаш....shshtt написа:е ми ти ги изненада с мястото на срещата и затова млъкнаха мързелите му с мързели:lol:
как след работа да стигнат дотам и после с какъв транспорт да се приберат
щото са пиянки и няма да са моторизирани
дай напътствия за градския транспорт или най-добре премести срещата на центъро
Има огромен паркинг на стадиона, който се празни след 18.
Отворено е с огромни джамове, за да е конфортно за непушачите. Има маси и навън и са покрити за дъжд.
Четвъртък, "малкия петък", човек може да си поотпусдне душата без да си разваля плановете за класическия край на седмицата.
19 е възможо най-ранния час... всеки според пътя или само да мине, да отпие, и да прегръща домочадието още преди филма по ТВ-то :)
Кърти, чисти, извозва...
- windcolours
Гаспод ме упълномощи да съобщя,че щял да дойде.
Казвам го, за да мотивирам останалите. Ако не се мотивирате, той ще го приеме много навътре и няма да ви плати сметката.
Ванка, ся като написа за японската кухня и джагите у вас, мисля, че си докара беля на главата. И 3о4о у дома ти.
Казвам го, за да мотивирам останалите. Ако не се мотивирате, той ще го приеме много навътре и няма да ви плати сметката.
Ванка, ся като написа за японската кухня и джагите у вас, мисля, че си докара беля на главата. И 3о4о у дома ти.
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
windcolours написа:Гаспод ме упълномощи да съобщя,че щял да дойде.
няма да мръдна оттук докато не видя края
шшшшшиии търпите още един воайор, това е.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Света вода ненапита написа:ъ? ко кайш?WALL-E написа:окончателно ме изгуби за тая кауза
сори
альоооо, точно ТЕБ, ако те няма на уреченото място в уречения час, ку знайш ко те чака... просто ... ще си развихря фантазията...
хиля се и това е
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Green Light
- Nejimaki-dori
И къде това. На джагите не държа, ама за сушито ...itcome написа:Цък, буквално е ;) Джага и суши :)
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
супер!
кажи сега, че ти се яде суши

ПП
аз може да дойда да пия едно от Гаспод междувременно

кажи сега, че ти се яде суши
ПП
аз може да дойда да пия едно от Гаспод междувременно
- windcolours
не, не...супер стана!Мнемозина написа: Яде ми се суши.
Нещо друго да ми се яде?
А студено ли ми е?
Така става ли?
П.П. В другата тема нали не се престарах?:lol::lol:
дано не се изкаже някой там по друг въпрос.
не ти е студено. щото ще вземеш да изокаш в темата за времето и ще развалиш поетичния финал на Шштт.
за яденето - утре ще ти отговоря. дотежа ми нещо (