Накъде отива този свят?

Все същите
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Накъде отива този свят?

Мнение от Remmivs »

Вече не негрите въртят педалите...

Група от 10 студенти (от друга страна не става дума за цвета им, така че може и да сме си още в същата вселена...:grin:) захранваха суперкомпютър като въртяха педалите на велосипеди за 20 минути. Освен това те надлежно претендират за световен рекорд за изчислителна машина с човешко захранване (ИМЧЗ)... :blink::shocked::blink::blum:

http://www.computerworld.com.au/index.php?id=312084283 (Инглиш)

PS
Видео
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Повечето рекорди са толкова тъпи, че мерси от такава слава. :cool:
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Re: Накъде отива този свят?

Мнение от frisky lioness »

"Пляс-пляс педалите
пляс-пляс педалите.....":rotfl24::rotfl24:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
сър Айвънхоу

Мнение от сър Айвънхоу »

Всеки луд с номера си. Някои, обаче, са с цяла програма! :grin:
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
annonymus

Мнение от annonymus »

Remmivs написа:Вече не негрите въртят педалите...

Група от 10 студенти (от друга страна не става дума за цвета им, така че може и да сме си още в същата вселена...:grin:) захранваха суперкомпютър като въртяха педалите на велосипеди за 20 минути. Освен това те надлежно претендират за световен рекорд за изчислителна машина с човешко захранване (ИМЧЗ)... :blink::shocked::blink::blum:

http://www.computerworld.com.au/index.php?id=312084283 (Инглиш)
Пестят енергия бре!
много екологично това.
Ей сега се сетих за един виц във връзка с негрите и студентите (дали пък не съм го писала вече?):

Дипломатически колеж в Щатите. Професорът два следния казус на студенцията:
- Американски плавателен съд нарушава териториалните води на малка африканка държава. Президента и изпраща до американския посланик протестна нота. Моля, напишете отговор на нотата.

Студентите пишат и драскат, потят се и се мъчат. След като събрал и проверил работите, професорът казал:
- Като цяло съм доволен от резултата. Всички разсъждавате в правилната посока. Харесва ми и вашата лаконичност. Имам само две забележки - свързани преди всичко с правописа, това са грешки, които масово сте допуснали.
1. Fuck off са две отделни думи, не една
и
2. Когато се обръщате към държавен глава, добре е "черна маймуно" да е изписано с главна буква...
annonymus

Мнение от annonymus »

frisky lioness написа:"Пляс-пляс педалите
пляс-пляс педалите.....":rotfl24::rotfl24:
:rotfl24::rotfl24:

Ей сега ще я потърся песента за темата!
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Баси кретените. Що CO2 са отделили докато въртят педалите :grin: Да го бяха захранили със слънчеви батерии (за чието производство отива още повече де) :grin:
Наздраве :cool:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Piqndurnik написа:Баси кретените. Що CO2 са отделили докато въртят педалите :grin: Да го бяха захранили със слънчеви батерии (за чието производство отива още повече де) :grin:
Ами не съм сигурен. Връткането е чисто, но за да я имаш тази енергия трябва бая мамбо да си наручал, а пък за него колко мръсна енергия е употребена (и колко СО2 са отделени, че и други хубавини) ум мое ти зайде. Всичко е в ръцете на атома. Вервай ми. Има връщане голямо в световен мащаб към интереса от ядрена и термоядрена енергия. Дано успеят франсетата с онзи ъ-ъ Iter дето даже го има и на виделото.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

света отива на пущиняк
:-)
Quasi Universal Intergalactic Denomination

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

кат гледам, ако руснаците и арабите продължават така с нефта и газа, след време ще имаме по 15-20 минути въртене на педали всеки ден. Хем си произвеждаш електриката, хем е фитнес, хем им го вкарваш на онези мръсни печалбари, дето се угояват за наша сметка. И Русия и арабите се чудят какво да си правят парите и само вдигат цената на нефта и газта.

Мисля си, че скоро Топлофикациите в БГ ще фалират и от там ще намерим алтернативни топлозахранвания (или локално парно). И Газпром да го духа

Примерно де.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ще стане у софия като сайгон
рикши
рикшите в локалнотоооооооооо

прогнозите са екстра за 2008
има и на нива 175$ на барел
малиииииии
3-4 кинта бензина

„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:ще стане у софия като сайгон
рикши

малиииииии
3-4 кинта бензина
дай да правим колела и рикши. Ще има печалба ;)

Ето как ще си направиш втория милион, а аз - първия :cool:
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
рикши

малиииииии
3-4 кинта бензина

предлагам ти да ги дариме за неква благотворителност кинтите
за резервата с мечките или за пчелите в рила и пирин:-)

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:
рикши

малиииииии
3-4 кинта бензина

предлагам ти да ги дариме за неква благотворителност кинтите
за резервата с мечките или за пчелите в рила и пирин:-)
ще го мислим кат си видя 7 цифрената сума в евро в банката си.

що пък не по някоя турска лира за мечките или няколко албански леи за пчелите? Няма да сме скръзни я.
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

неква благотворителност ме е обзела
като че ли най добре е да няма за никой нищо
мечките и пчелите мисля че няма да се разсърдят:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:неква благотворителност ме е обзела
.....
кво сдаваш фронта по празниците?

така ти скоро ЗГ даром ще раздаваш...
Аватар
Quid

Мнение от Quid »

ELBI написа:
.....

имам лг
225/65/16
2 нови
искаш ли ги?:cool:

Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Quid написа:
ELBI написа:
.....

имам лг
225/65/16
2 нови
искаш ли ги?:cool:
малей, загубих те ... от сега раздаваш ЛГ - нови...

накъде върви този форум... апокалипсис ли ни чака?

днес си искам само салсата и може по едно ЧВ
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

ELBI написа:кат гледам, ако руснаците и арабите продължават така с нефта и газа, след време ще имаме по 15-20 минути въртене на педали всеки ден. Хем си произвеждаш електриката, хем е фитнес, хем им го вкарваш на онези мръсни печалбари, дето се угояват за наша сметка. И Русия и арабите се чудят какво да си правят парите и само вдигат цената на нефта и газта.

Мисля си, че скоро Топлофикациите в БГ ще фалират и от там ще намерим алтернативни топлозахранвания (или локално парно). И Газпром да го духа

Примерно де.
Toshiba has developed a new class of micro size Nuclear Reactors that is designed to power individual apartment buildings or city blocks. The new reactor, which is only 20 feet by 6 feet, could change everything for small remote communities, small businesses or even a group of neighbors who are fed up with the power companies and want more control over their energy needs.

http://www.nextenergynews.com/news1/nex ... 2.17b.html
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Remmivs написа:
ELBI написа:кат гледам, ако руснаците и арабите продължават така с нефта и газа, след време ще имаме по 15-20 минути въртене на педали всеки ден. Хем си произвеждаш електриката, хем е фитнес, хем им го вкарваш на онези мръсни печалбари, дето се угояват за наша сметка. И Русия и арабите се чудят какво да си правят парите и само вдигат цената на нефта и газта.

Примерно де.
Toshiba has developed a new class of micro size Nuclear Reactors that is designed to power individual apartment buildings or city blocks. The new reactor, which is only 20 feet by 6 feet, could change everything for small remote communities, small businesses or even a group of neighbors who are fed up with the power companies and want more control over their energy needs.

http://www.nextenergynews.com/news1/nex ... 2.17b.html
Много яко звучи. Колко кинта им искат на тези реакторчета?
Публикувай отговор