Въпроси към Грийна

Все същите
Аватар
Глас в пустиня

Въпроси към Грийна

Мнение от Глас в пустиня »

Грийни, задавам ти въпросите кратко и ясно, искам да ми отговориш точка по точка по същия начин, без увъртания и други подобни чалъми от арсенала на безгръбначните. :-)

1. Как се нарича човек(избягвам думата мъж, за да не обиждам мъжете), който започва флирт или направо да го наречем любовен роман с омъжена жена която има 3 (словом - три) деца с ясното съзнание, че по този начин може да навреди, ако не на жената, то поне на децата?

2. Как се нарича човек, който заплашва майката на 3(словом - три) деца, че ще напише донос до социалните служби, че не си гледа децата с ясното съзнание, че ще навреди, както на жената така и надецата?

Предварително благодаря за отговорите ти, защото предполагам, че все още ти е останало самоуважение. :-)
А от това как ще отговориш зависи дали ще продължим с въпросите.:-)

Всъщност, ще ми е интересно да прочета мненията и на клубарите! :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

1. хаха, ай сега жените с три деца не могат ли да имат любовници? и да не би той насила да й е любовник, ако тя не помисли за последствията за собствените си деца, едва ли друг ще го направи? па и защо да й навреди един любовник?
2. нямам идея каква ви е закачката с Грийна, но както знаеш наскоро имаше деца, които изгоряха при пожар в къщи; дали тяхната майка добре ги е гледала? но това са въпроси, на които не може да се даде отговор. има две страни и всеки вижда нещата от своя гледна точка и никой не може да е обективен.

не знам какво си набрал, но наистина всичко, което правим или не правим, се отразява на децата ни. добре, че е кръвната връзка и успяваме да си простим взаимно и да се обичаме.

п.п. ох, сега видях в другата тема, че ставало дума за Елинида. Моля, горното ми мнение да се разглежда като такова, отнасящо се до хипотетична ситуация, а не за конкретния казус :-)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Green Light

Re: Въпроси към Грийна

Мнение от Green Light »

Ивайло написа:Грийни, задавам ти въпросите кратко и ясно, искам да ми отговориш точка по точка по същия начин, без увъртания и други подобни чалъми от арсенала на безгръбначните. :-)

1. Как се нарича човек(избягвам думата мъж, за да не обиждам мъжете), който започва флирт или направо да го наречем любовен роман с омъжена жена която има 3 (словом - три) деца с ясното съзнание, че по този начин може да навреди, ако не на жената, то поне на децата?

2. Как се нарича човек, който заплашва майката на 3(словом - три) деца, че ще напише донос до социалните служби, че не си гледа децата с ясното съзнание, че ще навреди, както на жената така и надецата?

Предварително благодаря за отговорите ти, защото предполагам, че все още ти е останало самоуважение. :-)

Всички въпроси и целия постинг са написани сякаш аз съм бил любовник на някаква жена с три деца, после съм и направил кал, като съм я докладвал някъде и накрая ме призоваваш да проявя доблест с риторичния въпрос за себеуважението.

Иначе въпросите ти са тъпи. Откъде да знам как се нарича такъв човек. Може да се казва Иларион Матев Григоров. Но като се замислиш, може и въобще да не е Григоров, а да е Берлусконов. Има такава възможност.

Вчера един съсед ме среща гръмогласно "Докога! Докога от парното ще ни надписват сметките." Викам до 12 декември.
Кво да му кажа.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Ивайло написа:

мнението за онзичовеккойтонезнаемощекаксенарича, за тебе или за грийна?

п.п. мнението за теб и за грийна ми е :kiss:
just perfect
Аватар
Глас в пустиня

bead_ написа:
мнението за онзичовеккойтонезнаемощекаксенарича, за тебе или за грийна?

п.п. мнението за теб и за грийна ми е :kiss:
Бе, ставаше въпрос за ония с бързите ципове, дето като ги лепнат на калъп и оревават орталъка...ама и така отговорът ти ми харесва.:bigsmile:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Всички въпроси и целия постинг са написани сякаш аз съм бил любовник на някаква жена с три деца, после съм и направил кал, като съм я докладвал някъде и накрая ме призоваваш да проявя доблест с риторичния въпрос за себеуважението.

