а за 2 мърляви пици две салати и по чаша бира е нормално 30 кинта ?!
моля моля:-)
автографа ще е с воден знак:-)сър Айвънхоу написа:Когато издадеш книгата, за мен ще е част да си я купя!Quid написа:а издам книга /а тва ще стане факт/ а гледай ква ще и цената
Запазвам си и правото на автограф!
тц. пуснах я вече бощаКапинчо написа:Няма да е една седмица. Аз се възхитих от едни стихове в един форум и почнах да хваля авторката, а тя от 2 години не била в Бг и не пишела във форума (не съм погледнал датата).Пипилота Шантиклер написа:колко време ще е актуална? ми предполагам седмица най-многоКапинчо написа:Ми направи сметка колко даваш за фризьор и козметика за период равен на този, през който смяташ, че книгата ти ще е актуална и ще има читатели. Мисля, че 150 лв не са много за да си начеше човек крастата.Пипилота Шантиклер написа:Двоумя се.
Струва ли суетата 150 лв, това е въпроса?
а като се има предвид, че се подстригвам един път месечно за 7 лв и на 3 месеца си купувам крем за 5, сметката съвсем не ми се връзва
очаквах някъде около 50 лв да струва начинанието, неприятно ме изненада и това с редакциите и тинтири-минтири
ще почакам до обяд да видим какво ще измисля, но много ми се струват тези пари
Не се цигани. Ако можеш, смъкни цената, но не се отказвай. Не се знае какъв заек ще изскочи от теб (нали си храстче).
писах, пратих, да видим сега какво ще станесър Айвънхоу написа:Смятай, че вече съм си я купил!Пипилота Шантиклер написа:"Толкоз" се казва
мерси за линка - не ми е познато това място
отивам да го разучавам
Сигурен съм, че на това място ще се чувстваш като у дома си.
Аз самия качвам там книги. А и Борислав (човека, който е създал и поддържа библиотеката) е изключително готин човек. Вземи и се регистрирай и после му прати едно писъмце с проблема ти. Мисля, че ще ти помогне!
Успех!
От тук не мога да я отворя. Ще пробвам в къщи.Пипилота Шантиклер написа: писах, пратих, да видим сега какво ще стане
Направила съм нещо. Хубаво-лошо искам да го споделя.pocti_bezobidna написа:Аз почти нищо не разбрах.
Искаш да я популяризираш, така ли?
Не държиш на приходите?
Блога е добра идея, можеш да пуснеш линкове и по разните лу хули и форумите за литература.
Айде, кажи за каква книжка става дума?
Обаче, ако въпросните, дето ти искат 150 кинта са невки профита и си плашаш да ти пернат книгата на точно определено място, може би си струва. Зависи от много неща - кои са колегите, дето ще те четат там, само за начесване на краста ли става дума или ще ти даде и евентуални бъдещи ползи? Помисли си все пак. Идея нямам какви са тарифите, ама ако можеш да смъкнеш - смъкни.
Айде, казвай къде да четем. Пък може и да си я купя дори, не обичам много-много да чета от монитор.
Зависи от съдържанието, бе, хора!4avdar4e написа:Това ни е остатък от соца, който явно трудно се преодолява - евтините книгиQuid написа:30 е много за книга
Естествено, бе, човекpocti_bezobidna написа: Зависи от съдържанието, бе, хора!
И от това кой какво (и колко) може да си купи.
За книгите на Дан Браун не бих дала и 2 кинта, щото не виждам за чий ми е.
Пък "История на Красотата разказана от Умберто Еко" е къде 50 и бих ги дала, ама не мога да си го позволя.
От БГ автори за 30тачка вървят само специализираните издания дето са полу-учебници.
Е кажи къде да четем деееее!Пипилота Шантиклер написа: Направила съм нещо. Хубаво-лошо искам да го споделя.
Ако нещото е обречено да няма читатели и на най-достъпното и престижно място да го изтипосам файда няма.
различни са.Quid написа:суета и кеф
тия еднакви ли са или са различни неща мамка им
я кажи
да чувам подобни въпроси от човека, който е задал цените за подобни, дребни нещица?Quid написа:е от къде и как човек може да разбере дали е суетен ?
баси
Ми те моменталически отиват по други пера, мамка им, при това съвсем прозаични - при Топлофикация например. Пфу!4avdar4e написа:Естествено, бе, човекpocti_bezobidna написа: Зависи от съдържанието, бе, хора!
Пък "История на Красотата разказана от Умберто Еко" е къде 50 и бих ги дала, ама не мога да си го позволя.
От БГ автори за 30тачка вървят само специализираните издания дето са полу-учебници.За това никой не спори. Но българските книги, които съм си купувала напоследък, вървят около 7-10 лева, толкова е и Кундера, примерно.
