Но пък ми се ще да си помечтая малко с вас
Нова Година
Нова Година
Как смятате да я празнувате? Че ние май-май ще си седим дОма - нещо никъде не ни се мърда, деба и работата деба - едвам дишаме вече
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Nejimaki-dori
И ние така, никъде не ми се ходи и с никой не ми се събира. Пък и при нас точно този месец ни се събират доста празници и накрая вече ни е съвсем писнало от хора и софри.
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Re: Нова Година
У васmaggot написа:Как смятате да я празнувате?
Не ми обръщай Фнимание, и аз едвам мърдам
-
Дядо Капинчо
И ние така.
Като минат бомбите и сички по леглата - ще метем!:lol:
Като минат бомбите и сички по леглата - ще метем!:lol:
Виж, ся! У нас - у нас. Лошо нема, дори ще е гот. Важното е АЗ да не излизам никъде4avdar4e написа:У васmaggot написа:Как смятате да я празнувате?![]()
Не ми обръщай Фнимание, и аз едвам мърдам
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- сър Айвънхоу
Очкавам да е каот миналата години - на една виличка, компания, цър-пър, гъл-гъл, музичка, танци... абе кой квот му е кеф с една дума казано! 
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Тия дет ша съ "у нас" да ме броят и мене:-)
щот и аз се очертава да съм дОма (за хубаво или за лошо)
Лоша организация тази година, много лоша
щот и аз се очертава да съм дОма (за хубаво или за лошо)
Лоша организация тази година, много лоша

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Dark Angel
- Stranniche
- Обратна връзка:
След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг
. Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
Трябва да му купуваме и зимни дрехи и обувки и не знам откъде.
Ми незнам...
Аз, пък и всички около мен в това отношение сме едни силно организирани личности,
с ясен план кой кога какво прави.
Миналата година имах идеята да си седим дОма,
ама... Принципно погледнато и тази година имам такава идея,
обаче е твърде рано все пак.
Обаче от Софето не мърдам.
От сега си мечтая как ще се изпразни града,
ще се разкарат софиянци на разни посоки,
ще настане спокойствие малко, няма да има навалици и автомобилЕ...
Аз, пък и всички около мен в това отношение сме едни силно организирани личности,
с ясен план кой кога какво прави.
Миналата година имах идеята да си седим дОма,
ама... Принципно погледнато и тази година имам такава идея,
обаче е твърде рано все пак.
Обаче от Софето не мърдам.
От сега си мечтая как ще се изпразни града,
ще се разкарат софиянци на разни посоки,
ще настане спокойствие малко, няма да има навалици и автомобилЕ...
какви са изискванията за мястото - хотел с .....звезди, къща-хотел или нещо по друго, мммм?Stranniche написа:След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг. Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
п.п. с кола ли ще ходите или не
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
- Stranniche
- Обратна връзка:
Нямаме кола. Не смея да наема, защото той никога не е карал по сняг.Кент написа:какви са изискванията за мястото - хотел с .....звезди, къща-хотел или нещо по друго, мммм?Stranniche написа:След поредните провалени планове и лутане между континентите, мъжът ми преди два дни реши да си вземе отпуска през зимата и да я прекараме в България:-)! Сега трябва да намеря къде да посрещнем Нова година, както и някой зимен курорт. Човекът никога не е ходил в планина през зимата, а аз все му говоря, колко обичам съчетанието борчета+върхове+сняг. Отвсякъде обаче ми казват, че е късно за резервации и че са останали само луксозни хотели, които не са ни по джоба...
п.п. с кола ли ще ходите или не
Иначе за хотела - да е прилично - със собствена баня и тоалетна и да е топло. И, разбира се, да има хубави гледки наоколо.
Аз няма да се изказвам, щото с мен не мож си помечта. Не стига, че ще си бъда в къщи по празниците, ами ще бъда и сама, щот мъжа ми е на път.maggot написа: Но пък ми се ще да си помечтая малко с вас
Смотана работа! Голям кеф ще ми е с тези празници....
Трябва поне на децата да купя хубави подаръци.
Б@си, я ракажи подробности, бе? Къде, какво подготвяте за папане и забавления, глей го начи!zmeu написа:на планина за 5 дена
около 35 човека
надявам се да е весело
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
А на мен наистина ми се яде прасенце 
Чаве, подстрекателко ньедна! Заради тебе е всичко! Само лиги ми текат!
Са требе да търся рецепта, фурна дето да може да го изпече и най-вече - прасе, разбира се. Че без него на постен боб ще си остана
Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му?
