Как избрахте...

Все същите
Аватар
4avdar4e

Как избрахте...

Мнение от 4avdar4e »

.. бащи / майки на децата си??? Гледах едно след друго "Запознай се с нашите" и "Баща - мечта" и се хилех, ама правех едни паралели някога в далечното минало... Когато синът на кума ни не беше 20, а на месеци... Когато любимият го гледаше, за да могат майка му и баща му да идат на едно кино. Мисля, че тогава го избрах:shy: Аз, каката, гледах как 17-годишният пикльо се оправя с едно бебе.. И лампичката ми светна :grin: Ама тя нашта е ясна: аз го харесах, той ме хареса, баща ми го хареса.. :winkw: Питането ми е за тоя момент, в който сте преценили, че това е човекът, с когото искате да имате общи деца.. Имало ли е такъв, някога изобщо мисли ли сте, че това е човекът, с когото искате да имате и да отглеждате дете/деца???

Моля, Рем :ohlord: , да не ми отговаря :blum:
jazz

Мнение от jazz »

нищо не съм гледал, сравнявал или ми е светвало
просто се чуствах добре и до сега е така
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

Не съм избирала - паднА ми (се) :grin:
Кандидат свекървата ми казваше "ама той въобще не обича деца", камоли да го видя в положение като Звеневия :shocked::blink:. Ко бях видяла някой да гледа бебе - ехе..кой знае къде щях да съм улетяла. . :cool: времето показа, че той обожава деца, между другото.

Истината е, че аз просто го информирах, че искам дете с него и без него. Да не се чувства ангажиран, да не го притискам и изнудвам нещо. И ако иска да остане ще съм щастлива, а ако не иска - ще го приема без да го занимавам повече и да не се притеснява. И той остана. Щото съм била много млада, много упорита и с пълната увереност, че ще се справя и сама. И че искам да е с мен заради мен, ако не - ок. Ама да е ясно.

Нали избираме по инстинкт за продължаване на рода - приличал ми е на здрав и силен да даде здраво поколение, би казала науката. :-) А аз мога да разбивам стени с глава, стига да знам защо или заради кого. И стига да искам :cool:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

ами по импулс - нали знаеш, химия, такива ми ти работи :lol:
Аватар
Глен

Хах

Мнение от Глен »

И на мен нищо не ми светна:)
Кат се видяхме и вече знаех, че ще е бащата.
А дали ще е добър нямах време да мисля:)
Ако сега върна лентата назад, пак ще е същото, всъщност, колкото и да я връщам-пак тая :m+luna:
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Dark Lady написа:ами по импулс -
Ако мъж подари цвете на жена, това е импулс. Ако същият мъж се обади на импулсен телефон, това са поне 12 импулса... на минута... :blum:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

Нищо не съм избирал. Мен ме избраха и улетех.:lol:
Когато се видяхме за сефте, работех в каналите, обслужвах един пневматичен пистолет-къртач и здраво разрушавах скалата из под една улична пресечка. Сигурно съм й заприличал на улично коте или псе и съм събудил някакъв майчин инстинкт.:rotfl24:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

БоЕВ написа:Нищо не съм избирал. Мен ме избраха и улетех.:lol:
Remmivs nods.

PS
Чавдарче, и ти ли, Бруте! И ти ли с дискриминацията!?! Аман!!! :crying::cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:
БоЕВ написа:Нищо не съм избирал. Мен ме избраха и улетех.:lol:
Remmivs nods.
И мен ме избраха. Къв баща бе! Хашлак и половина, лапешка работа. Ама кви готини деца се получиха... :lol: и какъв добър баща стана от него.... Та тъй. Късмет. :cool:
Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Ами аз никога до момента не съм мислила от тази гледна точка - става ли за съпруг и баща.
За всичко съм си така - правя каквото мога (или каквото случая покаже) пък да става каквото ще.
Те нещата си стават от самосебе си.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Аз, това съвсем сериозно го казвам, съм завършен егоист. Избрах си гадже за мене си.
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

аз съвсем не съм си мислила за деца, бащинство и родителски грижи :shy:

съвсем честно си признавам, че като "си налетяхме" за други неща мислехме :lol:

и съвсем не съм искала да имам деца, да да....да ми пречат на живота и забавленията :lol: мисълта за деца ме изриваше от ужас :lol:

затова и големия син беше отглеждан дружно от компнията ни :lol:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Green Light написа:Аз, това съвсем сериозно го казвам, съм завършен егоист. Избрах си гадже за мене си.
о, ще ме прощаваш, но искам да ми направиш място на почетната стълбица на егоистите - щото и аз си избрах гадже са мене си :-)
esti

Мнение от esti »

Green Light написа:Аз, това съвсем сериозно го казвам, съм завършен егоист. Избрах си гадже за мене си.
Умната ей, че ако жена ти разбере...:blum:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Влюбване. Некаква младежка преценка, че това е ТЯ.

Хубавото е, че резултатите са добри. Големи, силни ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Как избрахте...

Мнение от bead_ »

ако знаех колко е важно/отговорно/сериозно... може би никога нямаше да мога да се реша. добре, че не подозирах в какви дълбоки води нагазвам. това с първородното чедо. като дойде ред на второто - може би тогава си дадох сметка... искам още едно бебче, той - не. в този ред на мисли - не говори много добре за качествата ми на майка:winkw:
just perfect
Публикувай отговор