Иначе въпросите ти са тъпи. Откъде да знам как се нарича такъв човек. Може да се казва Иларион Матев Григоров. Но като се замислиш, може и въобще да не е Григоров, а да е Берлусконов. Има такава възможност.

Вчера един съсед ме среща гръмогласно "Докога! Докога от парното ще ни надписват сметките." Викам до 12 декември.
Кво да му кажа.
Муйко или Путьо Маринкин става ли? Иначе отговорите ти са тъпи. Защото направи точно това което очаквах от тебе - опитваш се да избягаш от същината на въпросите, затова, утре, вдругиден или било кога, когато те наричам "дрисльо", "мекотело", "безгръбначно"... нямаш право да ми се сърдиш. :-)

Иначе, вчера един съсед ми вика гръмогласно "Здрасти, к`во с`тааа?". Викам - Оди се чукай. Какво да му кажа.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:1. хаха, ай сега жените с три деца не могат ли да имат любовници? и да не би той насила да й е любовник, ако тя не помисли за последствията за собствените си деца, едва ли друг ще го направи? па и защо да й навреди един любовник?
2. нямам идея каква ви е закачката с Грийна, но както знаеш наскоро имаше деца, които изгоряха при пожар в къщи; дали тяхната майка добре ги е гледала? но това са въпроси, на които не може да се даде отговор. има две страни и всеки вижда нещата от своя гледна точка и никой не може да е обективен.

не знам какво си набрал, но наистина всичко, което правим или не правим, се отразява на децата ни. добре, че е кръвната връзка и успяваме да си простим взаимно и да се обичаме.

п.п. ох, сега видях в другата тема, че ставало дума за Елинида. Моля, горното ми мнение да се разглежда като такова, отнасящо се до хипотетична ситуация, а не за конкретния казус :-)
Лат, ти си повече мъж от мнозина списващи тук дето вържат гащи. :-)

Да приемам ли че е нормална извънбрачната връзка? Чувал съм, пък и по филмите съм гледал(:winkw:), че в "нормалните страни" дето все даваме за пример, когато видиш хубава жена в заведение и решиш да пофлиртуваш, първо се осведомяваш дали е семейна. :-)
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ивайло написа: Да приемам ли че е нормална извънбрачната връзка? Чувал съм, пък и по филмите съм гледал(:winkw:), че в "нормалните страни" дето все даваме за пример, когато видиш хубава жена в заведение и решиш да пофлиртуваш, първо се осведомяваш дали е семейна. :-)
уф, аз пък съм гледала наживо как мъжете разбират, че една жена е семейна, но пък я харесват и почват да флиртуват, за да разберат дали имат шанс. и после нещата се развиват според както им харесва на тях двамата.

не знам кое е нормално и кое не. факт е, че много хора имат извънбрачна връзка. за сега, това не е моя избор, но всеки си знае сам за себе си. а да не говорим, че има и мъже, и жени, които просто не могат без това. може би нещо им липсва, може би са спортисти в тази област, те си знаят. аз не мога да ги съдя, това си е тяхна работа. всеки сам за себе си знае.
единственото, което ми е адски неприятно, е като се разделят и като вземат да се плюят. най-честно е всеки по пътя си, мирно и щастливо. другото е селяния. никой никому не е длъжен и никой на никого не може да се сърди, че вече не искал да се чукат :)
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:... те си знаят. аз не мога да ги съдя, това си е тяхна работа. всеки сам за себе си знае.
...
ОК! Приемаш ли тогава и изоставените деца по пансиони и сиропиталища? За тяхното състояние би ли "осъдила" някого?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ивайло написа:
Green Light написа:

Кво да му кажа.
Муйко или Путьо Маринкин става ли? Иначе отговорите ти са тъпи. Защото направи точно това което очаквах от тебе - опитваш се да избягаш от същината на въпросите, затова, утре, вдругиден или било кога, когато те наричам "дрисльо", "мекотело", "безгръбначно"... нямаш право да ми се сърдиш. :-)

Иначе, вчера един съсед ми вика гръмогласно "Здрасти, к`во с`тааа?". Викам - Оди се чукай. Какво да му кажа.
Тва оди се чукай в интернет ли му го каза?

