Един приятел се е меракландисал да си зема такова куче. Питането ми е от къде, ебентуално, би могъл да си земе и при какви условия? Предварително благодаря
Каракачанско пале
Каракачанско пале
Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат 
Един приятел се е меракландисал да си зема такова куче. Питането ми е от къде, ебентуално, би могъл да си земе и при какви условия? Предварително благодаря
Re: Каракачанско пале
тоя приятел 100 на 100 не иска жена му да разбере коварния план...Gaspode написа:Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат
just perfect
- Глас в пустиня
Re: Каракачанско пале
Утре ще развъртя телефона. Моят пес е от един помак, хижар в троянския балкан, той откъде го има не съм питал, просто търсеше човек на когото да го даде, беше му в повече и аз го прибрах.Gaspode написа:Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат
Красиви и много умни животни.

Страхотна игра пада с малкия рошльо. Когато се заиграят, големият минава през теб, блъска те, подмествате буквално и заминава без да се отклонява...

На тия снимки е още слабичък, сега поналя, прилича вече на куче.
- Глас в пустиня
- Глас в пустиня
Ей това много ми хареса, спомни ме детството, топлата стая. Печката която хвърляше зайчета по варосаните стени от вентилационните си отвори, приказките на дядо.4avdar4e написа:http://bulgariandog.com/index_tito.html
Има мейли, телефони и адреси за контакт и доста инфо
bulgariandog.com/novina4.htm
- Глас в пустиня
Съжалявам друже, оказа се че мойто е собствено производство на хижаря. А, някакъв самодеец от сливенско се е нагърбил с популяризирането на породата. В сливенско е най-голямата компактна група от каракачани и е логично там да има породисти псета. Пролетно време се организират изложения на най-различни породи добитък от института по селекция. Имам телефона шефката, но в момента е извън града, ако успея да изчопля инфо за развъдник или човека(участвал е в изложението) ще те информирам.
Дръж ни в течение за твоя човек - намерил ли е, и откъде, при какви условия. Ще ми е интересно.
Дръж ни в течение за твоя човек - намерил ли е, и откъде, при какви условия. Ще ми е интересно.
Иййй! Мойто пък е по-красиво, на!!!4avdar4e написа:http://bulgariandog.com/index_tito.html
Има мейли, телефони и адреси за контакт и доста инфо
Нищо че не е чистопороден!
Благодаря за инфото, БоевБоЕВ написа:Съжалявам друже, оказа се че мойто е собствено производство на хижаря. А, някакъв самодеец от сливенско се е нагърбил с популяризирането на породата. В сливенско е най-голямата компактна група от каракачани и е логично там да има породисти псета. Пролетно време се организират изложения на най-различни породи добитък от института по селекция. Имам телефона шефката, но в момента е извън града, ако успея да изчопля инфо за развъдник или човека(участвал е в изложението) ще те информирам.
Ще пиша ако/когато моя човек си намери нещо... Да го видим колко е сериозен :)
Приятен ден