Не, не епилиран.Капинчо написа:Искаш да кажеш млад епилиран джентълмен?vyara написа:
Виж, ако имаш някой сгоден горещ пич....
Битова тема
- сър Айвънхоу
Re: Битова тема
Продават едни "щайги" за фризери, които премахват това неудобство на хоризонталния фризер.vyara написа:Ние си мислехме хоризонтален. Обаче сега четох, че не били удобни, защото всичко се затрупвало, че и някои скреж правели и пакетите залепвали...zmeu написа:важно е да влиза прасето
на къде,няма значение
Ако може личен опит... все ще ми е от полза.
Но все пак хоризонталният фризер има и още едно неудобство - като сложиш няколко различни неща в него и се получава един общ "аромат"...
Така че, ако ще слагаш различни неща във фризера (месо и зеленчуци, например), е най-добре да е вертикален с чекмеджета...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Piqndurnik
-
Дядо Капинчо
ако всичко се пазарува от супермаркета може и да се съглася с Вас но в противен случай не сте прави...Quid написа:най после съмишленик в тази тема:-)pocti_bezobidna написа:Са и аз да се намеся - вертикален. Хоризонталния много място заема.
Пък вертикалния да е с отделни чекмедженца, че е удобно.
Обаче, принципно погледнато, фризера е ненужна вещ. Ползвахме известно време в зората на демокрацията, но не съм доволна като цяло - замразените плодове като компот стават като ги размразиш, зеленчука по-бива. Ама сега сичко има у магазина. Според мен направо си излиза по-скъпо - пазаруваш, тъпчеш във фризера, после размразяваш... Не си е работа направо.
а що се отнася до копъра - много съм съгласна, аз моя си го правя на кубчета във формичките за лед и после едно кубче на един таратор - супер е
-
Дядо Капинчо
-
Дядо Капинчо
Вяра си май купи фризера ама много голям просто излезе и нета събраМнемозина написа:На Верчето май снегът й е затрупал нета.Капинчо написа:Верче, душицо, купи ли си фризер или разхвърляш месата из преспите около блока?
![]()
Там в нейния край било доста интересно.
затва пък иофтин
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Да, купихме си. Малък, хоризонтален обаче.Капинчо написа:Верче, душицо, купи ли си фризер или разхвърляш месата из преспите около блока?
Иначе положението е бедствено. Сняг до кръста, днес го газих. И бедрата ми се оформиха даже
Майтапа настрани, ама много сняг. В магазина нямаше хляб, а рафтовете с макарони и брашно бяха почти опразнени.
Такива работи. Иначе съм жива, споко.
Не се коси, забравянето си ми е патент.Капинчо написа:Мнемо, зло да те забрави. Забравих те в бройката на другата тема.Мнемозина написа:На Верчето май снегът й е затрупал нета.Капинчо написа:Верче, душицо, купи ли си фризер или разхвърляш месата из преспите около блока?
![]()
Там в нейния край било доста интересно.
Те май в Руси има до напролет да се размразяват. Ама пък е полезно за краката ходенето в дълбок сняг. Знаеш ли какви бедра се оформят.
Пу, пу, пепел ти на клавиатурата... Здраво били затрупани и нямало ляб - рече мойта агентура.
Хляба - как да е, ама нетът... Представяш ли си Верчето до напролет да я заняма!
Panta rhei...
тука пък е голям кеф, ходихме три пъти до пързалката, последния път по тъмно че да няма конкуренция, голям смях падна с шейната слалом между изнервени автолюбителиvyara написа:Да, купихме си. Малък, хоризонтален обаче.Капинчо написа:Верче, душицо, купи ли си фризер или разхвърляш месата из преспите около блока?Заема същото място, но събира повече, дори повече, отколкото мислех.
Иначе положението е бедствено. Сняг до кръста, днес го газих. И бедрата ми се оформиха даже![]()
Майтапа настрани, ама много сняг. В магазина нямаше хляб, а рафтовете с макарони и брашно бяха почти опразнени.
-
Дядо Капинчо
Охооо, тя се явила, дорде се боря аз с вампирясалата клавиатура...vyara написа:Да, купихме си. Малък, хоризонтален обаче.Капинчо написа:Верче, душицо, купи ли си фризер или разхвърляш месата из преспите около блока?Заема същото място, но събира повече, дори повече, отколкото мислех.
Иначе положението е бедствено. Сняг до кръста, днес го газих. И бедрата ми се оформиха даже![]()
Panta rhei...
-
Дядо Капинчо
Така си е. Аз днес заради нетя го газих снега. Ходих да го платя. Единия офис хептен не желае да работи в бедственото положение, че пеша до другия и тъй. Без нет съм жива умряла.Капинчо написа: Ох, падна ми сняг от раменете, че то без хляб ще врътнеш една баница, ама без нет ...
Да ти е честито чудото на техниката и да ти е жив източника на пържолите!
Иначе хората пеша се придвижваха по едни тесни пътечки...
-
Дядо Капинчо
и машина за хляб, браво4avdar4e написа:Тука, на центъра на Голямото село, е същото:mad: Ама който е предвидлив....vyara написа: Иначе положението е бедствено. В магазина нямаше хлябСрещу ДГ продават брашно в пакети по 2 кг. Като забъркаме сместа в машината в 5 следобед, за вечеря има топъл и уханен хляб
знам че се готвите за постапокалипсиса
мы тоже
http://postnuclear.lasvik.ru/forum/inde ... owforum=26
двете барбекюта в резиденцията са насреща
и уменията ми вече да паля огън от лунните лъчи дори
Мани, мани, днес Филко го водих на очен дофтур (-1,50 на двете очиКент написа: знам че се готвите за постапокалипсиса
бе ти си точна както винаги Чаве4avdar4e написа:Мани, мани, днес Филко го водих на очен дофтур (-1,50 на двете очиКент написа: знам че се готвите за постапокалипсиса, от утре ще е с очили), ама преди това в една пицария си говорихме, че утре ще ходим до Районното, че ще ни глобят, заради личната му карта. И той пита: Твойта до кога е? Вадя аз, поглаждам, и се заливаме от кикот...
До 2012.... Тоеест - до Края на света
дали ше има някой да изреве
ПОСЛЕДНИ ПОРЪЧКИ МОЛЯ
Калиостро ясно че ше предЪяви сметката накрая