Природен газ в Кипър
- Green Light
Природен газ в Кипър
Откриха големи залежи природен газ край Кипър
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4195131
Кипърски професор наскоро прогнозира, че Кипър ще стане най-богатата страна в Европа след откриването и експлоатацията на природния газ на острова.
"Нобъл енерджи" започна сондажи за природен газ южно от острова в края на миналия месец, което предизвика недоволството на Турция. Анкара твърди, че това лишава кипърските турци от правото им на дял от приходите.
Какво ли има да става?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4195131
Кипърски професор наскоро прогнозира, че Кипър ще стане най-богатата страна в Европа след откриването и експлоатацията на природния газ на острова.
"Нобъл енерджи" започна сондажи за природен газ южно от острова в края на миналия месец, което предизвика недоволството на Турция. Анкара твърди, че това лишава кипърските турци от правото им на дял от приходите.
Какво ли има да става?
Re: Природен газ в Кипър
Ми, например, откриване на големи залежи на петрол в Гърция.Green Light написа:
Какво ли има да става?
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Или пък въпроси като европейска държава ли е Кипър.maggot написа:Ми, например, откриване на големи залежи на петрол в Гърция.Green Light написа:
Какво ли има да става?
Ква европа, бе?Green Light написа: Или пък въпроси като европейска държава ли е Кипър.
И без това разни русо-азиатни олигарси и арабски магнати почнаха поплъзновения да купуват европейските държави и като ги гледам ония, особено с по-големите дългове, прилягват.
Пак ще останем на опашката, да знаеш.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
на тая опашка съм навита да оставам...maggot написа: Пак ще останем на опашката, да знаеш.
just perfect
и злато и диаманти...maggot написа:Ми, например, откриване на големи залежи на петрол в Гърция.Green Light написа:
Какво ли има да става?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
по-вероятно от стойна, красива гъркиня без мустациELBI написа:и злато и диаманти...maggot написа:Ми, например, откриване на големи залежи на петрол в Гърция.Green Light написа:
Какво ли има да става?
just perfect
shshtt написа:ако и сега не се сбият значи траен мир се е установил там
четох днес, че Русия предлагала да развърже кесията и да помогне на ЕС.
щото руския ми е по-близък език от китайския и
шансове някакви ще имам в новото време
си мисля
...
та и аз съм оптимист
за Кипър в ЕС
и за ЕС с Русия
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
е, има толкова гъркини от български произход ... еле пък в северна Гърция са към 90%bead_ написа:по-вероятно от стойна, красива гъркиня без мустациELBI написа:и злато и диаманти...maggot написа: Ми, например, откриване на големи залежи на петрол в Гърция.
Преди 5-6 години по един проект като бачкахме (имали сме няколко проекта с гърците - те умеят да печелят от комисията такива) имаше една хубава, ама наистина много хубава гъркиня. Не бе, не се майтапя, нито те пързалям
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.