Битка и борба!

Все същите
TerE

Re: Битка и борба!

Мнение от TerE »

БоЕВ написа:
Ахъм, с днешният става около 20см.:-)
И при нас се задЪржа снежецът :-) И аз, барабар петко с детето, правих в градинката до блока снежен човек, пък. С истински морков за нос и прочие неща... Яко намръзване, голям кеф :grin: По едно време малкия ме заряза за малко, та се осъзнах, че сам-самичка (е, с кучето наоколо) влача сняг за снежкото и.... така.... ако някой ме е гледал от прозореца, бая странно му се е видяло сигурно :lol:
Един почивен ден имам в седмицата, и аз кво - снежен човек..... луда работа :?:-):grin:
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

TerE написа:
БоЕВ написа:
И при нас се задЪржа снежецът :-) И аз, барабар петко с детето, правих в градинката до блока снежен човек, пък. С истински морков за нос и прочие неща... Яко намръзване, голям кеф :grin: По едно време малкия ме заряза за малко, та се осъзнах, че сам-самичка (е, с кучето наоколо) влача сняг за снежкото и.... така.... ако някой ме е гледал от прозореца, бая странно му се е видяло сигурно :lol:
Един почивен ден имам в седмицата, и аз кво - снежен човек..... луда работа :?:-):grin:
А пък аз минах само с бой със снежни топки.:lol:
Времето прекароно с децата не е "луда работа".:-)
А, снима ли го снежко?
TerE

Мнение от TerE »

БоЕВ написа: Времето прекароно с децата не е "луда работа".:-)
Не е, разбира се, не е :-) учудих се на собственния си ентусиазъм просто, уморено ми беше тази седмица, все си мислех да си промързелуваме неделята, затова така се изразих... луда работа е, като пропускаме такива емоции... с децата..:-)
Аз на кънки съм му обещала да го водя, трябва да си изровя собствените от таваните, а гледах днес, че са отворили пързалка на Ариана, та.... там сме при първия удобен случай :grin:

Снежко го снимах, само че не съм свалила снимките още, те малко поразмазани станаха, че се усетихме да снимаме, когато стана вече мръчкаво такова.... то не че аз съм супер фотограф, де, та тъмното да ми е виновно... :lol:
Само да ги сваля (ако не смогна сега, утре, обещавам):grin:

П.п. сега като се замислих, досега :shy: не съм пускала снимки тук, има ли някаква специфика в туй действие?
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

TerE написа:
БоЕВ написа:
Супер, браво! :cool:
Дано да се задържи снега до празниците. И аз ще има направя снежен човек. А пък най-много си мечтая да се попързаляме. Тук, малко извън града има една хижа с едни страхотни баири. Кееееф! :grin:
Изображение
Аватар
Баба Яга

Re: :)))

Мнение от Баба Яга »

БоЕВ написа:
ELBI написа:
Баба Яга написа:
ELBI написа:
Баба Яга написа:Дааа, мечтая си за едно каракачанско куче и една немска овчарка, дали дядо Коледа ще ми ги донесе?Ех, Боев, като гледам кучето ти ми се иска да го гушна и да го мачкам, мачкам, мачкааам.:grin::grin:
само то като те види да не поиска същото...
:rotfl24::rotfl24: Ако не ме вижда като мръвка нямам нищо против.
как те вижда - БоЕв да каже ... ако знае и има информация ;)
Че аз от де да знам как я вижда кучето - те(кучетата) по принцип са далтонисти.:lol:
Ами при ръст 175см. се надявам да не ме види като мръвка, а ако ме види и рошава... :grin:ще требе да му се лее куршум.:rotfl24:
Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Супер:kiss::kiss::kiss:
Боев

Аз не завиждам, но ако син ми види тия снимки....ще завиди и то много
Каза "Ох, изчерпаха ми се вече идеите за подаръци:crying: Просто не знам какво да си пожелая...Сега ще остана без подарък...Мамо, да си вземем едно куче, хем ще е общ семеен подарък"
Бабата предлагаше да сме си купила "обща семейна печка"
Б@си и откачалниците

А на мене никак не ми е празнично и коледно

ама никак:(
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
TerE

Мнение от TerE »

vyara написа: Супер, браво! :cool:
Дано да се задържи снега до празниците. И аз ще има направя снежен човек. А пък най-много си мечтая да се попързаляме. Тук, малко извън града има една хижа с едни страхотни баири. Кееееф! :grin:
:cool: Дано, дано.... :lol: ние си имаме баирче в училището до нас - достатъчно приятно за пързаляне с шейна :grin:, само да има снежец до празниците :-)
Публикувай отговор