Ивайло, ти сега за първи път се притесни да не взема да ти се разсърдя. Или си просто в добро насроение?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ивайло написа:
latrevw написа:1. хаха, ай сега жените с три деца не могат ли да имат любовници? и да не би той насила да й е любовник, ако тя не помисли за последствията за собствените си деца, едва ли друг ще го направи? па и защо да й навреди един любовник?

Лат, ти си повече мъж от мнозина списващи тук дето вържат гащи. :-)

Да приемам ли че е нормална извънбрачната връзка? Чувал съм, пък и по филмите съм гледал(:winkw:), че в "нормалните страни" дето все даваме за пример, когато видиш хубава жена в заведение и решиш да пофлиртуваш, първо се осведомяваш дали е семейна. :-)
Винаги съм се впечтлявал от любезното ти отношение към жените. И към Елинида, и към Латрево, и изобщо...
Значи виждаш ти една хубава жена в заведение и какво правиш после?
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

Ивайло написа:
latrevw написа:... те си знаят. аз не мога да ги съдя, това си е тяхна работа. всеки сам за себе си знае.
...
ОК! Приемаш ли тогава и изоставените деца по пансиони и сиропиталища? За тяхното състояние би ли "осъдила" някого?
не виждам връзката...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

То твоите въпроси могат да се погледнат и от друга страна.

- Как се нарича жена с 3 (словом - три) деца, която започва любовен роман с мъж, имайки ясното съзнание, че по този начин може да навреди на децата си?

Прекалено ти е сексистки насочен въпроса. Жената също участва в цялата работа. И при всеки един подобен казус има поне двама виновни - мъжа и жената. Поне.

Но дори и да допуснем, че мъжа още от самото начало си е бил калъф и единствената му цел е била да унижи жената и децата й, то тия работи обикновено се хващат подсъзнателно - една червена светлинка почва да мига, ако не и да вие сирена. Ама някой (в случая жената) трябва да обърне внимание на тази светлинка, ако разбира се изобщо държи на децата си. А не да гледа влюбено и да мисли само за себе си и за момента.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

................
Последно промяна от snowprincess на 03.11.11, 21:36, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

.............
Последно промяна от shshtt на 03.11.11, 21:57, променено общо 1 път.
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

Green Light написа: Всички въпроси и целия постинг са написани сякаш аз съм бил любовник на някаква жена с три деца, после съм и направил кал, като съм я докладвал някъде и накрая ме призоваваш да проявя доблест с риторичния въпрос за себеуважението.
Ъъ, а не ли?! Щото и аз така го разбрах. Явно било друго :huhthink:
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

...............
Последно промяна от snowprincess на 03.11.11, 21:37, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
shshtt

Мнение от shshtt »

........
Последно промяна от shshtt на 03.11.11, 21:57, променено общо 1 път.
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Сноу, остави. Няма смисъл.
Нито мъжът, нито жената са малки. Па може и той да е бил излъгания, знае ли човек какво всъщност се е случило? Надали и БоЕВ е наясно, ама повтаря като папагал онова, което е чул единствено и само от едната страна. Което, както и да го погледнеш си е нечестно.
Всеки има своята истина, така както я е пречупил през собствените си възприятия.
Големи хора са - нека се оправят. Зарежи ваденето на кирливите ризи. Така ще накараш не само въпросната жена, но и съответния мъж да се чувстват зле.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

........................
Последно промяна от snowprincess на 03.11.11, 21:38, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

.................
Последно промяна от snowprincess на 03.11.11, 21:38, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

....................
Последно промяна от snowprincess на 03.11.11, 21:39, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

snowprincess написа: знам, после ще се изтрия
съжалявам :(
:kiss:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: знам, после ще се изтрия
съжалявам :(
Я по-добре се изтри!
На мен пък ми се повръща от лицемерие.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Ивайло написа: Я по-добре се изтри!
На мен пък ми се повръща от лицемерие.
сега е твой ред да минеш и почистиш навсякъде
вдигна ми кръвното
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа: сега е твой ред да минеш и почистиш навсякъде
вдигна ми кръвното
Не те разбрах.
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

snowprincess написа:................
значи нямате никакво гражданско и обществено съзнания някои хора! :winkw:
защо бе сноу?..пишете после триете...какъв е смисълът? все аз съм тази която не успява да прочете клюкинките...щото всички други си ги знаете...ама па какво въображение развивам така!
Блажени са бедните духом
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ивайло написа:Грийни, задавам ти въпросите кратко и ясно, искам да ми отговориш точка по точка по същия начин, без увъртания и други подобни чалъми от арсенала на безгръбначните. :-)

