Фукльо.сър Айвънхоу написа:И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
Я вижте, "Женска тема" как "отшумя", като "приказка"...
Мъжка тема!
- сър Айвънхоу
Мнемозина написа:Фукльо.сър Айвънхоу написа:И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Искаш да кажеш, че зочовските мъже не сте, като нормалните мъже, които се интересуват от жени, затова и женската тема отшумя?сър Айвънхоу написа:И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
А зочовските жени сме си съвсем на място, щом точно мъжете са ни интересни.
Не, че нещо....просто обичам да си изяснявам нещата.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Искам да кажа, че без нас не може да се поддържа една тема!esti написа:Искаш да кажеш, че зочовските мъже не сте, като нормалните мъже, които се интересуват от жени, затова и женската тема отшумя?сър Айвънхоу написа:И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
А зочовските жени сме си съвсем на място, щом точно мъжете са ни интересни.![]()
Не, че нещо....просто обичам да си изяснявам нещата.
А инак вие сте си тук! Това ни стига!
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Не е само по учебник.Капинчо написа:
Абе по учебник си права, ама едно е аз да си лежа и ..., друго е ти ... т.е. тя да си лежи, пък аз ...
Не ме кефят "техничари" разни, дето основната им мисъл е да ми правят кефа. Усеща се и ефекта е обратен.
В крайна сметка това са инстинкти - когато си с желан човек не мислиш.
-
Дядо Капинчо
- сър Айвънхоу
Мдааам... от самолет си личи, колко добре ти е под чехъла...Капинчо написа:Кой говори за техники (опазил Бог). Казвам само, че ако усетя, че жената иска нещо, гледам да го доставя, а не чакам да дойде първо моя влак.esti написа:Не е само по учебник.
Не ме кефят "техничари" разни, дето основната им мисъл е да ми правят кефа. Усеща се и ефекта е обратен.
В крайна сметка това са инстинкти - когато си с желан човек не мислиш.
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Бях забравил каква заядлица си!esti написа:На първото сам не си вярваш, а за второто ще кажа само: Аман от мъже, които гледат само на тях да им стига.сър Айвънхоу написа:
Искам да кажа, че без нас не може да се поддържа една тема!
А инак вие сте си тук! Това ни стига!
Bella Ciao
Bella Ciao
- сър Айвънхоу
Хм... това беше отправена закачка към жените... Е, ако си решил, че е и към теб лично... няма проблеми!Капинчо написа:Кво интересно намираш в мъжете? Нямат ни ..., ни ..., пък за ... да не говорим. Един мъж може ли да ти говори 3 часа без да е необходимо да му отговаряш, а?сър Айвънхоу написа:И разбрахте ли, все пак, че ние мъжете сме по-интересни!
Bella Ciao
Bella Ciao
Re: без да съм чел
Мнемозина написа: Не реви сега, това е положението. Ето, сега ще ти отговоря, ти на мен - утре и така до следващия купон.![]()
Ще го доуточним това някой денМнемозина написа: Истински благородният жест си е истински благороден жест независимо от цената си.
Всъщност истинското благородство личи именно в малките жестове.
Но пак говорим за различни неща сигурно.