Нова Година

Все същите
Аватар
maggot
BOFH

Нова Година

Мнение от maggot »

Как смятате да я празнувате? Че ние май-май ще си седим дОма - нещо никъде не ни се мърда, деба и работата деба - едвам дишаме вече :(

Но пък ми се ще да си помечтая малко с вас :cool:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
Nejimaki-dori

Мнение от Nejimaki-dori »

И ние така, никъде не ми се ходи и с никой не ми се събира. Пък и при нас точно този месец ни се събират доста празници и накрая вече ни е съвсем писнало от хора и софри.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Аватар
4avdar4e

Re: Нова Година

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа:Как смятате да я празнувате?
У вас :harhar:

Не ми обръщай Фнимание, и аз едвам мърдам :crying:
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 11:55, променено общо 1 път.
esti

Мнение от esti »

И ние така.
Като минат бомбите и сички по леглата - ще метем!:lol:
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

4avdar4e написа:
maggot написа:Как смятате да я празнувате?
У вас :harhar:

Не ми обръщай Фнимание, и аз едвам мърдам :crying:
Виж, ся! У нас - у нас. Лошо нема, дори ще е гот. Важното е АЗ да не излизам никъде :blum:
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Очкавам да е каот миналата години - на една виличка, компания, цър-пър, гъл-гъл, музичка, танци... абе кой квот му е кеф с една дума казано! :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Тия дет ша съ "у нас" да ме броят и мене:-)
щот и аз се очертава да съм дОма (за хубаво или за лошо)

Лоша организация тази година, много лоша
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ние не знаем - планирали сме до 28 - 29.12 да сме из планините...можем да останем и за посрещането на Новата година....ако се върнем ще пристигнем в София на 30.12 живот и здраве и веорятно няма да имаме силици да пътуваме на някъде....не знаем

обаче сте ни близо :blum:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг :lovegirl: . Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
Трябва да му купуваме и зимни дрехи и обувки и не знам откъде.
annonymus

Мнение от annonymus »

Ми незнам...
Аз, пък и всички около мен в това отношение сме едни силно организирани личности,
с ясен план кой кога какво прави.
Миналата година имах идеята да си седим дОма,
ама... Принципно погледнато и тази година имам такава идея,
обаче е твърде рано все пак.
Обаче от Софето не мърдам.
От сега си мечтая как ще се изпразни града,
ще се разкарат софиянци на разни посоки,
ще настане спокойствие малко, няма да има навалици и автомобилЕ...
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Stranniche написа:След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг :lovegirl: . Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
какви са изискванията за мястото - хотел с .....звезди, къща-хотел или нещо по друго, мммм?
п.п. с кола ли ще ходите или не
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

Кент написа:
Stranniche написа:След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг :lovegirl: . Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
какви са изискванията за мястото - хотел с .....звезди, къща-хотел или нещо по друго, мммм?
п.п. с кола ли ще ходите или не
Нямаме кола. Не смея да наема, защото той никога не е карал по сняг.

Иначе за хотела - да е прилично - със собствена баня и тоалетна и да е топло. И, разбира се, да има хубави гледки наоколо. :-)
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

maggot написа: Но пък ми се ще да си помечтая малко с вас :cool:
Аз няма да се изказвам, щото с мен не мож си помечта. Не стига, че ще си бъда в къщи по празниците, ами ще бъда и сама, щот мъжа ми е на път.
Смотана работа! Голям кеф ще ми е с тези празници....
Трябва поне на децата да купя хубави подаръци.
Изображение
jazz

Мнение от jazz »

на планина за 5 дена
около 35 човека
надявам се да е весело
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

zmeu написа:на планина за 5 дена
около 35 човека
надявам се да е весело
Б@си, я ракажи подробности, бе? Къде, какво подготвяте за папане и забавления, глей го начи! :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

А на мен наистина ми се яде прасенце :crying:
Чаве, подстрекателко ньедна! Заради тебе е всичко! Само лиги ми текат! :smackbum:

Са требе да търся рецепта, фурна дето да може да го изпече и най-вече - прасе, разбира се. Че без него на постен боб ще си остана :lol:

Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му? :(
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
jazz

Мнение от jazz »

maggot написа:Б@си, я ракажи подробности, бе? Къде, какво подготвяте за папане и забавления, глей го начи! :lol:
ето уеб страница - http://riceslogcabins.com.au/
разправят, че било хубаво
не сме правили кой знае каква организация
мисля, че за НГ ще има обща трапеза
за забавления аз лично мислия да обикалям пущинака
и разни спортове през деня и почерпка вечер
всяка вечер :lol:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.
Майтапя се, бе. Ама като каза да мечтаеме...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