Но Графа е прав, че хората са по-склонни да дадат 50 кинта за една вечеря, вместо за книга:crying:
П.П. Предлагам ти да си събираш парите, дето ще ги дадеш за цигари, и много бързо ще имаш Еко
не се нагърбвай да правиш проучвания - може да се разочароваш. СлучайноКапинчо написа:Още повече, че ти нямаш чий. Предполагам.pocti_bezobidna написа:Зависи от съдържанието, бе, хора!4avdar4e написа:Това ни е остатък от соца, който явно трудно се преодолява - евтините книгиQuid написа:30 е много за книга
От БГ автори за 30тачка вървят само специализираните издания дето са полу-учебници.
Виж сега, правилния израз е, че няма само един чий, а много такива - точно толкова - колкото си поиска.Капинчо написа:Още повече, че ти нямаш чий. Предполагам.
копи-пейст от УикиQuid написа:е от къде и как човек може да разбере дали е суетен ?
баси

На този свят няма нищо случайно. Нямам "чий" - по стечение на обстоятелствата.ELBI написа:не се нагърбвай да правиш проучвания - може да се разочароваш. СлучайноКапинчо написа:Още повече, че ти нямаш чий. Предполагам.pocti_bezobidna написа:Зависи от съдържанието, бе, хора!4avdar4e написа:Това ни е остатък от соца, който явно трудно се преодолява - евтините книгиQuid написа:30 е много за книга
Е, това би могло да е утеха, ама по принцип Марийка никога няма да има своя си (изключваме операциите за смяна на пола, тъй като те не могат да се отнесат към средностатистическата Марлийка). Та, понякога момичненцата се чустват ощетени, че си нямат. Не ме питай защо - някой психолог да каже.Remmivs написа:Виж сега, правилния израз е, че няма само един чий, а много такива - точно толкова - колкото си поиска.Капинчо написа:Още повече, че ти нямаш чий. Предполагам.
Прибира се Марийка един ден от училище и плаче. Майка й я пита защо.
- Ами Иванчо си има пишка и може да си играе с нея пък аз си нямам...
- Ех, мамо, не се ядосвай. Иванчо ще си остане цял живот с нея пък ти колко ще имаш...
Ся, да не навлизам в анатомични подробности, но и вие си имате аналогичен орган, просто е по-миниатюрен. Но пък е и доста по-чувствителен доколкото съм запознат.pocti_bezobidna написа:Е, това би могло да е утеха, ама по принцип Марийка никога няма да има своя си (изключваме операциите за смяна на пола, тъй като те не могат да се отнесат към средностатистическата Марлийка). Та, понякога момичненцата се чустват ощетени, че си нямат. Не ме питай защо - някой психолог да каже.
Сетих се Семирамис какво направи миналата година (не миналото лятоpocti_bezobidna написа: На този свят няма нищо случайно. Нямам "чий" - по стечение на обстоятелствата.
И Еко е 75 кинта, мамка им!
http://knigibg.com/book_inside.php?book_id=5063
Изданието си струва парите, както и Pink Floyd. Inside.
http://knigibg.com/search.php?listparam=$listparam
Аз лично никога не съм се чуствала ощетена, ама в дебелите книжки така пише, да му се невиди.4avdar4e написа:Хич даже не се чувствам ощетена, ти представяш ли си цял живот пред теб да стои дилемата: в левия или в десния крачол е по-удобно??pocti_bezobidna написа:Та, понякога момичненцата се чустват ощетени, че си нямат. Не ме питай защо - някой психолог да каже.
Като се има предвид, че по онова време, когато са ги измисляли тези работи, психолозите са били все мъже, какво очаквате.pocti_bezobidna написа:Аз лично никога не съм се чуствала ощетена, ама в дебелите книжки така пише, да му се невиди.4avdar4e написа:Хич даже не се чувствам ощетена, ти представяш ли си цял живот пред теб да стои дилемата: в левия или в десния крачол е по-удобно??pocti_bezobidna написа:Та, понякога момичненцата се чустват ощетени, че си нямат. Не ме питай защо - някой психолог да каже.
Случвало се казват, чичковците и лелките психолози, да се притеснят малките дами, че на тях нещо им липсва, дори терминология имаше, ама съм забравила какво точно беше. На възраст, в която сексуалността не е осъзната, просто притеснение - той си има, аз си нямам, може пък нещо да не са ма направили нашите както трябва.
няма такива дилеми - където му е удобно - там си стои. хич и не ги мисли тези неща...4avdar4e написа:Хич даже не се чувствам ощетена, ти представяш ли си цял живот пред теб да стои дилемата: в левия или в десния крачол е по-удобно??pocti_bezobidna написа:Та, понякога момичненцата се чустват ощетени, че си нямат. Не ме питай защо - някой психолог да каже.