Ей ся от темата на Рейн се замислих. Нашто голямото си отглежда от година косище, най-страшното е да му я пострижем
П.П. Уф, опитвам се да кача снимка на Косата, ама нещо негрите са заспали явно, утре...
Споко Чаве, и моя големия е така, а те са на една възраст. Макар че аз смного усилия надделявам. Ама сега реших да го оставя, да го видя докъде ще я докара.4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???
Ей ся от темата на Рейн се замислих. Нашто голямото си отглежда от година косище, най-страшното е да му я пострижемГотов е на всичко само да си запази кичарата. Не е гледал "Коса" доколкото ми е известно (гледал е "Исус Христос Суперзвезда":winkw:). Не му предстои войниклък... Добре, де, от къв зор тогава? Какъв символ е тва бе, мааму стара, косата? И защо тя те противопоставя? Просто щото на младите им расте като Бог дал?
П.П. Уф, опитвам се да кача снимка на Косата, ама нещо негрите са заспали явно, утре...
Сетих за една реклама (на какво беше, спрайт ли, нещо подобно...) - примерни стегнати консервативни родители, сина - супер дълга коса, хипарски дрехи и прочие.... другите - родители хипари едни такива, а сина - стегнат, подреден, къса косица, отличник..... И ключовият въпрос - какво сбъркахме?4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???
Ей ся от темата на Рейн се замислих. Нашто голямото си отглежда от година косище, най-страшното е да му я пострижемГотов е на всичко само да си запази кичарата. Не е гледал "Коса" доколкото ми е известно (гледал е "Исус Христос Суперзвезда":winkw:). Не му предстои войниклък... Добре, де, от къв зор тогава? Какъв символ е тва бе, мааму стара, косата? И защо тя те противопоставя? Просто щото на младите им расте като Бог дал?

Всичкото е вярно, но просто има още нещо зад това. От онези несъзнаваните работи.4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???
15-20 не е многосър Айвънхоу написа:Колко пъти съм бил настригван от даскалите, но продължавах да влача перчем от 15-20 см...
ъхъ, рекламатаTerE написа:
Сетих за една реклама (на какво беше, спрайт ли, нещо подобно...) - примерни стегнати консервативни родители, сина - супер дълга коса, хипарски дрехи и прочие.... другите - родители хипари едни такива, а сина - стегнат, подреден, къса косица, отличник..... И ключовият въпрос - какво сбъркахме?
Сигурно (нямам още опит с подобни коафьорски щения - след 2-3 години, живи и здрави) е важно да си различен/особен на тази възраст (тинейджърската, предполагам
) - косата е добър начин (както казваш, расте като Бог дал...)...а и като толкоз искате да му я отрежете, как да не се запне... други пък се бръснат гола глава.... Хи-хи, случва се - отгледал си яко дълга коса, напук на всички, ама писва му вече и на него самия, обачеее - нали толкоз се е борил - как да признае, че не я ще вече
![]()
нал ш`му се подбие реномето
Dark Lady написа:
ъхъ, рекламата![]()
![]()
![]()
седим си ние, еднни такива стегнати и костюмирани сутрин, мъж ми мяза на колежанин, аз на колежанка
специално накарах сина да събере килима от стаята си, щото беше съвсем като в рекламата![]()
та къде сбъркахме![]()
всъщност, стряскащото е че приятелите му които идват са очаровани колко е подредено![]()
![]()
ъ, трябвало е снимки да направяTerE написа::rotfl24: .... а що да е стряскащо (явно му е ред за още едно кайвенце
)
упс, вдянах - стряскащо е
Това добре.4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???
е, какво като е голям...vyara написа: Това добре.
Ами когато става въпрос за голям човек?
Нали ви разправях мъжа ми как преди 2-3 години рязко го обзе манията да се татуира и то не някоя малка татуировчица, ами наред.
Но това не е всичко. Дълго време ходеше много късо остриган и само отзад на тила една плитка му се спускаше. Като я заплиташе - добре, ама като беше пусната, беше ужасно (по моите критерии, де, щото той много си се харесваше). И майка му ме пита - ама ти как му позволяваш да прави такива неща
:shocked: Ми тъй на, либерална!
После, наскоро, я отряза тая пирга, за мое най-голямо щастие и то без да го карамЯвно се е смирил и е намерил себе си
Ама така е то!
Dark Lady написа:
ъ, трябвало е снимки да направя
начи, като погледнех пода и все имах усещането, че нещо ще ме полази
сега поне се вижда малко от дъските
Хм. Предполагам, щото е видим белет на различие.4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???
Нека, ма Чаве ...4avdar4e написа:... се противопоставя на следващото с косата си???