Green Light написа:...
Като стигнах до акробатите между мачтите се усетих :lol:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Аватар
maggot
BOFH

Мнение от maggot »

zmeu написа:...
ето уеб страница - http://riceslogcabins.com.au/
...
Ох, суперско изглежда. Но опеределено ще трябва да ви изнесем сняг. Че в това дивно лято... :grin:
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
jazz

Мнение от jazz »

maggot написа: Ох, суперско изглежда. Но опеределено ще трябва да ви изнесем сняг. Че в това дивно лято... :grin:
вечерите при нас са хладни :lol:
ставало за камина
ама аз не вярвам
ама хич
ще докладвам като се върна
иначе на картинка навсякъде изглежда добре
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Едни приятели ни подведоха, че да сме заедно - Банско. После се отметнаха, а ние вече със зор намерихме стая и ... сега се надявам да има повечко сняг, та да покараме ски, а компания за смата НГ все ще се намери :cool:

Гледам тези дни има 100 см там. Дано, дано падне още и да се задържи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

В къщи с тъщи
Наздраве :cool:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

maggot написа: Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му? :(
На Графа, десен тротоар в посока стадиона, преди канала. Ама не знам дали пекат още по поръчка :shy:
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

4avdar4e написа:
На Графа, десен тротоар в посока стадиона, преди канала. Ама не знам дали пекат още по поръчка :shy:
Кой граф бе, Калиостро ли? :shocked:

:blum:

Ей ти оптимистична тема за Звеневия: днес било Андреевден и от днес денят започвал да наедрява с по едно просено зрънце.
Според народа. :-)
Panta rhei...
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

4avdar4e написа:
да - май още имаше там. и холандската хлебарница има фурна, но не знам и за там дали пекат по поръчка.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Мнемозина написа:
4avdar4e написа:
Кой граф бе, Калиостро ли? :shocked:

:blum:

Ей ти оптимистична тема за Звеневия: днес било Андреевден и от днес денят започвал да наедрява с по едно просено зрънце.
Според народа. :-)
аз не съм неква шибана улица:blum:
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:...
ти улицата ли ни обиждаш? А? Това да не е Полски Тръмбеш? А? :cool:
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Някой да знае някъде в балкана или не съвсем някакво свободно къще да е останало за под наем за НГ?
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

и ние ще сме вкъщи с приятели, но на 2-ри заминаваме на Узана
искам да не пропускаме година без планина и сняг, децата поне да се научат да карат ски, за нас е вече късно
Изображение
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
ква улица ти обиждам
не си ли на 4-ти км а:-)

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

...
Последно промяна от Дядо Капинчо на 20.12.08, 11:50, променено общо 1 път.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

Green Light написа:Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.
е как може да мечтаеш да няма пиене се чудя
тия там май не пиеха изобщооооооо:-)

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

frisky lioness написа:Някой да знае някъде в балкана или не съвсем някакво свободно къще да е останало за под наем за НГ?
аз предполагам, че знам:grin:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Капинчо написа:
ELBI написа:
Е, ти па кво имаш против Полски Тръмбеш? Кое не ти харесва - че е полски или че е Тръмбеш?
аз - нищо. Говореше се, че бат Бойко, повелителят на мухите е говорел за Полски Тръмбеш. Ала може и да ми е грешна инфо-то..
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:...не си ли на 4-ти км а:-)
денем на 4-ти, вечерите - на Графа :cool: Почти де - на един ... разстояние ми е :cool:
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Green Light написа:Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.

:grin: сърце не ми дава да ти кажа, че там "девойките" са рускини. и имат алкохолни сладкиши - за протокола.
имаше такъв виц - за един, на който 4 години поред му се ходела в Париж, тая година му се ходело в Лондон. И мнемото разказа подобно вчера.

:cool: аз ще се реализирам.
annonymus

Мнение от annonymus »

Кент написа:
frisky lioness написа:Някой да знае някъде в балкана или не съвсем някакво свободно къще да е останало за под наем за НГ?
аз предполагам, че знам:grin:
Абе, много потайни станахте всички нещо.
От Куида ли се заразихте?
annonymus

Мнение от annonymus »

4avdar4e написа:
Пекат, пекат.
Поне таки мисля, де...:shy:
Публикувай отговор