1. Един истински мъж с всичките му там такъми както се полага, може само да допринесе за благоденствието на една омъжена жена с три деца, на децата, и на мъжа и също...особено на жената, ако мъжа и ..нали разбираш...ма и жената да е истинска и да си остане омъжена.

2. Сега тоя човек от точка 2. същия ли от точка 1. ли е?...ако да, горката жена, не е случила на любовник, и горката жена...майка и не я е научила на най-важните неща в живота на една жена
Блажени са бедните духом
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Sweety написа:
защо бе сноу?..пишете после триете...какъв е смисълът? все аз съм тази която не успява да прочете клюкинките...щото всички други си ги знаете...ама па какво въображение развивам така!
Споко, не си сама - и аз нищо не знам :-)
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:
Sweety написа:
Споко, не си сама - и аз нищо не знам :-)
Па, ако смяташ, че аз знам нещо! :rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Тва оди се чукай в интернет ли му го каза?
Не! Ние на село сме си така - пцуваме се за поздрав. Срещнеш някого и му викаш: Мараба, бе хаймана, къде ходиш кат те няма, бе, дееба твойта мама гърбава - след това се ръкуваме, потупваме се по рамото и отиваме към кръчмата.

Green Light написа:Ивайло, ти сега за първи път се притесни да не взема да ти се разсърдя. Или си просто в добро насроение?
В добро настроение съм и ми е чудно как па на теб не ти мина през ума, че може аз да съм сърдит, крив за нещо. Не ти ли мина през ума, че може още да ме бодат ония думи на ремиус за "много добрите приятели" с които постави нас останалите и в частност мен в графата пълнеж!!! Да ти е минавало през ума, че може да съм се жегнал когато ремиус ми каза "да се изнасям" и сега да търся начин да ви го връщам, да ви тровя!!!

Ако успея да те накарам да се разсърдиш значи съм постигнал целта си, ще се почувствам поне малко отмъстен за цялото лицемерие което демонстрирате ти, ремиус, елби.
Аватар
Глас в пустиня

latrevw написа:
Ивайло написа:
...
не виждам връзката...
С кое?
Аватар
Глас в пустиня

maggot написа:... Надали и БоЕВ е наясно, ама повтаря като папагал онова, което е чул единствено и само от едната страна. Което, както и да го погледнеш си е нечестно.
Всеки има своята истина, така както я е пречупил през собствените си възприятия.
...
Виж са, Бигсистър, аз говоря единствено и само за неща които съм видял с очите си и е изключено някой да ми повлияе на преценката, еле па да ме води за оная работа. Та бях "свидетел" на много от излиянията които ремиус изтри, или пък премести, знам ли, някъде по това време ми наложи и бан само и само да покаже какъв мъж е, а помня и твоята фраза от другата сутрин, че отдавна си се канила да затвориш тия широко разтворени крака. :winkw:
Та, ако не е имало бан - сори - с това вЧепетление съм останАл, не ви разбирам от админските мурафети. Пък и кой може да каже има или няма бан, всъщност, всичко е на "честна дума". :bigsmile:
Аватар
Sweety

Мнение от Sweety »

