- чиба!
- бжжжжжжжжжж
- ох. да ти се не видяло макар!
- бжжжжжжж
- виж сега, като жена на жена ти говоря, върви да смучеш от някой мъж. Дръж се като жена, за Бога!
- бж!!!!!!
Вече цели 10 мин не съм го чула този комар.
доколкото си спомням в най-близката ти околност има две отрочета от мъжки пол... браво бре... навираш ги бедните деца направо в "лапите" на комарите, а?windcolours написа: - виж сега, като жена на жена ти говоря, върви да смучеш от някой мъж. Дръж се като жена, за Бога!
те са деца, не са мъже ..сър Айвънхоу написа:доколкото си спомням в най-близката ти околност има две отрочета от мъжки пол... браво бре... навираш ги бедните деца направо в "лапите" на комарите, а?windcolours написа: - виж сега, като жена на жена ти говоря, върви да смучеш от някой мъж. Дръж се като жена, за Бога!
охооо... и ги обиждаш?! ужас!windcolours написа: те са деца, не са мъже ..
ама ти на инглиш ли и говори, бе? ;-)windcolours написа:- бжжжжжжжжжжжж
- чиба!
- бжжжжжжжжжж
- бжжжжжжж
![]()
- виж сега, като жена на жена ти говоря, върви да смучеш от някой мъж. Дръж се като жена, за Бога!
- бж!!!!!!
прави им комплиментсър Айвънхоу написа:охооо... и ги обиждаш?! ужас!windcolours написа: те са деца, не са мъже ..
заглавието ми дойде само като асоциация с името на филма от Алмодовар. Не знам защо винаги ми идва в главата на английскиSweety написа:ама ти на инглиш ли и говори, бе? ;-)windcolours написа:- бжжжжжжжжжжжж
- чиба!
- бжжжжжжжжжж
- бжжжжжжж
![]()
- бж!!!!!!
като гледам заглавието на темата ти
все пак е било българче комарчето
колко голямо беше?
щтт тихо бе жена...windcolours написа:А опитът ми от снощи недвусмислено показа, че жените разбираме от разумни доводи
редки са й зъбите и всичко си казва тя!Sweety написа: щтт тихо бе жена...
не се издавай така! Дръж се малко на положение...(май така се казваше, a)
и аз така си мислех за моя дребосък вкъщи докато не го чух как омайва една девойка:windcolours написа:
те са деца, не са мъже ..
Тук пък има едно птиче, дето ми отговаря на мислите даже.windcolours написа:- бжжжжжжжжжжжж
- чиба!
- бжжжжжжжжжж
- бжжжжжжж
![]()
- бж!!!!!!
ЛСД, а?itcome написа:Снощи, по първи петли се събуждам от пърхане на криле... ставам включвам осветлението никой... будя Пап обяснявам: -кРИЛЕЕЕЕ!... сънувал съм бил...
Пред 10 минутки се прибирам у дома и... един прилеп си кръжи наоколу... т.е. крилете...
Ще ме осунабулстват те!!!
Малко мляко и бисквитки и с блага дума си тръгна сам :)))))
Ти с твоите комари...
или мислиш такива неща, че си е глътнало езика.Мнемозина написа:
Тук пък има едно птиче, дето ми отговаря на мислите даже.
Вчера си мислех - да взема да сготвя нещо? - и то веднага "Ц, ц, ц, ц..."
Много разбрано пиле ми се стори, обаче днес си мълчи. Сигурно нищо не мисля.
bead_ написа:и аз така си мислех за моя дребосък вкъщи докато не го чух как омайва една девойка:windcolours написа:
те са деца, не са мъже ..
ТОЙ: здравей!
ТЯ: познаваме ли се?
ТОЙ: аз те познавам, ти си актриса в моя филм. бъдещия ми филм, де.