Чаве, подстрекателко ньедна! Заради тебе е всичко! Само лиги ми текат!
Са требе да търся рецепта, фурна дето да може да го изпече и най-вече - прасе, разбира се. Че без него на постен боб ще си остана
Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му?
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
ето уеб страница - http://riceslogcabins.com.au/maggot написа:Б@си, я ракажи подробности, бе? Къде, какво подготвяте за папане и забавления, глей го начи!
разправят, че било хубаво
не сме правили кой знае каква организация
мисля, че за НГ ще има обща трапеза
за забавления аз лично мислия да обикалям пущинака
и разни спортове през деня и почерпка вечер
всяка вечер
- Green Light
Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.
Майтапя се, бе. Ама като каза да мечтаеме...
Като стигнах до акробатите между мачтите се усетихGreen Light написа:...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Едни приятели ни подведоха, че да сме заедно - Банско. После се отметнаха, а ние вече със зор намерихме стая и ... сега се надявам да има повечко сняг, та да покараме ски, а компания за смата НГ все ще се намери 
Гледам тези дни има 100 см там. Дано, дано падне още и да се задържи...
Гледам тези дни има 100 см там. Дано, дано падне още и да се задържи...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Piqndurnik
Кой граф бе, Калиостро ли?4avdar4e написа:На Графа, десен тротоар в посока стадиона, преди канала. Ама не знам дали пекат още по поръчкаmaggot написа: Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му?
Ей ти оптимистична тема за Звеневия: днес било Андреевден и от днес денят започвал да наедрява с по едно просено зрънце.
Според народа.
Panta rhei...
да - май още имаше там. и холандската хлебарница има фурна, но не знам и за там дали пекат по поръчка.4avdar4e написа:На Графа, десен тротоар в посока стадиона, преди канала. Ама не знам дали пекат още по поръчкаmaggot написа: Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
аз не съм неква шибана улица:blum:Мнемозина написа:Кой граф бе, Калиостро ли?4avdar4e написа:На Графа, десен тротоар в посока стадиона, преди канала. Ама не знам дали пекат още по поръчкаmaggot написа: Къде в центъра на СофЕто има фурна, мамицата му?
Ей ти оптимистична тема за Звеневия: днес било Андреевден и от днес денят започвал да наедрява с по едно просено зрънце.
Според народа.
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- snowprincess
и ние ще сме вкъщи с приятели, но на 2-ри заминаваме на Узана
искам да не пропускаме година без планина и сняг, децата поне да се научат да карат ски, за нас е вече късно
искам да не пропускаме година без планина и сняг, децата поне да се научат да карат ски, за нас е вече късно

ква улица ти обиждамELBI написа:ти улицата ли ни обиждаш? А? Това да не е Полски Тръмбеш? А?Quid написа:...
аз не съм неква шибана улица:blum:
не си ли на 4-ти км а:-)
-
Дядо Капинчо
е как може да мечтаеш да няма пиене се чудяGreen Light написа:Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.
тия там май не пиеха изобщооооооо:-)
аз - нищо. Говореше се, че бат Бойко, повелителят на мухите е говорел за Полски Тръмбеш. Ала може и да ми е грешна инфо-то..Капинчо написа:Е, ти па кво имаш против Полски Тръмбеш? Кое не ти харесва - че е полски или че е Тръмбеш?ELBI написа:ти улицата ли ни обиждаш? А? Това да не е Полски Тръмбеш? А?Quid написа:...
аз не съм неква шибана улица:blum:
Green Light написа:Ние ще ходим в Дубай! Някакъв хотел с палми по коридорите. Платили сме си и места на една яхта, там ще е новогодишната вечер, ще има програма танцуващи дубайски девойки и младежи. Дубайската култура не им позволява да показват лицата си, ние и не щеме. И оркестър, те надявам се да са облечени. Пише че факири ще гълтат саби и огън, акробати ще се премятат на специален трапец около мачтите и от фойерверки небето щяло да сменя цвета си от златно през червено, синьо, и т.н.. До яхтата ще ни заведат на гърба на слонове и ще има напитки от колекцията на шейха. За другия ден пише, че за всеки гост има индивидуална програма от масаж, ароматотерапия и такова дето лежиш покрит с чаршаф и девойките от балета от предната вечер слагат малки камъчета по врата и гърба та да ти мине.
имаше такъв виц - за един, на който 4 години поред му се ходела в Париж, тая година му се ходело в Лондон. И мнемото разказа подобно вчера.