Ивайло написа:... Та бях "свидетел" на много от излиянията които ремиус изтри, или пък премести, знам ли, някъде по това време ми наложи и бан само и само да покаже какъв мъж е, а помня и твоята фраза от другата сутрин, че отдавна си се канила да затвориш тия широко разтворени крака. :winkw:
Та, ако не е имало бан - сори - с това вЧепетление съм останАл, не ви разбирам от админските мурафети. Пък и кой може да каже има или няма бан, всъщност, всичко е на "честна дума". :bigsmile:
Ми като си бил свидетел разкажи де! милост нямаш...много скучен личен преразказ правиш, па и в точки1. и 2...разкажи каквото си спомняш, оля те!..ако си спомняш...лол
А бе, на тебе ставаше ли ти?..че не си спомням ;-)
Блажени са бедните духом
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Ивайло написа: Виж са, Бигсистър, аз говоря единствено и само за неща които съм видял с очите си и е изключено някой да ми повлияе на преценката, еле па да ме води за оная работа. Та бях "свидетел" на много от излиянията които ремиус изтри, или пък премести, знам ли, някъде по това време ми наложи и бан само и само да покаже какъв мъж е, а помня и твоята фраза от другата сутрин, че отдавна си се канила да затвориш тия широко разтворени крака. :winkw:
Краката девойката сама си ги разтваряше пред всички. Коментара ми беше за темата.
Теми не се трият.
Бан не знам да е имало - обикновено Рем-а ми казва кога банва и защо. (Сега няма, а и отдавна не съм виждала второ име в банлистата)

Виж, с дребнотемие, това кой колко е виновен за дадена ситуация, кой от нас се е осрал по-мощно и т.нт. изобщо не ми се занимава. Още повече че ви познавам повечето, знам че сте страхотни хора и почва да ми става гадно колко може да изпадне някой дето познавам и харесвам. Мразя пикантните клюки, не чета жълта преса, всеки е достатъчно голям да отговаря сам за себе си и да не се докарва до там всички да го подиграват.
Така че, по тази тема аз бях до тук.
Ако другарката реши - да пише - нейна воля. Ако почне да пръска пак от редките за да прави калабълък и да й се обръща внимание, ще помисля точно какво да направя.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Nejimaki-dori написа:
Green Light написа: Всички въпроси и целия постинг са написани сякаш аз съм бил любовник на някаква жена с три деца, после съм и направил кал, като съм я докладвал някъде и накрая ме призоваваш да проявя доблест с риторичния въпрос за себеуважението.
Ъъ, а не ли?! Щото и аз така го разбрах....
И цялата тема нататъка така си се развива и разгръща. И всичко сочи, че аз съм човека и тва е. Даже е трито(очевидно мои лични данни са прикрити свенливо)
Е ясно де, и солта ще изям, и тоягите и накрая и сметката нали ще я платя(не ами вече я плащам), не е сефте, обаче, хора, отсега нататъка видя ли самотна жена с три деца дупе да и е яко.

Ивайло, пич, нямаш си напредстава, колко си глупав!
Аватар
Глас в пустиня

Sweety написа: А бе, на тебе ставаше ли ти?..че не си спомням ;-)
Няма как да си спомняш, защото не си ме пробвала, а, ако ме беше пробвала нямаше никога да забравиш
Аватар
windcolours

Мнение от windcolours »

Green Light написа: хора, отсега нататъка видя ли самотна жена с три деца дупе да и е яко.
аз не я следя сериозно темата, та не знам точно какво и що, ама този пост ме съсипа! самотните жени с две деца защо така ни подминаваш! :mad:
ПП Суити, трябва спешно да родиш още две, аз едно, и Грийна най-накрая ни е в кърпа вързан!:grin:
"Животът ще покаже на всеки какъв е той" Гьоте
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Green Light написа:
Кво да му кажа.
Ей тука, да ти кажа, си сбъркал.
Не е дванайсети декември, а декември дванайсета.
Panta rhei...
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Ивайло написа:

В добро настроение съм и ми е чудно как па на теб не ти мина през ума, че може аз да съм сърдит, крив за нещо. Не ти ли мина през ума, че може още да ме бодат ония думи на ремиус за "много добрите приятели" с които постави нас останалите и в частност мен в графата пълнеж!!! Да ти е минавало през ума, че може да съм се жегнал когато ремиус ми каза "да се изнасям" и сега да търся начин да ви го връщам, да ви тровя!!!

Ако успея да те накарам да се разсърдиш значи съм постигнал целта си, ще се почувствам поне малко отмъстен за цялото лицемерие което демонстрирате ти, ремиус, елби.
Ох.
Направо не разбирам как може да си толкова прозорлив на едни теми и толкова шантав на други.
Panta rhei...
Публикувай отговор