Верче ма,
-
Дядо Капинчо
За жена ти говорех, мъжа ми не чете.Капинчо написа:Кой моята или твоят? Щото за моята гарантирам, че няма да ме бие. Най-много да иска и тя да дойде.vyara написа:Ша та бият, Капинчо.Капинчо написа:За тебе до Руси отиввам.vyara написа:
Оооо, Капинчо ще дойде заради мен, знам го аз![]()
- Dark Angel
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
Капинчо би направил добре ако помоли мъжете пишещи в клуба да му дадат елементарни уроци по добро държание 
грубостта прави лошо впечатление
някак некултурно да се отнасяш така с дамите
ПП/ просто не мога да повярвам за всички тези жени които са луди по него.....може би трябва да отидат на психиатър ......
грубостта прави лошо впечатление
някак некултурно да се отнасяш така с дамите
ПП/ просто не мога да повярвам за всички тези жени които са луди по него.....може би трябва да отидат на психиатър ......
Уффф, тва понякога направо е отвратително.. Само се поглеждаме и си знаем, кой какво е щял да каже. Завършваме си изреченията.... Не ползваме жисиеми, щото сме си прочели мислите..Капинчо написа: Ние с нея си четем мислите даже, така че от нея притеснения нямам.
- Dark Angel
о, бой начи.....тц, тц, тц......какви думи грозни......Капинчо написа: Не се сърдя. Мога да се сърдя само на човек, когото уважавам, защото би могъл да ме засегне. Дарк не може да ме обиди. Опитвам се да й покажа, че няма смисъл да общува с мен, но тя явно разбира само от "бой с черпака по .....", а аз, въпреки опитите си не успявам да сляза чак на това ниво.
то бива простотия ама......
тц, тц, тц, ...великия мениджър, невероятния човек, любимеца на жените, подчинените и т.н.........
Сори, че се намесвам,Капинчо написа: Не се сърдя. Мога да се сърдя само на човек, когото уважавам, защото би могъл да ме засегне. Дарк не може да ме обиди. Опитвам се да й покажа, че няма смисъл да общува с мен, но тя явно разбира само от "бой с черпака по .....", а аз, въпреки опитите си не успявам да сляза чак на това ниво.
но това с нивата странно ми звучи, особено така експонирано след израза "бой с ...."
- сър Айвънхоу
Айде да си имаме уважението! "Мрънкалник" е вече заета титла от мен! Даде ми я лично шефакта, Маготича!!!zmeu написа: ей ама и ти си един мрънкалник
П.П. Маготич:
Ти си слънце, ти си вятър...
(нататък си знаеш)
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Мдаааам... странно, нали?Mila написа:Сори, че се намесвам,Капинчо написа: Не се сърдя. Мога да се сърдя само на човек, когото уважавам, защото би могъл да ме засегне. Дарк не може да ме обиди. Опитвам се да й покажа, че няма смисъл да общува с мен, но тя явно разбира само от "бой с черпака по .....", а аз, въпреки опитите си не успявам да сляза чак на това ниво.
но това с нивата странно ми звучи, особено така експонирано след израза "бой с ...."
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Кой ти гледа в тая жега, бре?Quid написа:за кво ставаше дума в тази ебана тема?!
Карай нататък и това е!
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
Незнам! Питай Маготича! Тя утвърждава и раздава титлите тук!zmeu написа:сорисър Айвънхоу написа: Айде да си имаме уважението! "Мрънкалник" е вече заета титла от мен! Даде ми я лично шефакта, Маготича!!!:rotfl24:
опитах се да бъда мек
може ли да използвам протосингел в бъдеще
П.П. Маготич, ти си знаеш...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
е не може ли по бързата процедура?vyara написа:За мене.Quid написа:за кво ставаше дума в тази ебана тема?!
набързо и неангажиращо
джиг так и чао лека нощ и довиждане:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
ква любов са преди НГMila написа:За любов, какво друго?!:lol:Quid написа:за кво ставаше дума в тази ебана тема?!
баси и набутването
любов след 01.01
аман се каза от извратеняци:rotfl24:
е що па да не го кажеш аvyara написа:Абе можа то, ама уйде коня у рякатаQuid написа:е не може ли по бързата процедура?
набързо и неангажиращо
кво толкова мислиш че ще стане:-)
да беMila написа:Ъхъ, най-добре някъде между НГ и ЛГ, иначе идва горница.Quid написа:
ква любов са преди НГ
баси и набутването
любов след 01.01
аман се каза от извратеняци:rotfl24:
там са некви св балантайн ,пролет пукна ние не, 8 март.............
касапница пълна:rotfl24:
Кое да кажа? Аз си отговорих на въпроса по темата. Бързо и неангажиращо, при това.Quid написа:е що па да не го кажеш аvyara написа:Абе можа то, ама уйде коня у рякатаQuid написа:е не може ли по бързата процедура?
набързо и неангажиращо
кво толкова мислиш че ще стане:-)
ми да кажешvyara написа:Кое да кажа? Аз си отговорих на въпроса по темата. Бързо и неангажиращо, при това.Quid написа:е що па да не го кажеш аvyara написа:Абе можа то, ама уйде коня у рякатаQuid написа:е не може ли по бързата процедура?
набързо и неангажиращо
кво толкова мислиш че ще стане:-):winkw:
джиг так
кво друго:-)
- Dark Angel
о, че направи си собствен клуб и си пиши сам в негоКапинчо написа: Слушай бе Дарки, на какъв език да ти го обясня? Не ми е интересно да си говоря с теб. Постарай се да не се обръщаш към мен или да говориш за мен, за да престанем да цапаме клуба. Имал съм откровеността да ти споделя разни неща. Не е било за да те свалям и ти сама каза, че не го схващаш така. И целите ми бележки да отпечаташ тук, няма от какво да се срамувам. Дори ще е по-добре отколкото да ми преиначаваш думите, както ти е угодно.
Не искам да общувам с теб. ТИ СИ ГРУБА и се правиш на амазонка, а аз неднавиждам грубите жени. Жената трябва да бъде нежна и добра, приветлива и вътрешно красива. Не го виждам в твоите писаници и не ти се натрапвам. Хайде, бъде поне веднъж добро момиче и след като оплюеш и този ми отговор престани да се занимаваш с мен. От клуба няма да ме изгониш. Не ти. И когато си бях тръгнал не беше заради теб. Пито платено. Нека си останем едни добри непознати дори във форума.
ще си пиша в която тема искам, каквото си искам и когато си искам
айде не с тоя тон - запази го за твоето обкръжение
- сър Айвънхоу
Бау-бау, джаф-джаф!maggot написа:Айдеееее.. пак детската градина... неизживяно детство ли, какво ли?
- Моля, другарко, ама той ми оскуба куклата!
- Да, ама тя ми играе с влакчето...
Bella Ciao
Bella Ciao
не!maggot написа:Айдеееее.. пак детската градина... неизживяно детство ли, какво ли?
те се харесват:-)
двама души като се харесват винаги ама винаги си говорят глупости.
- Dark Angel