Каракачанско пале

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Каракачанско пале

Мнение от Gaspode »

Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат :grin:

Един приятел се е меракландисал да си зема такова куче. Питането ми е от къде, ебентуално, би могъл да си земе и при какви условия? Предварително благодаря
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Каракачанско пале

Мнение от bead_ »

Gaspode написа:Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат :grin:

Един приятел се е меракландисал да си зема такова куче. Питането ми е от къде, ебентуално, би могъл да си земе и при какви условия? Предварително благодаря
тоя приятел 100 на 100 не иска жена му да разбере коварния план... :winkw:
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

http://bulgariandog.com/index_tito.html
Има мейли, телефони и адреси за контакт и доста инфо :-)
Аватар
Глас в пустиня

Re: Каракачанско пале

Мнение от Глас в пустиня »

Gaspode написа:Питането е към Боев, щото го знам, че има такова, а и къв всички останали, дето не ги знам кво имат - кво нямат :grin:

Утре ще развъртя телефона. Моят пес е от един помак, хижар в троянския балкан, той откъде го има не съм питал, просто търсеше човек на когото да го даде, беше му в повече и аз го прибрах.
Красиви и много умни животни.

Изображение

Страхотна игра пада с малкия рошльо. Когато се заиграят, големият минава през теб, блъска те, подмествате буквално и заминава без да се отклонява...

Изображение

На тия снимки е още слабичък, сега поналя, прилича вече на куче.
jazz

Мнение от jazz »

що ли си мисля, че Боев няма да си вземе куче от развъдник 'Тито' :lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

zmeu написа:що ли си мисля, че Боев няма да си вземе куче от развъдник 'Тито' :lol:
:rotfl24::rotfl24:
Аватар
Глас в пустиня

zmeu написа:що ли си мисля, че Боев няма да си вземе куче от развъдник 'Тито' :lol:
Правилно мислиш! :yes:
Аватар
Глас в пустиня

4avdar4e написа:http://bulgariandog.com/index_tito.html
Ей това много ми хареса, спомни ме детството, топлата стая. Печката която хвърляше зайчета по варосаните стени от вентилационните си отвори, приказките на дядо.

bulgariandog.com/novina4.htm
Аватар
Глас в пустиня

Съжалявам друже, оказа се че мойто е собствено производство на хижаря. А, някакъв самодеец от сливенско се е нагърбил с популяризирането на породата. В сливенско е най-голямата компактна група от каракачани и е логично там да има породисти псета. Пролетно време се организират изложения на най-различни породи добитък от института по селекция. Имам телефона шефката, но в момента е извън града, ако успея да изчопля инфо за развъдник или човека(участвал е в изложението) ще те информирам.
Дръж ни в течение за твоя човек - намерил ли е, и откъде, при какви условия. Ще ми е интересно.:-)
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:http://bulgariandog.com/index_tito.html
Иййй! Мойто пък е по-красиво, на!!!
Нищо че не е чистопороден!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

БоЕВ написа:Съжалявам друже, оказа се че мойто е собствено производство на хижаря. А, някакъв самодеец от сливенско се е нагърбил с популяризирането на породата. В сливенско е най-голямата компактна група от каракачани и е логично там да има породисти псета. Пролетно време се организират изложения на най-различни породи добитък от института по селекция. Имам телефона шефката, но в момента е извън града, ако успея да изчопля инфо за развъдник или човека(участвал е в изложението) ще те информирам.
Дръж ни в течение за твоя човек - намерил ли е, и откъде, при какви условия. Ще ми е интересно.:-)
Благодаря за инфото, Боев :grin:
Ще пиша ако/когато моя човек си намери нещо... Да го видим колко е сериозен :)

Приятен ден
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Публикувай отговор